2016.
ÖT BIRODALOM/KIRÁLYSÁG/DIMENZIÓ A FÖLD FELEMELKEDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN Mihály Arkangyal Ronna Herman közvetítésével PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. június 25. szombat, 09:10

ÖT  BIRODALOM/KIRÁLYSÁG/DIMENZIÓ A FÖLD FELEMELKEDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN

Mihály Arkangyal Ronna Herman közvetítésével

 

Szeretett Mesterek!

 

A Világegyetemben, minden a maga saját tulajdonsága szerinti tudatállapottal rendelkezik és az ennek megfelelő síkokon érzékel.

 

Ne felejtsétek el, emlékezzetek arra, hogy az Omniverzumban, MINDEN Teremtés a maga szintjének megfelelő olyan Kozmikus Energia, amely a Legfelsőbb Teremtő Szívének magvából küldetett ki. Ez az energia a vibrációs energiák végtelen variációjából, változatosságából áll, amelyek a Fény frekvenciájának változatossága által, egymásba ágyazottak, de mégis különböző mintákba különültek, különülnek el. A Teremtő Fény Energiája a Teremtés minden összetevőjét tartalmazza és ezek a megszámlálhatatlan Fény minta/sablon lényegek, alapok teremtik meg, alkotják össze az anyagvilági teremtés nagyon sok szintjét. A tisztánlátás és a megértés végett, a Teremtés szintjeinek összetettségét, a Dimenziók és Al-dimenziók fogalomrendszerét használjuk, hogy megértsétek a nagyon összetett valóságotok jellegét, amelyben minden létezik. Hogy mindannyian tisztában legyetek vele, a dimenziókon belül, a földi éterikus környezetben 7 alszint létezik.

Bővebben...
 
Egy felhívás az E-Családnak ~ Fénymunkások Egyesüljetek! A Csoporttól Steve Rotheren keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. május 12. csütörtök, 16:05

 

 

Egy  felhívás az E-Családnak ~ Fénymunkások Egyesüljetek!

A Csoporttól Steve Rotheren keresztül

 

 

 

Drága Emberek, Üdvözlet Otthonról

 

Mi ezen a napon egy nagyon különleges üzenettel köszöntünk bennetek, azért is mert a múltban már annyiszor összegyűltetek nem csak ezen a Földön, de szerte az egész Univerzumban. Van a lelkeknek egy kiválasztott csoportja, akik az Univerzumban, újra meg újra, már hosszú ideje oda utaznak, ahol a szükség van rájuk. Így most is sokan közületek jó okkal lettetek összegyűjtve a Föld bolygón, azért mert ti vagytok E-Család. De mit is jelent az „E” rövidítés?  És hitelt érdemlően fontos-e az, hogy E-kel nevezünk meg bennetek? Nem, egyáltalán nem az! Az E rezgése, amit használtok a beszélt nyelvetekben, történetesen a legfontosabb hang a nyelvetekben, ugyancsak jellegzetes rezgés az Univerzum más területein. Az E jelentése Önfelhatalmazás(Empowerment”) (megj: a saját isteni felelős teremtői jog vállalása) és Megvilágosultság.  (“Enlightenment,”)( megj: a teremtői hatalom, teremtőtársság vállalása.)

 

Bővebben...
 
Készüljetek fel arra, ami érkezik! - Március a Mega energiák hónapja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. március 18. péntek, 15:33

 

 

Készüljetek fel arra, ami érkezik! - Március a Mega energiák hónapja

Earth-Keeper/Tyberonn Metatronon keresztül

 

 

Két fogyatkozás, a Napéjegyenlőség és a Szuperhold

Ha még véletlenül sem éreztétek meg eddig azt az asztro-gravitációs energiák intenzitásának erősödését, amiben a bolygó fürdik most, akkor kapaszkodjatok meg a sapkátokban, mert hamarosan mindez itt lesz. Ez a hónap valóban a változások szelének hatalmas dózisával érkezik!

Bővebben...
 
A 9. bolygó* a Nibiru Nagytanácsának magasabb nézőpontjából PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. március 12. szombat, 11:21

A 9. bolygó*  a Nibiru Nagytanácsának magasabb nézőpontjából


A Nibiru rendre visszatérő téma manapság híradásokban, mégpedig többnyire a Föld katasztrofális változásaival kapcsolatos szörnyű, tragikus előrejelzésekkel, jóslatokkal.

Én valami olyasmit sejtek ki ezekből, mint az elmúlt napforduló idején, amikor arra utaltok, hogy ilyenkor megpillanthatjuk valójában, mert egyazon oldalon van a Napunkkal. De már túl vagyunk a napfordulón és akkor most mi van? Úgy tűnik már felfedeztek* egy másik közelítő (eddig ismeretlen) bolygót, amit aztán gyorsan a 9. bolygónak neveztek el. Jó név mi…egy pillanat alatt magyarázattal szolgálhatok erről.

Ez lenne a Nibiru, amelyet annyian várnak? Hát a nibirubeliek azt mondták erre nekem, hogy ez a bolygó nem kapcsolható össze a Nibiruval. Megmagyarázom, miért. Azért mert a ők számos alkalommal kijelentették azt, hogy a Nibiru nem egyszerűen egy bolygó, hanem egy (mini) naprendszer. Továbbá ez a naprendszer (beleértve a nibirubeliek anyabolygóját is) egy olyan csillag körül kering, amely soha nem kapott lángra, amit mi barna törpének nevezünk. Ebben az értelemben a 9. bolygó nem más, mint ennek a rendszernek az egyik, de legnagyobb planétája. Tehát ez nem a Nibiru, és nem az ott lakók anyabolygója, de nem is csillag, bár része a Nibiru naprendszerének.

Az az oka annak hogy felfedezték ezt a bolygót, mert hasonlóképpen, mint a Sednát, akkor látjuk elhaladni, amikor a Nap oldalán jár.

Bővebben...
 
2016. a Nibirubeliek szemszögéből – Engedjük el szabadon a Cabalt, így mi is szabadok lehetünk! Jelaila Starr és Nibiruancouncil/Nibiru Nagytanácsa két hírleveléből PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 25. csütörtök, 14:36

2016. a Nibirubeliek szemszögéből – Engedjük el szabadon a Cabalt, így mi is szabadok lehetünk!

Jelaila Starr és Nibiruancouncil/Nibiru Nagytanácsa két hírleveléből


2016. a Nibirubeliek szemszögéből


Amikor az előttünk álló évre gondolok és éppen ezt az üzenetet írom, kedvenc kávéházamban kinézve az ablakon, boldog emberek hangját hallom. Arra emlékeztet engem újra meg újra, hogy minden öröm forrása bennünk található. Úgy vélem, hogy 2016-ot, ez a szó Öröm fejezi ki a legjobban. Hát élvezzük, örüljünk annak, hogy már elkezdjük látni azt, hogy az elmúlt néhány küzdelmes év meghozza végre a gyümölcsét.

Amikor a Nibirubeliekre hangolódtam éppen, hasonló öröm érzése fogott el és izgalomba jöttem ettől. Igen bár a tervek (felemelkedés) megváltoztak és már évekkel ezelőtt megvalósulhattak volna, mégis valahogy kellemes ez a késlekedés. Sokszor már, annyiszor mondták nekem évekkel ezelőtt, csak egy dolog a biztos (a jövőnket tekintve) és az, hogy a tervek, ha meg is változnak, de a közeljövőben megvalósulnak. Ennek pedig az az oka, hogy a Földön mi már képesek vagyunk megváltoztatni az Idővonalat, saját választásaink szerint.  Úgy tűnik jó úton haladunk már, végre valami jó is történik velünk, mert hiszen az utóbbi időben egy nagy lendületet véve pozitív irányba mozdultunk el.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!