Földicsillagok
Selacia: Mi az Igazság a Földönkívüliekről The Thruth about ET’s PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 29. hétfő, 16:00

Selacia: Mi az Igazság a Földönkívüliekről

The Thruth about ET’s

-         Sal cikksorozatából –

„Gaia, felemelkedésben van és a felemelkedése útjára azok a lelkek léphetnek be, azoknak van lehetőségük erre, akik összhangban vannak vele, és így tarthatnak vele tovább a 2012-2030-as emelkedési ablakon keresztül.”

Ami az UFO/ET fejezetet illeti, ezek közül néhány kijelentést nehéz lehet ellenőrizni (mennyire hitelesek), de majdnem minden nap kapok visszajelzéseket (a csatornáimtól) arról, hogy az itt leírtak, nagyrészt pontosak. Egy rövidebb kivonatot adok akkor most közre itt. (melyeket közvetlen telepatikus kapcsolatomon és szűrőkön keresztül érkeztek meg az Isteni Jelenlétemben).

A Föld körül megtapasztalt UFO megjelenések, észlelések eredete, mintegy 60%-ban a Naprendszerünkön kívülről származnak és nem innen. Legtöbben : a Zeta Reticuli, Alfa Centauri, Rigel és Betelgeuse (mindkettő Orioni rendszer, régió), a Szíriusz A és B rendszeréből, valamint a Plejádokból érkeznek, onnan származnak.

Bővebben...
 
JELAILA STARR: A NIBIRU (frissítve) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 18. csütörtök, 11:52

JELAILA STARR: A NIBIRU (frissítve)

Jelaila heti üzenete: 2014. december 1

Video: http://youtu.be/I9uznTD7vks

 

 

Már jó ideje nem frissítettem a Nibiruról szóló írásaimat. Még nem írtam arról sem hogy a Nibirubeliek közölték velem, hogy a Nibiru létezése már nem lehet kérdés számunkra. Még is úgy tűnik, hogy egy csomó félelemkeltés folyik ez ügyben, tény az is hogy az utóbbi időkben túl lett lihegve ez a kérdés.

 

Egy mini Naprendszer

 

Arról már írtam egy korábbi frissítésemben arról, hogy a Nibiru nem csupán egy bolygó, hanem egyben egy mini naprendszer is. Hogy lehet ez? Úgy hogy a Napunk egy kettős rendszer! Az ismert Napunknak van egy társa, egy „Barna Törpe”, vagy fekete nap, amely anyaga soha nem kap lángra, hanem halványan vöröses-narancssárgás színben izzik.

Bővebben...
 
SAL RACHELE (SELACIA): A FÖLD FELÉBREDÉSE 2012-2030 PRÓFÉCIÁJA (Sal Rachele: Earth Awakens: Profecy 2012-2030 című könyvének szerzői kivonata) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 13. csütörtök, 07:13

SAL RACHELE (SELACIA): A FÖLD FELÉBREDÉSE 2012-2030 PRÓFÉCIÁJA

(Sal Rachele: Earth Awakens: Profecy 2012-2030 című könyvének szerzői kivonata)

 

 

 

A Föld változásai továbbfolytatódnak. A precessziós összeigazodás (2012.12-12 – 12-21) után volt egy olyanfajta jóslat hogy a világ dolgai megnyugszanak egy kis időre, átmenetileg majd ismét felgyorsulnak, amikor a Galaktikus Váltás a felezőpontja felé közeledik. Az Alapítók (A Tizenkettek Tanácsa) csatornája szerint a Galaktikus Váltás/Felemelkedés 2025 körül várható. De ezzel a nagyobb elmozdulással még nem lesz teljes a Felemelkedés, egészen 2100 körüli időpontig. Ez egy összegzése a szerző (Sal) második könyvének, ami az „ Earth Changes and 2012. Messages from Founders (A Föld változásai és 2012. Üzenetek az Alapítóktól) címmel jelent meg.

Bővebben...
 
Jelaila: A Felemelkedés és a Mentális Betegségek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 07. vasárnap, 12:19

 

A Felemelkedés és a Mentális Betegségek

Jelaila Heti üzenete: 2014. október 6

Az 1996-óta tartó küldetésemtől kezdve tisztában vagyok azzal, hogy miért jöttem ide, azért hogy segítségére legyek az emberiségnek azon a folyamaton keresztülmennie, amit a Nibirubeliek „Változásnak” neveznek. A „Változás” nem csak egyszerűen egy konkrét esemény vagy planetáris állapotot jelent, hanem ezeknek az eseményeknek és állapotnak a tömegtudatosságra hatását is. Már többször is hivatkoztam arra, hogy nemsokára eljön majd az az idő amikor is az emberiség szó szerint elveszik a meggyőződéseiben. Természetesen, soha nem mentünk még keresztül egy planetáris felemelkedési folyamaton (legalább is ebben az életidőnkben nem), így akkor nehéz azt elképzelni, hogyan is veszünk el a megrögződött gondolkodásunkban. És szeretnénk azt látni, hogyan is történik mindez! 18 évet követően és most is egyre tisztábba a kép ezzel kapcsolatban. A legújabb statisztikák azt mutatják, hogy négy emberből egynek valamilyen mentális zavara van.

Módosítás dátuma: 2014. december 07. vasárnap, 12:21
Bővebben...
 
METATRON A FÉNY URA- TYBERONN/EARTH KEEPER: A HALÁL MEGTAPASZTALÁSA ÉS AZ ÉLET UTÁNI VALÓSÁG PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberonn   
2014. október 01. szerda, 14:25

METATRON A FÉNY URA- TYBERONN/EARTH KEEPER:

A HALÁL MEGTAPASZTALÁSA ÉS AZ ÉLET UTÁNI VALÓSÁG

Üdvözlet Mesterek! Metatron vagyok a Fény Ura és mindannyiótokat köszöntjük a feltétel nélküli szeretet terében. Egy érdekes témáról fogunk beszélni most ebben a pillanatban.


Kedves Emberek, az élet sohasem ér véget. Nincs halál olyan módon, mint ahogy azt gondolnátok. A Tudat örökké létezik.

 

Közületek oly sokan félnek, tartanak a haláltól, sokkal többen, mint ahogy azt bemernétek vallani. Függetlenül attól, hogy mennyi időt szándékoztok foglalkozni a halál utáni élettel, az életetek egy bizonyos pontján, mindannyian felteszitek azt a kérdést magatoknak, hogy mi történhet majd akkor veletek, amikor meghaltok, és mi fog várni rátok majd ott a „másik oldalon”. Még azok is úgy van ezzel, akik azt állítják, hogy semmi sem létezik a fizikai élet után, de ironikus módon bizony sokat gondolnak arra.

 

Így tehát most akkor a halálközeli élményekről szeretnénk beszélni nektek. És Mesterek, ahogy olvassátok ezeket a csatornázott üzeneteket, azokkal mindig felajánlunk nektek egy finom rezgést hordozó intuitív katalizáción keresztüli átadást, amely olyan intuitív kódokat tartalmaz, amelyek részei e megosztás frekvenciájának és melyeknek az a céljuk, hogy segítsen bennetek kifejleszteni a saját intuitív képességeiteket.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 17

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 45 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround