Földicsillagok
2016. – Metatroni áttekintése - AA Metatron James Tyberonnon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. január 22. péntek, 10:36

 

2016. – Metatroni  áttekintése

 

AA  Metatron James Tyberonnon keresztül

 

Üdvözlet Mesterek!

 

Metatron Vagyok a Fény Angyala és ezen a megbeszélésen most összekapcsolódtam a Kristályos Szolgálatban álló Tyberonnal. Kérésetekre ezen az összejövetelen megvitatjuk azt, ami ebben az évben előttünk áll, az Új Föld 4. évében a lineáris kronológiátok szerinti 2016-os esztendőben.

 

Annyit szeretnék meg ehhez hozzáfűzni, hogy amit kínálunk nektek ebben a csatornázásban, azok, valószínűségeken, potenciálokon, lehetőségeken alapszanak olyan valóságos források alapján, amelyeket az asztronómiai gravitációs behatások alakítanak ki az emberiség tömegtudatosságának mezején keresztül. Tisztázzuk azért most, hogy senki, de senki, sem az Angyali csoportok, a csatornák vagy akár személyek sem tudják pontosan megjósolni a jövőt. És hogy egyértelmű legyen, nekünk sem áll szándékukban ugyanezt tenni.

 

Ettől függetlenül vannak bizonyos események, amik a helyükön vannak, amik megtörténnek, de még a 3. dimenziós megvalósulásoktól térben és időben még el vannak különítve, zárva. És ez nagyon is fontos számotokra, hogy megértsétek. Ennek nagyrészt az az oka, hogy azokra a különböző hitrendszerekre, amelyekre az emberiség tömegesen és egyéni módon megalapozták életüket, olyan programok kifejlődései, amelyek gyakran kifelé tagadják azt, amit belül magukban hisznek.

Még ezt kívántuk ide betoldani, hogy ennek pontot tegyünk a végére, és mint annyiszor elmondjuk azt, hogy amit megtapasztaltok az a ti művetek, mert ti teremtettétek meg. Mégis vannak bizonyos természetes események az időben és azon kívül, amelyek a kettősség területén az anyagi valóság fizikai törvényszerűségén belül, viszonylag állandók. Az emberiség felemelkedése is egy ilyen, ezek közül.

Bővebben...
 
Metatron/Tyberonn: Az Állati Birodalmak PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. január 08. péntek, 10:49

Metatron/Tyberonn: Az Állati Birodalmak

Válogatott szemelvények a csatornázásokból

 

Az Állati Birodalmak igazából már régóta a tanítóitok, bár nem az emberi evolúció ösvényét választották ők. Mint ahogy azt már máshol említettük az Állati Birodalmak tagjai nem a lelkük fejlesztése céljából tartózkodnak a Földön, hanem inkább azért, hogy az emberiség lelki fejlődését támogassák.

Biztosak lehettek abban, hogy az emberiség, mint fejlődő faj nem tudott volna előbbre haladni, ha nem lettek volna az állatvilág lényei.

 

Az Állati Birodalmak egy teljes és szerteágazó megállapodással és tudatossággal rendelkeznek a Föld más tudatos birodalmaival és mindig képességük volt az emberiség tanítását szolgálni. A mostani időkben ez sajnos egészen a feledésbe merült, az hogy mennyi mindent tanulhattatok az Állati Birodalom lényeitől. Az emberiség földművelő társadalmai és bennszülött kultúrái az állat- és növényvilággal való kölcsönhatás eredményeként jelentős haladást érhettetek el a gyógyítás és élelemmel való ellátás területén. Az emberiség az idők során megfigyelte, megvizsgálta azt, hogy melyik növényt  mellőzze és melyiket termessze az idők során. Az emberiség nemcsak a túlélési technikákat és társas viselkedés formáit tanulta meg az állatok megfigyelése alapján, hanem közvetlenül, telepatikus kapcsolatba is lépett velük.

Bővebben...
 
2016. – Az előttünk álló év - Megérteni a Harmonikus Föld Hurrikánjait, Áradásait és Szélviharait - AA Metatron-Tyberonn 2015 október 23-ai hírleveléből - PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. november 15. vasárnap, 12:38

 

2016. – Az előttünk álló év - Megérteni a Harmonikus Föld Hurrikánjait, Áradásait és Szélviharait

- AA Metatron-Tyberonn  2015 október 23-ai hírleveléből -

 

 

Kattintsatok a nyíllal, a fenti képre és tekintsétek meg AA Metatron Video Csatornázását

https://youtu.be/Ps27vVkstuY

Összefoglaló a csatornázásból

 

Így most azt kívánjuk közzétenni, azt az ellentmondást feloldani, amit annyiszor tettünk már, hogy amit megtapasztaltok azt ti hozzátok létre. Mégis vannak bizonyos események időnként, amik nem időhöz és természethez köthetők és állandó törvényszerűségeket hordoznak magukban, a fizikai és anyagi valóság törvényeit a dualitás/kettősség területén. Az Emberiség Felemelkedése is ilyen.

