Földicsillagok
Metatron Arkangyal - James Tyberron: AZ EGY TÖRVÉNYE ÉS ATLANTISZ ARANYKORSZAKA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron Arkangyal - James Tyberron   
2014. február 19. szerda, 14:49

Metatron Arkangyal  - James Tyberron:

AZ EGY TÖRVÉNYE ÉS ATLANTISZ ARANYKORSZAKA

 

 

Edgar Cayce nem csak az elmúlt század, de talán az elmúlt évezredek leghitelesebb és valódi csatornája volt. Az orvosi gyógyító tevékenységéről, múltjáról, és a korábbi civilizációkról szerzett ismereteit milliók tanulmányozták az (Are) Assosication for Research and Enlightement/Társaság a Megvilágosodás Kutatásáért Intézetben, amely Virginiában, Virginia Bech székhelyen található. Ennek az intézetnek az igazgatója, a nagy tiszteletben álló John Van Auken.  Ő, személy szerint több mint 30 fantasztikus könyvet írt már, Edgard Cayce –t tanulmányozva és részt vett az Atlantisz Kutatási Projektben. (Atlantis Research Projekt). .Ő egyike, aki résztvevője lesz az Earth-Keeper Star-Gate Gathering/ A Föld Őrző Csillagkapu Összejevötelének, 2014. májusában, Scottdale-ben és Sedona-ban, Arizonában. Hozzátehetjük azt is, hogy Edgar Cayce Evans, Edgar Cayce fia, mintegy 700 Cayce életidőre utaló iratot említ meg a több mint 2500 atlantiszi reinkarnációjából. Cayce azt mondta egykor, hogy Atlantisz Aranykorszakát egy nagyon fejlett társadalom vezette és jellemezte, amelyet az Egy Törvényének neveztek. Az Egy Törvényének székhelyét Atlantiszban, Poseida területének (szigetének) hívták. A Cayce iratokat alapul véve, itt a legmagasabb szintű spirituális tudományokat tanították, amit valaha is elértek a Földön.

Bővebben...
 
2014: A SAS, A KONDOR ÉS A DHARMA VISSZATÉRÉSE Metatron Arkangyal üzenete Tyberonn-on keresztül 2013. szeptember PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron Arkangyal üzenete Tyberonn-on keresztül   
2013. november 13. szerda, 11:19

2014: A SAS, A KONDOR ÉS A DHARMA VISSZATÉRÉSE

Metatron Arkangyal üzenete Tyberonn-on keresztül

2013. szeptember

„Minden Tudás a Szeretet Tudásában Létezik és a Szeretet az Egyetlen Útja annak, hogy jobbá tegyétek a világotokat.”

„A Szellem paradigmája a Szeretet, és a Szeretet, Egységet hoz napvilágra. Szeressétek Magatokat és legyetek kedvesek másokhoz. A megvilágosodás filozófiája olyan sokszínű változatokban jelentkezik, mint a virágok a mezőn.”

„Ti Mint, az Emberiség Szivárvány Törzsének bölcsei/vénei szeretetek és fényhányadosotok integrálása által, minden igazi utat szabaddá tesztek. Ti vagytok azok a független, szuverén lények, akik felé hatalmas tisztelettel vagyunk! A Sas és a Kondor szivárványának ez a helyes értelmezése. Ti Mind Isteni Szikrák Vagytok!  A Szellem csak a szíveteket látja!”

 

 

Üdvözlet!

 

 

Metatron Vagyok a Fény Ura és köszöntelek bennetek!
Szeretettel vagyunk veletek együtt, itt ebben a teretekben, időtökben, ebben a pillanatban. Mindannyiótok életébe küldjük most a Leghatalmasabb Szeretet rendkívüli, tökéletes sugarát. Óh Drága Emberek! Érezzétek, ezt a Szertetetet, amit küldünk, ami a ti „Most”-otok valóságos idejéből érkezik mindannyiótokhoz. Egy ragyogó fényből hullámozódik ide ez a fény, egy nemlineáris dimenzió mezejéből átölel mindannyiótokat, ahogy olvassátok ezeket a szavakat és egy pillanat alatt, megkaphatjátok ezt az energiát. Mesterek, érzitek?! Ez a Feltétel Nélküli Szeretet, amely kitölti a tereteket, gyógyítja a szíveteket és mindannyiótokat emlékeztetni fogja az igazi forrásotokra és otthonotokra.

Módosítás dátuma: 2014. január 22. szerda, 15:35
Bővebben...
 
A VÁLTOZÓ NAP ÉS AZ ANGYALI CSATLAKOZÓ Metatron A Fény Ura /Tyberonnon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron A Fény Ura /Tyberonnon keresztül   
2013. szeptember 14. szombat, 14:44

A VÁLTOZÓ NAP ÉS AZ ANGYALI CSATLAKOZÓ

Metatron A Fény Ura /Tyberonnon keresztül

2013. Az Emberiség újjászületése – Új kommunikációs lehetőség az Angyali Birodalommal – A tudományok spiritualizálódása – Az Emberek az Isteni Forrás csodálatos angyali  lényei – Őrangyalok – Angyali Hierarchia, Angyali Birodalom  – Metatron Arkangyal – Felemelkedett Mesterek - Az Angyalok valóban az Isten Küldöttei/Hírnökei - Az Angyalok a Fizikaiság Megtartói – A Feltétel nélküli Szeretet - Az Emberiség, Angyalokról alkotott képe - A Fény természetes kódolása - A Szén alapúból a Szilícium alapúba – Az Új Nap - A Föld Egyetemének tanulmányai

Üdvözletem!

 

Metatron Vagyok A Fény Ura! Most kódolt fénnyel ölelünk körbe bennetek, kiterjedve a Feltétel Nélküli Szeretetet egy mezejébe és terébe, megtartunk ebben titeket, és tisztelettel adózunk mindannyiótok felé. Szívetek, hangotok rezgését és nevetek szerint is ismerünk bennetek. És ez mindig is így volt.

 

Most, 2013. van, az Új Föld Első Éve, és annak is az utolsó időszakába érkeztetek, és ami még az emberiség előtt áll nem más, mint az emberiség Újjászületése. Ez egy kedvező/szerencsés év és annak a beteljesedése, egy erőteljes, átalakító idő. Számos változásokon mentek keresztül, míg a bolygótok felemelkedett. 2013-as év új energiájában, majd azon túl, a sugárzás ionikus aránya megváltozik a bolygón. Ti segítettétek ezt létrejönni, azt hogy a napsugárzás által, a Nap változásával egy 12 dimenziós folyamatba való kiterjedése, fejlődése jöhessen létre. A Nap most megváltozik, és ugyanúgy minden körülöttetek, ebben a folyamatban, amit a Vízöntő Váltásnak neveztük el.

Bővebben...
 
ST GERMAIN: A NESARA BÉKESSÉGET HOZ A FÖLDRE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: St Germain/Susan Leland   
2011. október 26. szerda, 11:36

ST GERMAIN: A NESARA BÉKESSÉGET HOZ A FÖLDRE

 

(St. Germain és a Felemelkedett mesterek üzenete és kérése a Fény Lovagjaihoz a NESARA Petíciójával kapcsolatban)

 

 

Üdvözlet, Szeretett Családom!!!

Én, Saint Germain, vagyok itt most veletek. Olvastam, gyönyörű szívetekből áradó, megható üzeneteteket (a NESARA bejelentésével kapcsolatosan), és tisztában vagyok vele, milyen örömmel tették ezt, és hogy ez milyen hatással van az egész Földre. Tudom azt, hogy mennyire vágyjátok, hogy szeretett Földetek, békességbe kerüljön, úgy ahogy ti is egymással, egymás közötti békességben. Bizton mondom néktek, Én Voltam az, aki inspirált, ösztönzött bennetek a választásra, arra, hogy a NESARA nevében válasszatok.

Módosítás dátuma: 2013. október 07. hétfő, 08:55
Bővebben...
 
A (SMARAGD)ZÖLD SUGÁR ÉS SMARAGD LÁNG SZENT AKTIVÁLÁSA METATRON A FÉNY URÁN KERESZTÜL TYBERONN KÖZVETÍTÉSÉVEL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: METATRON / TYBERONN   
2013. július 19. péntek, 11:35

 

 

 

 

A (SMARAGD)ZÖLD SUGÁR ÉS  SMARAGD LÁNG SZENT AKTIVÁLÁSA

METATRON A FÉNY URÁN KERESZTÜL TYBERONN KÖZVETÍTÉSÉVEL

 

 

Üdvözlet Szeretteim, Metatron Vagyok a Fény Ura és mindannyiótokat köszöntöm a Feltétel Nélküli Szeretet terében, azokat amint ezeket a szavakat olvassátok.

 

Mi most örömmel megosztjuk az elkövetkezőkben veletek és a Felemelkedő Földnek a Smaragdzöld Sugár és a Szent Smaragd Láng teljes aktiválását. Mesterek ez egy régóta várt esemény, egy évmilliókkal ezelőtti ígéret, az ahogy egykor a megvilágosodott korba kerültök. Ez az aktiválás egy olyan megvilágosodott időben történik, amelyet mostanában a Föld elért és folytatja tovább azon az útját egy sokkal nagyobb dimenzionális kiterjedés elérésébe és ez most már mindez sokkal tisztábban közreadható a Föld valamennyi királyságának. Olyan megvilágosodott időszak ez, amelyben képesek vagytok értelmes kölcsönhatásban és teljes mértékben kommunikálni a Föld összes elemeivel és királyságával. Ez valamikor így is volt egykor, amikor a Smaragd Dimenzió teljes spektrumát bírtátok, és ez most visszatért hozzátok.

Módosítás dátuma: 2013. július 19. péntek, 11:42
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 17

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 40 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround