2015.
Metatron/Tyberonn: Reménytkeltő üzenet Oroszországból PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. március 21. szombat, 14:56

Metatron/Tyberonn: Reménytkeltő üzenet Oroszországból

 

Üdvözlet szeretteim! Metatron Vagyok a Fény Ura és egyenként átölellek, mindannyiótokat a Feltétel nélküli Szeretet terében.

 

Nos, akkor most ebben az órában beszéljünk Oroszországról, mert valóban egy olyan hatalmas jelentőségű ez a föld, amely mélyen beágyazódott a történelmetekbe az elmúlt évszázadokon keresztül. Az az energia, amelyet ez a csatorna Arany Gyűrűnek nevez és Moszkva körül található, egy kivételesen tiszta energia, és az egyik ilyen a Földön, amely fokozza, építően hat a szellemiségre, az értelem fejlődésére. Edgar Cayce, egy igen jelentős csatorna már így említette ezt egykor és előre látta, hogy ezeken az ősi portálon beérkező energiáknak egy új szempontú használata lehetséges.

 

Kedveseim, most elmondjuk nektek, hogy Moszkva, sőt Oroszország egyik bölcsője lesz a spiritualitás elveinek egyfajta megújító alkalmazásának, amelyet aztán az emberiség használatba vehet majd mindennapi életében.

Módosítás dátuma: 2015. április 01. szerda, 19:18
Bővebben...
 
Selacia/Sal Rachele: Az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Föderáció PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. március 31. kedd, 09:04

Selacia/Sal Rachele: Az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Föderáció

 

 

Az Ashtar Parancsnokság

 

Az Ashtar Parancsnokság elnevezést egy Tuella nevezetű csatorna vezette be a köztudatba az 1970-es években. Most már több tucat csatorna a világon is sok helyen azt állítja, hogy kapcsolatban van velük. Ha nem is rendszeresen de telepatikusan már néhány Ashtar taggal és „földi személyzetük” közül, létrejöttek találkozók.

 

Az Ashtar Parancsnokság a Galaktikus Konföderáció egyik részlege. Elnevezésük földi eredetű, de ők nem így hívják magukat, de használható egy mentális kép létrehozására, az emberiség használatára. Az Ashtar több ezer tagból áll, mégpedig különböző bolygórendszerekből, főleg az Orioni és Plejád szektorokból. Mint minden szervezetben, úgy itt is ebben vannak tisztaszívű tagok, míg mások nem annyira nyitottak erre, de mindegyik elkötelezett a szervezet céljai irányába. A szervezet szimbólumait és lógóit a www.spiritexpress.org /acc/home/aclogos.html találhatjuk meg (már nem elérhető). Az Ashtar célja az hogy segítse az emberiséget a saját és földi változásainak folyamatában való átkelésen, más néven: Földi Változások, Apokalipszis, Armageddon, Felemelkedés Ascension és/vagy Elragadtatás, attól függően, hogy mi az információ forrása. Lásd: Earth Changes

 

Módosítás dátuma: 2015. március 31. kedd, 09:07
Bővebben...
 
Selacia: A Felemelkedés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. április 11. szombat, 09:04

 

Selacia: A Felemelkedés

„Jelenleg egy olyan hatalmas változás van folyamatban, amikor egy olyan Isteni Terv valósul meg, amely lehetővé teszi azt, hogy nagyszámú lélek (20 millió feletti lélekszám) eshet át a fizikai felemelkedésen, anélkül hogy elsajátította volna a fizikai létezés minden részletét, oldalát. Ez az Isteni Nagy Felemelkedés általában minden Nagyciklus végén, azaz 26. 000 évente fordul elő.”

A Felemelkedés a legfélreértettebb folyamat az egész világon. Annyi néven ismeretes már, többek között például: „elragadtatás, vagy betakarítás néven is illetik. A Felemelkedés két lépésben történik meg. 1, Átfordulás/Égberagadás/Mennybemenetel (translation) és 2, Színeváltás/Fénytestbe öltözés (transfiguration).

 

Az Átfordulás/Égberagadás/Mennybemenetel (1) azt jelenti, hogy egy harmadik dimenziós sűrű test, egy könnyebb negyedik dimenziós testté alakul át. Míg a Színeváltás (2) során a negyedik dimenziós test egy ötödik dimenziós fénytestté változik át. Így valójában kétféle felemelkedés van: a fizikai felemelkedés és egy spirituális/lelki szintű felemelkedés. A spirituális/lelki szintű felemelkedés során a lélek felszabadul a fizikai testből és elhagyja azt. Bármelyik lélek, amely már annyira előrehaladott a tudatosságában, képes felismerni azt, hogy át tud kelni a spirituális/lélek szintű felemelkedésén. Vagyis ez úgy is értendő, hogy a halálunk után a „mennyekbe” fogunk kerülni.

Bővebben...
 
SELACIA: LÉLEKTÁRSAK ÉS A SORS – IDŐKÖN TÚLI KÖTŐDÉSEK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. április 20. hétfő, 13:09

SELACIA: LÉLEKTÁRSAK ÉS A SORS – IDŐKÖN TÚLI KÖTŐDÉSEK

 

 

2015-ben a kapcsolatok kulcsfontosságú szerepet játszanak a sikerünk és örömünk elérésében és jónéhány lélektársi kapcsolatdöntő befolyással, lehet hosszabb távon a sorsunkat tekintve.

 

Kik is lehetnek a lélektársaink?

 

A lélektárs egy valaki, akivel lélekszinten lévő kapcsolódásunk, kötődésünk van. Ez lehet egy személy, vagy akár egy kedvenc háziállat is, akik azért érkeztek az életünkbe ezzel a különleges kapcsolattal, hogy jelentős mértékben gazdagítsák az életünket és segítsék a fejlődésünket.

 

2015 lehetőségeiről

Ez az év finomabb energiáival, és sokkal több lehetőséggel áll rendelkezésünkre az előrehaladásunkban. Elvégre a lélektársak segítik katalizálni/kiváltani életünk céljának teljes kifejeződését. Segítően, támogatást nyújtanak mind látható, mind láthatatlan módon. Például egy nehéz napot nyugtázva, bemutatnak nekünk valakit, aki kinyithatja az új lehetőségünk ablakait. A lélektárs emlékeztethet bennünk a saját előnyös tulajdonságainkra is.

Bővebben...
 
Sal Rachele/Selacia : A Föld változásai PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. május 04. hétfő, 19:54

 

 

Sal Rachele/Selacia : A Föld változásai

„Tehát fel kellene ismerni azt, hogy tökéletes teremtménye vagyunk Istennek, és még ennél is egy lépéssel több! Mi vagyunk azok, akik kifejezzük Istent, az egyéni megtestelésünkkel és összetett gondolkodásunkkal.”

 

A Hopik állítása szerint már megérkeztünk az „ötödik világ” kapujához. Ezt megelőzően már négy világon keresztül léptünk át (és én azt hiszem közülünk sokan ott voltunk együtt), de mindegyik, különböző kataklizmák miatt szomorú véget ért. Mint arról már beszélgettünk, a negyedik világ haldoklik, és ennek a 3. dimenziós csúcspontján, egy egon alapuló kemény kézzel irányított versenyző maszkulin archetípus áll, egy elit általi irányítással, akiket „Illuminátusoknak” neveznek, amely szó egyébként megvilágosodott egyéneket jelent. Az eredeti megvilágosodott elit, azáltal változott meg és lett erkölcstelen, hogy azonosult teljes mértékkel a materialista világgal. Éppen ennek az oka a mostani szomorú helyzetünknek. (Nézzétek meg erről az Illuminati and the Dark Forces írásomat: Illuminati and the Dark Forces.)

 

25 éve már nagyon alapos előrejelzéseket adtam.(a tudatosságunk arányáról a bolygón). Mostanára (Kétezres év közepére) a 80% (nem tudatos) - 20% (tudatos) arány, nem változott meg jelentősen ezen időszak alatt. Ezeket a számokat, a jelenlegi lelki tudatosságunk kivetülésének állapotáról a magasabb Énemtől, vagy lelkemtől kaptam. (A Life on a Cutting Edge: Life On the Cutting Edge könyvemben egy egész fejezetet szenteltem azoknak a forgatókönyveknek, amelyek a Nagy Ciklus befejezését jelezték, köztük Jose Arguelles könyvei valamint David Wilcock munkái is szerepelnek a konvergencia sorozatokban.(Convergence series)

 

A Hopi Prófécia egy leszálló spirált (3 D), egy Sugárzó Napot (4 D) és a Mennyországba vezető lépcsőt (5 D) jelez.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 5

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 60 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!