 

És Mesterek ti éppen egy folyamatos változások kellős közepén vagytok most. Földetek megtisztul, meg/átváltozik, és ez történik a természetben és az emberi tevékenységben, bár látszólagosan ez egy hatalmas felfordulással jár egyben a lineáris időtök folyásában, de mégis céllal történik mindez. Ami történi 2015-ben és 2016-ban és azt követően, nem más, mint egy emlékeztető/figyelemfelhívás a 2038 (megj.: A Krisztusi Fény, Teljes Fény visszatérése) és 2075 kulcsfontosságú éveire, melyeket az emberiség választott ki és rögzített egy magasabb jóság forgatókönyvében. És éppen ezért kénytelenek vagyunk emlékeztetni erre, mert a bennetek folyamatosan gyökeret verő félelem szétbomlasztó erővé válhat.

Bővebben...
 
A FÁK ISTENI TUDATOSSÁGA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. december 01. kedd, 08:05

A FÁK ISTENI TUDATOSSÁGA

 

Válogatott szemelvények az újabb Metatron csatornázásból

 

A teljes szöveg, rendelkezésetekre áll, James Tyberonn új könyvébe, amely :  2038 – The Next Quantum Leap (2038 – A Következő Kvantumugrás) címmel jelent meg.

 

 

Ahogy az emberek, úgy a fák is rendelkeznek egy aura energiamezővel. Egy tudós képes látható módon is megfigyelni ezeket a frekvenciális mezőket. A fákon ezt legkönnyebb, a napkelte, a napnyugta körül és a tiszta holdfényes estéken megfigyelni. Általában véve a fák energiamezeje kétszer-háromszor nagyobbra terjedhet ki, mint a fizikai átmérőjük. Bár bizonyos körülmények között ez lehet akár sokkal nagyobb, kiterjedtebb is.

 

Ösztönösen érzelmi ráhangolódással, sokkal jobban, erősebben képesek vagytok megérezni a fák tudatást és tudatosságát. Azt mondjuk nektek, hogy egy fa alá állva érezhető annak a rezgésének beállítódása, szintje. Van olyanfajta rezgésük, is mint amikor a dús oxigént bocsájtják ki magukból, amely a jól-létetetekre és az életerőtökre van nagyon előnyös hatással.

Módosítás dátuma: 2015. december 01. kedd, 08:06
Bővebben...
 
Metatron-Tyberonn: Az Aura Karbantartás Alapvető Követelményei 1. rész. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: AA Metatron   
2015. október 29. csütörtök, 15:12

Metatron-Tyberonn: Az Aura Karbantartás Alapvető Követelményei 1. rész.

 

Köszöntelek bennetek! Metatron vagyok a Fény Angyala. Most összekapcsolódom ezen a találkozón a Kristályos Szolgálatban álló Tyberonnal és együtt forrón üdvözlünk bennetek a Feltétel nélküli Szeretet Terében. Amikor 2012-ben a Földetek átesett egy bolygószintű Felemelkedésen, az nagyon sok lényegi változást hozott magával és ez még sokkal erősebben érvényes 2015-re, és ezek a változást hozó hatások egyre erősebben fognak jelentkezni egészen 2038 felé tartó utazásotokban. Ezek a változások valójában nagyon mély hatást gyakorolnak a fizikai, érzelmi, és mentális jóérzésetekre. Sokan majd túlterheltnek és veszélyérzésekkel teli állapotban találjátok hirtelen magatokat, mert úgy tűnik mintha nem áll elég idő rendelkezésetekre arra hogy a szokásos napi  szokásos teendőiteket el tudjátok végezni. Ezek az olyan történések, amiket mi „felemelkedési tüneteknek” szoktunk nevezni, amely tünetek az auravérzéshez (repedéshez, szivárgáshoz) vezetnek el. Mert most ti valójában a Földön egy ilyen gyakran jelentkező frekvenciális változásban éltek sok más egyéb változással, amelyek együttesen egyfajta nyomáskülönbséget hoznak létre az aura burokban, hasonlóan a Földet körülvevő magnetoszféra burkán és igazán ebben az analógiában találhattok közös vonatkozásokra is. Hogy legyen világos, a még előttünk álló 3 és fél hónapot tekintve, 2015-ből, nagyon erős és intenzív energia-időpontokat tartalmaznak. Ezeket az energiákat még külön fogjuk tárgyalni később ezen a csatornán, amelyek emelik a bolygó energiáját, de gyakran eléggé élesen jelentkeznek bizonyos csúcsidőszakaszaikban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 17

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 41 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround