2014.
A „JÁTÉK” MEGVÁLTOZTATÁSA MOST TÖRTÉNIK A Nibirubeliek és Karen Hudes Jelaila Heti Üzenete : 2014. február 14. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr   
2014. március 05. szerda, 11:41

A „JÁTÉK” MEGVÁLTOZTATÁSA MOST TÖRTÉNIK

A Nibirubeliek és Karen Hudes

Jelaila Heti Üzenete : 2014. február 14.

 

 

Most valóban egy nagyon érdekes esemény történik a kék bolygón. És mi nemcsak a tanúi vagyunk ennek, hanem részt is veszünk a legnagyobb „játék” megváltoztatásában, ami valaha az emberiség történetében létrejött.

 

Várom azokat a felbukkanó információkat már nagyon is, amelyek hatással vannak mindannyiunkra globális szinteken. Eljött végre az az idő, hogy ezzel kapcsolatban néhány információt megosszunk egymással. Szánjatok rá időt, hogy megnézitek ezt a videót.

http://www.youtube.com/watch?v=F-2Rfuq8NBU&sns=em

Ez előkészíti a terepet azokra az információkra, amiket szeretnék megmutatni nektek, amikor megkapom rá az engedélyt.

Karen Hudes* a Világbank bankárvilágának a korrupciójáról lerántja a leplet és felfedi a Bank of Hawaiiban elrejtett aranyfelhalmozást, és azt is hogy valójában mi folyik a háttérben.

Bővebben...
 
Jelaila Starr: 2014. jelenlegi látképe a Nibirubeliek szerint PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr   
2014. február 12. szerda, 11:48

Jelaila Starr: 2014. jelenlegi látképe a Nibirubeliek szerint

 

 

Egyik év jön a másik után, de egy új megint hamarosan itt van, elkezdődik (az írás, 2013.-án közölték!). Hogy mit is hozhat ez a következő év, amikor elkezdődik? Amikor ráhangolódtam ezzel a kérdéssel és választ vártam a Nibirubeliektől, itt van az, amit válaszként kaptam tőlük. De mielőtt belefognék, engedjétek meg nekem, hogy megjegyezzem, hogy bár a Nibirubeliek azt közölték nekem, hogy nemsokára tovább állnak, de azt még megvárják, amíg az utolsó események is megtörténnek az Idővonalon, mert akkor végre befejeződnek az itteni munkájuk. Az utolsó esemény megnyilvánítására, pedig a Globális Pénzügyi Rendszer (GCR) Újraindításakor kerül sor. A GCR beindítása biztosítéka lesz annak, hogy az új valóság létrehozásának finanszírozható támogatása legyen, amelyen már Te és Én és milliónyi fénymunkás/Csillagmag már annyi ideje dolgozik: Így amíg a GCR beteljesíti küldetését, addig Én a Nibirubeliekkel együtt folytatni fogjuk a munkánkat.

Bővebben...
 
FUKUSHIMA 9. DIMENZIÓS LÁTÓSZÖGBŐL (a Nibirubeliek elmondják) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr és Nibiruian Council   
2014. február 04. kedd, 10:46

FUKUSHIMA 9. DIMENZIÓS LÁTÓSZÖGBŐL

(a Nibirubeliek elmondják)

Jelaila 2014. január 6. Hírleveléből

 

Köszönet mindenkinek, aki információkat küldött a múlt heti üzenetünkhöz kapcsolódóan, az örvény aktiválásakor. (januári újhold idején). Az ilyen, mindig egy isteni megerősítés!

Akkor jöjjön a mai üzenetünk.

 

E-mailokat váltva folyamatosan, megvitattuk azt a (galaktikus) történetet, hogy a radioaktív csapadék, amely kiszabadult a Fukushimai nukleáris erőműből, Japánból, mekkora hatással van az USA Csendes-óceáni partvonalára. Ugyanis az elmúlt két napban háromszor is kaptam erről ugyanolyan tartalmú információt. Amikor valami ilyesformán történik, akkor felismerem azt, hogy ez egy jelzés a vezetőim felől, akik így szeretnék felhívni erre a figyelmemet. Egy olyan cikk is íródott erről az eseményről, amiből kitűnt, hogy el akarják tusolni ezt a mindenki számára jelentős híradást.

 

A cikk arról tudósított, hogy a Csendes-óceánban egy nagy kiterjedési halálzóna található, amely Japán partjaitól az USA nyugati tengerpartjáig húzódik. A sugárszennyeződés hatására egészen Alaszkáig elpusztította már a teljes élővilágot.

Módosítás dátuma: 2014. február 04. kedd, 11:40
Bővebben...
 
HASZNÁLJÁTOK KI A LÓ ÉVE HOZTA LEHETŐSÉGEKET Selacia és a Tizenkettek Tanácsa üzenete PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia és a Tizenkettek Tanácsa üzenete   
2014. január 30. csütörtök, 21:26

 

 

HASZNÁLJÁTOK KI A LÓ ÉVE HOZTA LEHETŐSÉGEKET

Selacia és a Tizenkettek Tanácsa üzenete

A 2014-es Ló Évének energiáit ezen a pénteken (január31/február 1) ünnepeljük a Kínai Új Év kezdetével. Január elseje (az évet indító újhold) után nagyon gyorsan ide érkeztünk egy új energiaciklus beköszöntével, amely hatással lesz mindenkire és mindenkire, akiket szerettek.

 

El kell döntenetek, mert minden ciklus kezdetekor az jelentős, hogy mi a fontos számotokra most, mert meglehet, hogy a döntéseitek komoly kihatással lesznek az ezt követő ciklusokra. A döntéseitek, vagy választásotok, amelyeket most a Ló Éve kezdetén tesztek meg, sokkal hatékonyabban, jelentőségteljesebben fognak kibontakozni, mint 2013-ban és lesznek befolyással rátok, egész évben, 2014-ben, és azon túl.

Bővebben...
 
Készüljetek fel! - Január 30. - A Ló Éve és a Szuper Hold Selacia és a Tizenkettek Tanácsának üzenete PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia és a Tizenkettek Tanácsának üzenete   
2014. január 29. szerda, 09:14

Készüljetek fel!  - Január 30. - A Ló Éve és a Szuper Hold

Selacia és a Tizenkettek Tanácsának üzenete

 

 

A következő hét egy igen erőteljes időszaknak ígérkezik, egy energetikai váltás és megnyílás tekintetében. Különösen azért, mert a Kínai Új Évet megelőző napot, január 30.-át egy Szuper Hold létrejötte (Újhold) vezeti be az évet. Az ezekkel az eseményekkel megjelenő, energiák jótékonyak és nagy jelentőséggel bírnak számotokra, személyes szinteken. Segítségükkel, sorsotok útját össze lehet kapcsolni a fény multidimenzionális létezésének teremtő erejével.

 

Ebben az írásban utalni fogok az ezeknek az energiáknak jótékony/előnyös hatására, hogy ezekkel folytathassátok előrehaladásotokat a fejlődésetekben, ebben az évben. Addig, amíg 2014 megkezdődött, nektek is, mint a legtöbb embernek valószínűleg voltak magas és mélységes pontjaitok az életetekben. Hát igen valóban voltak és ez a tendencia folytatódni fog, de sokkal könnyebbnek és árnyaltabbnak fogjátok érezni majd, összehasonlítva, 2013-mal.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 7

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!