2015.
Selacia: Készüljünk fel a 2015-ös Kecske Évre PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. február 07. szombat, 09:32

 

Selacia: Készüljünk fel a 2015-ös Kecske Évre

 

Ha még nem vettük volna észre a Kecske Évéhez közeledve egy könnyebb és bizakodó hangulat alakul, akkor most éppen ez történik majd ebben az évben. A Kínai Holdújév hivatalosan február 19-én kezdődik egy nagyon erős újholdat követő napon, amely nap egyébként egyike a 2015 hat szuperholdjának. Ez a kombináció most egy jelentős tudatváltást és tudatosság áttörést indít el személyes szintünk színpadján.

 

Milyen újdonságokat tartogat a Kecske Éve

A 2014-es Ló Éve nagyon gyors és mozgékony energiákat hozott magával, sokkal több tűz energiát, mint a korábbi éveiben.

Bővebben...
 
SARAH VARCAS: 2015 ASZTRO-ENERGIA ELŐREJELZÉSEI PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. február 14. szombat, 08:57

SARAH VARCAS: 2015 ASZTRO-ENERGIA ELŐREJELZÉSEI

 

2015-öt energetikai szempontból jellemezve elmondhatjuk, hogy ez az év jelentősen eltér az elmúlt három évben tapasztalt „normáitól”. Az Uránusz/Plútó kvadrátsorozat, amely 2012-ben kezdődött és 2015-ben fejeződik be, szüntelenül érezteti hatását és jelenlétét sokunk számára.

Életünk a feje tetejére állt és a kilátásaink mindörökre megváltoztak, mert a helyzeteink is a felismerhetetlenségig összekuszálódtak. Elvesztetteünk olyan dolgokat, embereket, helyeket amikről/akikről azt gondoltuk, hogy nélkülük nem tudunk már soha tovább élni, de olyan új utakat fedeztünk fel, amelyekről viszont azt képzeltük, hogy soha nem lenne lehetségesek. Vannak, akiket ezek mélyen megérintettek, míg másokat kevésbé: néhány pozitívan hangolódtak rá, míg mások a látszataikkal szembesülve azt pusztító látványnak érezhették meg. Az Uránusz alapfogalmába beletartoznak a hirtelenséggel társult elkerülhetetlen változások, míg a Plútóhoz a rombolás és/vagy a kreatív, teremtő erő. Amikor ezek ketten találkoznak akkor a sokk és a meglepetések garantáltak, egyfajta újjászületés indul el a romok feletti pusztulást követően, amely egy új élet lehetőségét hordozza. Ha felébredünk ezekre, a változásokra és acélosan meglovagoljuk a hullámait, akkor azt is észrevehetjük, hogy hol tartunk a többiekhez képest.

Bővebben...
 
IDŐVONAL ENERGIANAPTÁRA 2015. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. február 19. csütörtök, 16:52

 

IDŐVONAL ENERGIANAPTÁRA 2015.


AZ ÚJ FÖLD 3. ÉVE


  1. Átmenő és folyamatosan áradó energiák, kis és közepes ciklusok
  2. 2015. előzetes energianaptára
Módosítás dátuma: 2015. március 19. csütörtök, 08:50
Bővebben...
 
2015 MÁRCIUS VÉGE EGY ÚJ 26.000 ÉVES CIKLUS INDUL – Steve Rother/Elrah az Idő Őrzője PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. február 24. kedd, 15:32

2015 MÁRCIUS VÉGE EGY ÚJ 26.000 ÉVES CIKLUS INDUL – Steve Rother/Elrah az Idő Őrzője

(kivonat)

Nem egy nap alatt történik meg a váltás, de 2015 március végén kezdődik el, és kb. 300 évig fog lezajlani, amikor ezek az energiák teljesen helyre kerülnek. És amíg teljes mértékben használatba tudjuk venni ezeket az új energiákat. A valóságot és annak változását nem lehet egy napra korlátozni, ez egy folyamat. A Föld alapvetően meg fog változni, hogy helyet adjon egy isteni teremtőerővel felhatalmazott emberiségnek és társadalomnak. A férfi energia dominanciája megszűnik és a női és férfi energia egyensúlyba kerül, idővonaluk keresztezi egymást. Ez lesz a teremtői játékunk legszebb része és eredménye. Minden eddigi szabály megváltozik, illetve már elkezd változni. (Ádám és Éva története újraíródik, a nemek csatája véget ér.) Varázslat kezd formába ömleni a Földön és mindenkit elér és érint ez a változás, amiért egykor a Földre jöttünk, de most már felülmúlta minden reményünket. Minden szem most az Univerzumból a Földre tekint. Volt ugyan már ilyen gyökeres váltás, változás az Univerzum történetében, de az emberiség kozmikus történetében még sohasem. Az emberiség kollektív szíve szerint hozta meg azt a döntést, hogy spirituális evolúciójában továbblép (nem ró le egy ugyanolyan feltételek által szabott 26.000 éves kört) és képes lesz harmonikusan irányítania szeretete által a bolygóját. Ez eddig nem volt lehetséges. A Tudatosság harmadik hullámát meglovagolva viszont már igen, lehetséges lesz és ennek a kulcsa pedig az, hogy a bolygón élő minden egyes létezővel, emberi lénnyel harmonikus kapcsolatba kell kerülnie.

Az összes megkülönböztetés (és elkülönülés) szabályzói, szabályai elhalványulnak ebben az új ciklusban, egy új élet magvai élednek. Eddig nem voltunk tudatában az ilyen jellegű kozmikus szintű változásoknak, váltásoknak, viszont ez a beállítódás, energiabeállítás nem azt jelenti, hogy követni kellene bármiféle konkrét utat, hanem azt hogy ennek a váltásnak, változásnak az energiái 2015. március végén mozgásba lendülnek (és nincs olyan erő, amely ezt megakadályozhatja).

 

Steve Rother

The 26,000 Year Cycle - The Next Planet of Existence

 

http://spiritlibrary.com/lightworker/beacons-of-light/the-26000-year-cycle-the-next-planet-of-existence?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=929c165e81-Daily_Update&utm_medium=email&utm_term=0_ef6a5211f4-929c165e81-140576124

www.foldicsillagok.hu

Módosítás dátuma: 2015. február 26. csütörtök, 07:52
Bővebben...
 
Selacia: Bölcsen eligazodni a márciusi energiákban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. március 02. hétfő, 21:44

 

Selacia: Bölcsen eligazodni a márciusi energiákban

 

Március, vad, zabolázatlan energiái már a láthatáron vannak, és akkor éppen itt az ideje, hogy felkészüljünk rájuk, hogy előretekintsünk abban, hogy mire is számíthatunk, mit is tartogat számunkra, és milyen eredményeket hozhatunk ki belőlük magunkba személyesen, pozitív módon. Az előrelátással és tervezéssel ki lehet küszöbölnünk mindenfajta eltérítésünket – és ezek segíthetnek abban, hogy kihasználjuk egy új, egy adott kezdet lehetőségeit és azt is hogy elkerüljük a váláság és más meglepetések visszahatásait.

 

Minden hónapnak vannak intenzív pillanatai, így most márciusnak is, de akkor mi ebben a szokatlan?

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 5

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 41 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!