Földicsillagok
A 9. bolygó* a Nibiru Nagytanácsának magasabb nézőpontjából PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. március 12. szombat, 11:21

A 9. bolygó*  a Nibiru Nagytanácsának magasabb nézőpontjából


A Nibiru rendre visszatérő téma manapság híradásokban, mégpedig többnyire a Föld katasztrofális változásaival kapcsolatos szörnyű, tragikus előrejelzésekkel, jóslatokkal.

Én valami olyasmit sejtek ki ezekből, mint az elmúlt napforduló idején, amikor arra utaltok, hogy ilyenkor megpillanthatjuk valójában, mert egyazon oldalon van a Napunkkal. De már túl vagyunk a napfordulón és akkor most mi van? Úgy tűnik már felfedeztek* egy másik közelítő (eddig ismeretlen) bolygót, amit aztán gyorsan a 9. bolygónak neveztek el. Jó név mi…egy pillanat alatt magyarázattal szolgálhatok erről.

Ez lenne a Nibiru, amelyet annyian várnak? Hát a nibirubeliek azt mondták erre nekem, hogy ez a bolygó nem kapcsolható össze a Nibiruval. Megmagyarázom, miért. Azért mert a ők számos alkalommal kijelentették azt, hogy a Nibiru nem egyszerűen egy bolygó, hanem egy (mini) naprendszer. Továbbá ez a naprendszer (beleértve a nibirubeliek anyabolygóját is) egy olyan csillag körül kering, amely soha nem kapott lángra, amit mi barna törpének nevezünk. Ebben az értelemben a 9. bolygó nem más, mint ennek a rendszernek az egyik, de legnagyobb planétája. Tehát ez nem a Nibiru, és nem az ott lakók anyabolygója, de nem is csillag, bár része a Nibiru naprendszerének.

Az az oka annak hogy felfedezték ezt a bolygót, mert hasonlóképpen, mint a Sednát, akkor látjuk elhaladni, amikor a Nap oldalán jár.

Bővebben...
 
2016. a Nibirubeliek szemszögéből – Engedjük el szabadon a Cabalt, így mi is szabadok lehetünk! Jelaila Starr és Nibiruancouncil/Nibiru Nagytanácsa két hírleveléből PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 25. csütörtök, 14:36

2016. a Nibirubeliek szemszögéből – Engedjük el szabadon a Cabalt, így mi is szabadok lehetünk!

Jelaila Starr és Nibiruancouncil/Nibiru Nagytanácsa két hírleveléből


2016. a Nibirubeliek szemszögéből


Amikor az előttünk álló évre gondolok és éppen ezt az üzenetet írom, kedvenc kávéházamban kinézve az ablakon, boldog emberek hangját hallom. Arra emlékeztet engem újra meg újra, hogy minden öröm forrása bennünk található. Úgy vélem, hogy 2016-ot, ez a szó Öröm fejezi ki a legjobban. Hát élvezzük, örüljünk annak, hogy már elkezdjük látni azt, hogy az elmúlt néhány küzdelmes év meghozza végre a gyümölcsét.

Amikor a Nibirubeliekre hangolódtam éppen, hasonló öröm érzése fogott el és izgalomba jöttem ettől. Igen bár a tervek (felemelkedés) megváltoztak és már évekkel ezelőtt megvalósulhattak volna, mégis valahogy kellemes ez a késlekedés. Sokszor már, annyiszor mondták nekem évekkel ezelőtt, csak egy dolog a biztos (a jövőnket tekintve) és az, hogy a tervek, ha meg is változnak, de a közeljövőben megvalósulnak. Ennek pedig az az oka, hogy a Földön mi már képesek vagyunk megváltoztatni az Idővonalat, saját választásaink szerint.  Úgy tűnik jó úton haladunk már, végre valami jó is történik velünk, mert hiszen az utóbbi időben egy nagy lendületet véve pozitív irányba mozdultunk el.

Bővebben...
 
2016. ASZTRÁLIS ÉS SPIRITUÁLIS ESEMÉNYEI, ENERGIANAPTÁRA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 17. szerda, 09:24

 

 

2016. ASZTRÁLIS ÉS SPIRITUÁLIS ESEMÉNYEI, ENERGIANAPTÁRA

Bővebben...
 
Jennifer Hoffman: 2016-os előrejelzések PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 17. szerda, 09:26

 

 

Jennifer Hoffman: 2016-os előrejelzések

 

2005 óta minden évben írok előrejelzéseket és minden évben ugyanazt mondom: „előrejelzéseket írok, de nem szeretem írásba adni azokat. Vonakodom jóslásokba bocsátkozni, különösen a világgazdasági eseményekről, mert nem szeretném senkinek sem befolyásolni a gondolkodását vagy az energiáit ez irányba húzni.

 

Most a közös, kollektív tudatosságunk által sokkal nagyobb hatalmunk van, mint ezelőtt, mert az emberiség nagy közös családja sokkal inkább tudatában van önmagával, tudatában van saját erejével, hatalmával és az Univerzumban való helyzetével, mint valaha eddig. Ez sokkal hatékonyabbá, erősebbé és manifesztálóbbá tesz bennünket. Ha a korábbi gondolatainkat erősebbnek tartottuk ezelőtt, akkor most sokkal hathatósabbak, exponenciálisabban erősebbek azok. Amióta az előrejelzéseimet milliók olvassák, több tucat országban, egyre többen lefordítják és értelmezik, azokat egy sajátos módon teszik. Megosztva ezeket az előrejelzéseket, egyfajta komoly küldetésnek vettem, mert nagy gonddal írom őket. Én úgy találom, hogy az év során visszaolvasva ezeket eléggé pontosak voltak, és amiket javasoltam ezekkel kapcsolatban nektek, azok meg is történtek.

Hogy „mi fog pontosan történni”, azok részletei nem részei a megosztott információnak, inkább arra összpontosítok, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre, arra hogy megtörténjenek, vagy hogyan igazodhatunk velük össze energetikailag, amikor bizonyos események kibontakozzanak valamilyen módon. Mert a mostani évszázadunk elejétől fejlődtünk már annyira, hogy felismerjük a rendelkezésünkre álló potenciálokat, azokat, amelyek a döntéshozatalainkban útmutatóul  szolgálhatnak nekünk és nem arra hívnám fel a figyelmeteket arra, hogy milyen szörnyű események közelegnek az előttünk álló évben.

Bővebben...
 
2016. Február 8. – 1956 után újra egy Tűz Majom Éve indul (összefoglaló Selacia cikke alapján) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 03. szerda, 11:26

2016. Február 8. – 1956. után újra egy Tűz Majom Éve indul

(összefoglaló Selacia cikke alapján)

 

2015. drámai kaotikus hullámvasútként száguldozó energiáinak beáramlásai folytatódni fognak, de valamennyire finomabb, puha módon, bár az energiák intenzitása továbbra is erőteljes maradnak.

A majom a kínai asztrojegyrendszer  9. archetípusa, sokban azonban eltér az előző Kecske év jellemzőitől, amely inkább yin, nőies jelleggel, hatással bírt. A 12 évente megjelenő majom évek is az ötelemes rendszer szerint különbözőek. A korábbi utolsó tűz majom év, 1956-ban (!) volt, tehát 60 évvel ezelőtt és az akkor születetteknek még nagyobb jelentőségű lehet ez az év. A majom típusúak közül, a tűz majmok a legaktívabbak és vezető, irányadó, iránymutató személyiség-szerepeket játszanak. Közös vonás bennük, az  a tűzenergia impulzivitás, a versenyszellem, és ha nem élhetik ki ezeket, akkor a problémákhoz vezethet. Attól függetlenül, hogy ki milyen jegyben született mindenki találkozni fog ezekkel az arche- energiákkal az idén és hatással lesz is rájuk.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 17

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 48 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround