Földicsillagok
2017. Május 5. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. április 27. csütörtök, 12:26

2017. Május 5.

Nagyon sok változás fog történni az elkövetkező, előttünk álló években. Üstökösök és kisbolygók fognak majd nagyon közel jönni a Földhöz, de egyikük sem érkezik annyira jelentősen közel, hogy azt sugalljuk, hogy összeütközik a bolygóval. Lesz egy elektromágneses emelkedés/váltás 2017. május 5-én és azt követően 2030. január 30-án. 2030-ban főleg „égi” események miatt* (lásd az Alapítóktól korábban ezekre az időpontokra átadott anyag részletét az írás alatt). Mindegyik változás kiváló lesz arra nézve, hogy rendkívüli módon felgyorsíthatja a spirituális fejlődést, és hogy magunkhoz vehessük magasabb lelki szintű igazságokat, amelyek mindig is voltak és mindig is lesznek. Mindezek olyan változásokhoz fognak elvezetni, amilyeneket szeretnénk látni a világban. Nincs olyan magasabb lény, aki felelősséget vállalna értünk, de segíthetnek, vezethetnek bennünk és rámutathatnak néhány fontos dologra, amit tudnunk kell ezekkel kapcsolatban, de mindez a mi választásunktól függ, hogy hogyan haladjunk előre.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=519:sal-rachele-selacia-a-foeld-felebredese-2012-2030-profeciaja-sal-rachele-earth-awakens-profecy-2012-2030-cim-koenyvenek-szerzi-kivonata&catid=54:2014&Itemid=82

Bővebben...
 
METATRON Tyberonnon keresztül: 2017 – Az előttünk álló év PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. november 11. péntek, 16:19

METATRON Tyberonnon keresztül:  2017 – Az előttünk álló év


Üdvözlet Mesterek! Metatron vagyok a Fény Angyala és most ebben a megbeszélésben összekapcsolódom a Kristályos Szolgálatban álló Tyberonnal. Köszöntelek bennetek a Feltétel nélküli szeretet terében, pontosan a ”most” pillanatában, amikor ezeket a szavakat olvassátok.

Így akkor beszéljük meg az Új Föld ötödik évének, 2017-nek a tendenciáit és lehetőségeit. Ugyanakkor, most még jobban, erősebben hangsúlyozni kívánjuk, mint korábban azt, hogy a jövő a ti társ-teremtésetekkel jön létre. A lehetőségeitek folyékonyak, képlékenyek és a továbbiakban is „mozgó pontok, azaz, a ti fogalmaitokkal élve nincsenek rögzülve.

Bővebben...
 
Egy felhívás az E-Családnak ~ Fénymunkások Egyesüljetek! A Csoporttól Steve Rotheren keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. május 12. csütörtök, 16:05

 

 

Egy  felhívás az E-Családnak ~ Fénymunkások Egyesüljetek!

A Csoporttól Steve Rotheren keresztül

 

 

 

Drága Emberek, Üdvözlet Otthonról

 

Mi ezen a napon egy nagyon különleges üzenettel köszöntünk bennetek, azért is mert a múltban már annyiszor összegyűltetek nem csak ezen a Földön, de szerte az egész Univerzumban. Van a lelkeknek egy kiválasztott csoportja, akik az Univerzumban, újra meg újra, már hosszú ideje oda utaznak, ahol a szükség van rájuk. Így most is sokan közületek jó okkal lettetek összegyűjtve a Föld bolygón, azért mert ti vagytok E-Család. De mit is jelent az „E” rövidítés?  És hitelt érdemlően fontos-e az, hogy E-kel nevezünk meg bennetek? Nem, egyáltalán nem az! Az E rezgése, amit használtok a beszélt nyelvetekben, történetesen a legfontosabb hang a nyelvetekben, ugyancsak jellegzetes rezgés az Univerzum más területein. Az E jelentése Önfelhatalmazás(Empowerment”) (megj: a saját isteni felelős teremtői jog vállalása) és Megvilágosultság.  (“Enlightenment,”)( megj: a teremtői hatalom, teremtőtársság vállalása.)

 

Bővebben...
 
ÖT BIRODALOM/KIRÁLYSÁG/DIMENZIÓ A FÖLD FELEMELKEDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN Mihály Arkangyal Ronna Herman közvetítésével PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. június 25. szombat, 09:10

ÖT  BIRODALOM/KIRÁLYSÁG/DIMENZIÓ A FÖLD FELEMELKEDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN

Mihály Arkangyal Ronna Herman közvetítésével

 

Szeretett Mesterek!

 

A Világegyetemben, minden a maga saját tulajdonsága szerinti tudatállapottal rendelkezik és az ennek megfelelő síkokon érzékel.

 

Ne felejtsétek el, emlékezzetek arra, hogy az Omniverzumban, MINDEN Teremtés a maga szintjének megfelelő olyan Kozmikus Energia, amely a Legfelsőbb Teremtő Szívének magvából küldetett ki. Ez az energia a vibrációs energiák végtelen variációjából, változatosságából áll, amelyek a Fény frekvenciájának változatossága által, egymásba ágyazottak, de mégis különböző mintákba különültek, különülnek el. A Teremtő Fény Energiája a Teremtés minden összetevőjét tartalmazza és ezek a megszámlálhatatlan Fény minta/sablon lényegek, alapok teremtik meg, alkotják össze az anyagvilági teremtés nagyon sok szintjét. A tisztánlátás és a megértés végett, a Teremtés szintjeinek összetettségét, a Dimenziók és Al-dimenziók fogalomrendszerét használjuk, hogy megértsétek a nagyon összetett valóságotok jellegét, amelyben minden létezik. Hogy mindannyian tisztában legyetek vele, a dimenziókon belül, a földi éterikus környezetben 7 alszint létezik.

Bővebben...
 
Készüljetek fel arra, ami érkezik! - Március a Mega energiák hónapja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. március 18. péntek, 15:33

 

 

Készüljetek fel arra, ami érkezik! - Március a Mega energiák hónapja

Earth-Keeper/Tyberonn Metatronon keresztül

 

 

Két fogyatkozás, a Napéjegyenlőség és a Szuperhold

Ha még véletlenül sem éreztétek meg eddig azt az asztro-gravitációs energiák intenzitásának erősödését, amiben a bolygó fürdik most, akkor kapaszkodjatok meg a sapkátokban, mert hamarosan mindez itt lesz. Ez a hónap valóban a változások szelének hatalmas dózisával érkezik!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 17

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 54 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround