2016.
Jennifer Hoffman: 2016-os előrejelzések PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 17. szerda, 09:26

 

 

Jennifer Hoffman: 2016-os előrejelzések

 

2005 óta minden évben írok előrejelzéseket és minden évben ugyanazt mondom: „előrejelzéseket írok, de nem szeretem írásba adni azokat. Vonakodom jóslásokba bocsátkozni, különösen a világgazdasági eseményekről, mert nem szeretném senkinek sem befolyásolni a gondolkodását vagy az energiáit ez irányba húzni.

 

Most a közös, kollektív tudatosságunk által sokkal nagyobb hatalmunk van, mint ezelőtt, mert az emberiség nagy közös családja sokkal inkább tudatában van önmagával, tudatában van saját erejével, hatalmával és az Univerzumban való helyzetével, mint valaha eddig. Ez sokkal hatékonyabbá, erősebbé és manifesztálóbbá tesz bennünket. Ha a korábbi gondolatainkat erősebbnek tartottuk ezelőtt, akkor most sokkal hathatósabbak, exponenciálisabban erősebbek azok. Amióta az előrejelzéseimet milliók olvassák, több tucat országban, egyre többen lefordítják és értelmezik, azokat egy sajátos módon teszik. Megosztva ezeket az előrejelzéseket, egyfajta komoly küldetésnek vettem, mert nagy gonddal írom őket. Én úgy találom, hogy az év során visszaolvasva ezeket eléggé pontosak voltak, és amiket javasoltam ezekkel kapcsolatban nektek, azok meg is történtek.

Hogy „mi fog pontosan történni”, azok részletei nem részei a megosztott információnak, inkább arra összpontosítok, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre, arra hogy megtörténjenek, vagy hogyan igazodhatunk velük össze energetikailag, amikor bizonyos események kibontakozzanak valamilyen módon. Mert a mostani évszázadunk elejétől fejlődtünk már annyira, hogy felismerjük a rendelkezésünkre álló potenciálokat, azokat, amelyek a döntéshozatalainkban útmutatóul  szolgálhatnak nekünk és nem arra hívnám fel a figyelmeteket arra, hogy milyen szörnyű események közelegnek az előttünk álló évben.

Bővebben...
 
2016. ASZTRÁLIS ÉS SPIRITUÁLIS ESEMÉNYEI, ENERGIANAPTÁRA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 17. szerda, 09:24

 

 

2016. ASZTRÁLIS ÉS SPIRITUÁLIS ESEMÉNYEI, ENERGIANAPTÁRA

Bővebben...
 
2016. Február 8. – 1956 után újra egy Tűz Majom Éve indul (összefoglaló Selacia cikke alapján) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 03. szerda, 11:26

2016. Február 8. – 1956. után újra egy Tűz Majom Éve indul

(összefoglaló Selacia cikke alapján)

 

2015. drámai kaotikus hullámvasútként száguldozó energiáinak beáramlásai folytatódni fognak, de valamennyire finomabb, puha módon, bár az energiák intenzitása továbbra is erőteljes maradnak.

A majom a kínai asztrojegyrendszer  9. archetípusa, sokban azonban eltér az előző Kecske év jellemzőitől, amely inkább yin, nőies jelleggel, hatással bírt. A 12 évente megjelenő majom évek is az ötelemes rendszer szerint különbözőek. A korábbi utolsó tűz majom év, 1956-ban (!) volt, tehát 60 évvel ezelőtt és az akkor születetteknek még nagyobb jelentőségű lehet ez az év. A majom típusúak közül, a tűz majmok a legaktívabbak és vezető, irányadó, iránymutató személyiség-szerepeket játszanak. Közös vonás bennük, az  a tűzenergia impulzivitás, a versenyszellem, és ha nem élhetik ki ezeket, akkor a problémákhoz vezethet. Attól függetlenül, hogy ki milyen jegyben született mindenki találkozni fog ezekkel az arche- energiákkal az idén és hatással lesz is rájuk.

