2016.
2016. – Az előttünk álló év - Megérteni a Harmonikus Föld Hurrikánjait, Áradásait és Szélviharait - AA Metatron-Tyberonn 2015 október 23-ai hírleveléből - PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. november 15. vasárnap, 12:38

 

2016. – Az előttünk álló év - Megérteni a Harmonikus Föld Hurrikánjait, Áradásait és Szélviharait

- AA Metatron-Tyberonn  2015 október 23-ai hírleveléből -

 

 

Kattintsatok a nyíllal, a fenti képre és tekintsétek meg AA Metatron Video Csatornázását

https://youtu.be/Ps27vVkstuY

Összefoglaló a csatornázásból

 

Így most azt kívánjuk közzétenni, azt az ellentmondást feloldani, amit annyiszor tettünk már, hogy amit megtapasztaltok azt ti hozzátok létre. Mégis vannak bizonyos események időnként, amik nem időhöz és természethez köthetők és állandó törvényszerűségeket hordoznak magukban, a fizikai és anyagi valóság törvényeit a dualitás/kettősség területén. Az Emberiség Felemelkedése is ilyen.

 

És Mesterek ti éppen egy folyamatos változások kellős közepén vagytok most. Földetek megtisztul, meg/átváltozik, és ez történik a természetben és az emberi tevékenységben, bár látszólagosan ez egy hatalmas felfordulással jár egyben a lineáris időtök folyásában, de mégis céllal történik mindez. Ami történi 2015-ben és 2016-ban és azt követően, nem más, mint egy emlékeztető/figyelemfelhívás a 2038 (megj.: A Krisztusi Fény, Teljes Fény visszatérése) és 2075 kulcsfontosságú éveire, melyeket az emberiség választott ki és rögzített egy magasabb jóság forgatókönyvében. És éppen ezért kénytelenek vagyunk emlékeztetni erre, mert a bennetek folyamatosan gyökeret verő félelem szétbomlasztó erővé válhat.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 3

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!