2015.
Selacia/Tizenkettek Tanácsa: A Föld története PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. május 15. péntek, 17:35

Selacia/Tizenkettek Tanácsa: A Föld története

 

(rövidített változat)

 

Értékes információkat találhattok erről a témáról A Life on the Cutting Edge című könyvemben. De van egy másik jól használható könyv is, mégpedig: Lyssa Royal által írt: The Prisma of Lyra címmel szintén. Több könyv is foglalkozik még a mi sokszínű és izgalmas kozmológiánkról (amelyek elérhetők valahol a kibertérben) és még azt a tájékoztatást kaptam, hogy ezek ugyanúgy kapcsolódnak ehhez a témákhoz közvetlenül.

 

Kezdetben

Kezdetben az Isten/Teremtő megteremtette az Eget és a Földet. – rendben van, a történet e részét ismeritek már. Mintegy 100 millió évvel ezelőtt egy lélekcsoport, akiket Alapítóknak hívnak (megj.: később  egy másfajta aspektusukban a Tizenkettek Tanácsa néven is) és akik a Lyra-Vega rendszeréből származnak, és majd később, mint Plejádiak ismertek, a Földre jöttek, hogy megvizsgálják, hogy milyen feltételekkel lehetne élni egy harmadik sűrűségű világban. Mivel megérettek a feltételek arra, létrehozták egy humaniod forma eredeti DNS őslenyomatát, és ezzel (a csillagmaggal) betelepítették a galaxist számos hasonló kísérleti helyként. 90 millió éven keresztül próbálgatták a 3. dimenziós életben való lehetséges létezés megvalósulását, de ez rendkívül nehéz volt, mert ehhez le kellett lassítani egy nagyon alacsony szintre a rezgéseket ahhoz, hogy képesek lehessenek az életformák megmaradni a 3. dimenziós testükkel. Ezek a testek kezdetben az egysejtű amőbákhoz hasonlítottak, majd időkön keresztül fokozatosan átalakultak főemlősökké és azt követően humanoid formákká. A Lyraiak így sokszor próbáltak megtestesülni (birtokba venni ezeket a fizikai testeteket) ezekben az időkben, de nem jutott sikerrel az erőfeszítéseik, hogy alkalmazkodni tudjanak, birtokba tudják venni a magasabb rezgésszintjükkel ezeket a kezdetleges humanoid formákat. Végül is, mintegy 10 millió évvel ezelőtt a Lyraiak/Vegaiak/Plejádok sikerrel megtestesítettek egy férfi-nő párost (akiket Ádámnak és Évának ismertek). Ők 7. dimenziós tudatossággal rendelkező, de a 3. dimenziós testben élő lények voltak. És ahogy múlt az idő, minden tekintetben egyre inkább 3. dimenziós lénnyé váltak és megfeledkeztek a 7. dimenziós örökségükről. Ezt a megfeledkezést hívjuk mi közismerten bukásnak. Mivel azonosultak a 3. dimenzióval (a polaritással), megtanulták a jó és a rossz fogalmát, ami nem más, mint a dualitás tudománya. Az alma „históriája”, nem volt más, mint egy szimbolikus elfogadása az alacsonyabb sűrűségű energiáknak. 10 millió évvel ezelőtt így, úgy tudom, hogy a Lyrai/Vegai/Plejádi pár és utódjai, mint az ádámi faj vált mindenhol ismeretessé.

Bővebben...
 
Sal Rachele/Selacia: Az Illuminátusok és a Sötét Erők PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. június 30. kedd, 11:14

 

 

Sal Rachele/Selacia: Az Illuminátusok és a Sötét Erők

 

Arra kérünk benneteket most, hogy tegyük rendbe az illúziónkban fészkelő gondolatainkat, mielőtt még a sötét erőket, mint valójában egykori megvilágosodottakat egyszerűen csak megvitatnánk, elintéznénk.

 

Nincsenek olyan lények akiket „sötét erőknek” nevezhetnénk. Csak Fény van és a Fény, különböző árnyalatai. Amikor valakikben csak éppen pislákol a Fény, azokat hívhatjuk sötéteknek. Az úgynevezett sötét erők csoportjainak lelkei azok, akikben kevés Fény van. Miért? Azért, mert megtagadták maguktól, akár tudatosan, akár öntudatlanul. Ez nem jelenti azt, hogy az ilyen homályos fényű lelkek nem képesek hihetetlen pusztítást okozni. Valójában már évmilliók óta ezt teszik: Ők egy olyan világ illúziójában élnek, amelyben a félelemmel és gyűlölettel való álmaik vannak összeszőve, és már jó hosszú ideje ezekben a rémálmokban hisznek, és ezek a rémálmaik ilyen vagy olyan formában csak folytatódnak és folytatódnak.

 

Számos olyan információ kering arról, ami azt sugallja, hogy létezik egy negatív „alternatív” univerzum is, amely kiszívja az energiát a mi univerzumunkból és a sötét lelkek valójában ennek az univerzumnak a lényei. Függetlenül, attól hogy ez igaz vagy sem, erre a kihívásra az a megoldás, hogy MINDIG emeljük fel a saját tudatosságunkat, rezgésünket és oszlassuk el a félelmet és a tudatlanságot önmagunkból, mert csak így tudunk az Isten Szerető Fényéből minél többet magunkhoz ölelni.

Bővebben...
 
Jelaila Starr és a 9. dimenziós Nibiru Nagytanácsa A Három Nagyszabású Földi Kísérlet Avyon – Pelegai – Gaia PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. augusztus 05. szerda, 09:32

Jelaila Starr és a 9. dimenziós Nibiru Nagytanácsa

A Három Nagyszabású Földi Kísérlet

Avyon – Pelegai – Gaia

 


Az Első Föld létrehozása – Lyra csillagkép (Vega csillagrendszerében)

 

 

Az első földi kísérletre a Lyra csillagrendszerében került sor. Kialakulásáról és bukásáról milyen történetek is rejlenek e mögött? A választ teljes mértékben megtalálhatjátok a We are the Nibiruans (Mi vagyunk a Nibirubeliek) című könyvemben.

 

Hosszú idővel ezelőtt, ahogy azt már ismerjük, a Világegyetem Alapítói, akik nagyon fejlett lelkek voltak, elkészültek egy új Univerzális Teremtőjáték Tervével. Ezek az Isteni Teremtőerővel bíró lények, úgy döntöttek, hogy létrehoznak maguk számara is egy Univerzumot.

 

Ahogy mind a tizenkét Alapító találkozott, összejöttek, elkezdtek azon tanácskozni, hogy milyen- és melyikfajta teremtő játékot válasszák. Olyat szeretnének, amelybe a lelkek maguk is beleteremthetnek (társ-teremthetnek) és hívhatnának másokat is az új világegyetemükbe a lelki fejlődésük céljából. Mert a lelki/spirituális fejlődés, minden lélek legfőbb vágya.

 

Hosszas megfontolás után, végül is a „Polaritás Integráció” (a Kettőség egyesítés, kiegyenlítése) teremtő játék mellett döntöttek. A sokfajta tervezett játékok közül, ez az egyik olyan volt, amelynek lényegét az Isteni Teremtők által elképzelt Fény és Árnyék integrálása foglalta magába, annak érdekében, hogy megtapasztalhassák az abban részt vevő lelkek, amit csak lehet abból, hogy milyenek valójában Ők.

 

Most ahogy a kiválasztott játék beindítására elkészültek, azonban tudták azt, hogy ahhoz szükséges van az egyedi/individuális szempontú megtapasztalásra is ebben a játékban, amely abban segíti majd őket, hogy a játék beteljesüljön ebbe az új univerzumba. Akik ezt az egyediséged/individuális szempontot elfogadják, azok részesei lehetnek ennek a játéknak, és kézzelfogható módon felkészülhetnek erre.

 

Így tehát az Alapítók egy felhívást tettek közre, minden univerzumban, és minden lélekhez, hogy készüljenek fel arra, hogy nemsokára beindul a Polaritás Integrációs Teremtőjáték. Egyelőre 90 olyan individuális lelket hívtak meg először, akik maguk is igen magasan fejlett lelkek voltak, akik éppen befejeztek, teljesítettek egy korábbi játékot a közelmúltban és éppen egy másik olyan helyet kerestek maguknak, ahová csatlakozni tudnak, hogy tovább tudják folytatni a spirituális/lelki fejlődésüket/evolúciójukat. A 90 fős csapat két részből állt. 45-45 Madáremberek lényből és Macskaféle emberekből állt.

Bővebben...
 
A Kristályos Életmódra Váltás 3. rész : Metatron Tyberonnon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. augusztus 31. hétfő, 10:31

 

 

 

A Kristályos Életmódra Váltás 3. rész


Metatron Tyberonnon keresztül

 

 

Az emberiség a fizikai világának káprázatában élve olyan szűrőket hord magán, amelyek elválasztja őt a felsőbb énjétől. Ezért gyakran, elveszettnek, magányosnak, elkülönültnek érezhettétek magatokat. Mindannyian, akik keresők vagytok, előbb-utóbb megtaláljátok azt az egy dolgot, amely mindezt elviselhetővé teszi és az nem más, mint Szeretni Egymást! Szeretet, Szeretni! Ez nem érzelem, hanem egy igen összetett tudomány, és ez erőfeszítést, tetteket igényel tőletek. A Szeretetnél nincsen fontosabb! A Szabad Akarat nagyon is érdekes világában, képesek vagytok gyönyörű dolgokat, de rémségeseket, borzalmasakat is megálmodni. De mindegyike az Istenségetek felfedezéséhez vezet és ebben az az igazi szerepetek, hogy felelősségvállalással alkotói/teremtői legyetek a lenyűgöző valóságotoknak. A Föld bolygó egy illúzió, de ettől függetlenül nagyon is valóságos. Az érzelmek ebben, a leckékből fakadó fájdalmak nagyon is valóságosak, mert ha nem így lenne, akkor nem lehet, hová és hogyan fejlődni. De tele vannak gyönyörű pillanatokkal, és ahogy a Szeretet meghatározó lesz bennük, azok megszépítik az emlékeiteket. A Szeretet az, csak ami örök, ami örökké létezik.”

 

Az Isteni Kódolás 12-es Dodekaéder mintázatának időbeli összeállása, felépülése

1, Szeptember 13. Napfogyatkozás és Újhold

2, Szeptember 23. Napéjegyenlőség

3, Szeptember 28. Teljes Holdfogyatkozás Telihold

4, Október 8. Drakonida meteorzápor

5, Október 21-22. Orion meteorzápor

6, November 4-5. Dél-Bika meteorzápor

7, November 11-25. Kristályos Energiabeáramlás csúcsidőszaka

8, November 12-13. Észak-Bika meteorzápor

9, November 17-18. Oroszlán meteorzápor

10, December 13-14. Ikrek meteorzápor

11, December 21. Téli napforduló

12, December 21-23. Medvékből meteorzápor

 

Bővebben...
 
Metatron Tyberronn: 2015 Élő Kristályos Felemelkedés 1- 2. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. szeptember 11. péntek, 08:04

Metatron Tyberronn: 2015 Élő Kristályos Felemelkedés 1- 2. rész

 

Üdvözlet Mesterek!

 

Metatron Vagyok a Fény Angyala, és forró ölelésekkel köszöntelek bennetek a Feltétel nélküli Szeretet Teréből!

 

2015. van, az Új Föld 3. éve, és most ténylegesen és logikusan is az Új Föld egyik olyan éve, amelyben frekvenciálisan is elkezdett formába alakulni a változás, 2012 vége óta a ti 2013-as lineáris évetektől kezdve. És ettől kezdve vizsgáljuk mi is figyelmesen a 144-es Kristályos Háló aspektusának aktiválását. Mert ezzel egy új paradigma hajnala köszöntött rátok Kedves Emberek, mégpedig az Új Föld harmadik évének egy nagyon is új mátrixa. És ez a pillanat, újra egy értékekkel teli eseményre hozott össze minket, ahol egyesíthetjük a gondolatainkat egy egyesített mezőbe. A geometrikus gondolatminták összeötvöződnek a vágyakkal, a tudatossággal és így minden történés, minden dolog, tárgy, minden ami volt, vagy valaha is lesz, a gondolat kristályos-elektromos megnyilvánulásaként jön létre. És most összekapcsolódunk ebben az ülésben a Kristályos Szolgálatban álló Ra-Tyberonnal.

 

Kedveseim, jelentős változások zajlanak a Földön és ezek, változásokat váltanak ki a Kozmoszban is. Minden égitest, minden bolygó, minden csillag és hold a galaxisotokban egy új harmonikus szimfóniában játszik együtt és ezzel is támogatják a Föld felemelkedését. Már jóval ezelőtt elmondtam nektek, hogy eddig a vallási hitrendszereitek kizárták magukból a tudományos megközelítéseket és a tudományos élet nem vett tudomást a spirituális megközelítésekről. Az Új Földön mindkettőnek csatlakoznia kell egymáshoz teljes mértékben. És így kövessétek Kedveseim ezt a csatornázást is, mert ennek a következtetéseit hemzsegni fognak az úgynevezett spirituális, valamint a tudományos megközelítésektől. Arra kérünk bennetek, hogy nagyon figyelmesen hallgassátok, és ne ragadjatok le a részleteknél. Azért is mert, mi az úgynevezett 3. nyelven kommunikálunk, így osztjuk meg a mondanivalónkat, és ezek mindegyik eleme, tartalma kódolva van. Olyan módon kódolt, hogy még azok is, akik nem tartják magukat tudósnak, vagy szakértőnek, azok is a magasabb elméjük segítségével felfoghassák és megérthessék egy spirituális szinten is azt, amit most megosztunk veletek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 5

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 52 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!