Bővebben...
 
2016. – Metatroni áttekintése - AA Metatron James Tyberonnon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. január 22. péntek, 10:36

 

2016. – Metatroni  áttekintése

 

AA  Metatron James Tyberonnon keresztül

 

Üdvözlet Mesterek!

 

Metatron Vagyok a Fény Angyala és ezen a megbeszélésen most összekapcsolódtam a Kristályos Szolgálatban álló Tyberonnal. Kérésetekre ezen az összejövetelen megvitatjuk azt, ami ebben az évben előttünk áll, az Új Föld 4. évében a lineáris kronológiátok szerinti 2016-os esztendőben.

 

Annyit szeretnék meg ehhez hozzáfűzni, hogy amit kínálunk nektek ebben a csatornázásban, azok, valószínűségeken, potenciálokon, lehetőségeken alapszanak olyan valóságos források alapján, amelyeket az asztronómiai gravitációs behatások alakítanak ki az emberiség tömegtudatosságának mezején keresztül. Tisztázzuk azért most, hogy senki, de senki, sem az Angyali csoportok, a csatornák vagy akár személyek sem tudják pontosan megjósolni a jövőt. És hogy egyértelmű legyen, nekünk sem áll szándékukban ugyanezt tenni.

 

Ettől függetlenül vannak bizonyos események, amik a helyükön vannak, amik megtörténnek, de még a 3. dimenziós megvalósulásoktól térben és időben még el vannak különítve, zárva. És ez nagyon is fontos számotokra, hogy megértsétek. Ennek nagyrészt az az oka, hogy azokra a különböző hitrendszerekre, amelyekre az emberiség tömegesen és egyéni módon megalapozták életüket, olyan programok kifejlődései, amelyek gyakran kifelé tagadják azt, amit belül magukban hisznek.

Még ezt kívántuk ide betoldani, hogy ennek pontot tegyünk a végére, és mint annyiszor elmondjuk azt, hogy amit megtapasztaltok az a ti művetek, mert ti teremtettétek meg. Mégis vannak bizonyos természetes események az időben és azon kívül, amelyek a kettősség területén az anyagi valóság fizikai törvényszerűségén belül, viszonylag állandók. Az emberiség felemelkedése is egy ilyen, ezek közül.

Bővebben...
 
Metatron/Tyberonn: Az Állati Birodalmak PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. január 08. péntek, 10:49

Metatron/Tyberonn: Az Állati Birodalmak

Válogatott szemelvények a csatornázásokból

 

Az Állati Birodalmak igazából már régóta a tanítóitok, bár nem az emberi evolúció ösvényét választották ők. Mint ahogy azt már máshol említettük az Állati Birodalmak tagjai nem a lelkük fejlesztése céljából tartózkodnak a Földön, hanem inkább azért, hogy az emberiség lelki fejlődését támogassák.

Biztosak lehettek abban, hogy az emberiség, mint fejlődő faj nem tudott volna előbbre haladni, ha nem lettek volna az állatvilág lényei.

 

Az Állati Birodalmak egy teljes és szerteágazó megállapodással és tudatossággal rendelkeznek a Föld más tudatos birodalmaival és mindig képességük volt az emberiség tanítását szolgálni. A mostani időkben ez sajnos egészen a feledésbe merült, az hogy mennyi mindent tanulhattatok az Állati Birodalom lényeitől. Az emberiség földművelő társadalmai és bennszülött kultúrái az állat- és növényvilággal való kölcsönhatás eredményeként jelentős haladást érhettetek el a gyógyítás és élelemmel való ellátás területén. Az emberiség az idők során megfigyelte, megvizsgálta azt, hogy melyik növényt  mellőzze és melyiket termessze az idők során. Az emberiség nemcsak a túlélési technikákat és társas viselkedés formáit tanulta meg az állatok megfigyelése alapján, hanem közvetlenül, telepatikus kapcsolatba is lépett velük.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 18 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!