Jelenések
PALLAS ATHENA ÜZENETE FRAN ZEPEDA-N KERESZTÜL: A KEBLEMRE ÉS SZÍVEMRE SZORÍTALAK BENNETEK, HOGY GYÓGYÍRT LELJETEK A KÉTSÉGEITEKRE! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: PALLAS ATHENA   
2013. június 20. csütörtök, 16:13

PALLAS ATHENA ÜZENETE FRAN ZEPEDA-N KERESZTÜL:

 

A KEBLEMRE ÉS SZÍVEMRE SZORÍTALAK BENNETEK, HOGY GYÓGYÍRT LELJETEK A KÉTSÉGEITEKRE!

 

Üdvözöllek bennetek, Pallas Athena vagyok az Igazság Harcosa az egész emberiség védelmezője és a szeretet jelenléte. Azért jöttem, hogy az öröm szavaival jó híreket hozzak nektek, és segítséget nyújtsak.  Nektek most nem egy könnyű vállalásotok van, de ugyanakkor ez, lélegzetelállítóan hatalmas, és most éppen itt az ideje annak, hogy a Föld minden zegzugát bevilágítsátok és mindenkit felkészítsetek a tényleges, valódi felemelkedésre.

 

Én vagyok az, akit az Isteni Igazság vezérel, aki elhozza nektek ezt az igazságot, aki a fényességgel vezet bennetek végig az utazásotok során, itt az AnyaFöldön. Sokan közületek nem ismernek engem, de én készen állok és várom, hogy segítségül hívjatok.  És amikor szükséges ez nektek, akkor kedveseim kéréseteknek megfelelően itt leszek, szavamra mondom.

Bővebben...
 
56: 56 = 11:11 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. október 20. szombat, 13:11

56: 56 = 11:11

 

1956 56. évfordulója van, tehát a 11:11 energiái ölelik át ezt a CsillagMagyarságot is mélyen érintő, megsebző, karmikus eseményt.

Miről szólt 1956. A Szabadságról, az emberi méltóságról, a Kárpát medencei népek egymásrautaltságáról, hogy ne emésztődjenek fel az atlantiszi tragédiát tovább folytató nagyhatalmak mohó olvasztókohójában. Kibillent nagyhatalmakról beszélünk, nem népekről. A CsillagMagyarságnak nincs ellensége, és nem érzi, azt hogy más nép is ellenséges lenne vele szemben. Aryan, az atlantiszi gyarmatosító erőszakos hatalom és Poszeidonisz a lemuriai egység elvét, az Egy Törvényét követő szakrális tudós papság által vezetett szigetek elveinek ütközése tükröződik az 1956-os eseményekben, valamint a mintegy 26000 évvel ezelőtti összecsapásuk, amely egy aranykorszak egységtudatosságának megbomlásához vezettek, és ennek egyenes következménye az i.e. 9500-9800 közötti bolygószintű kataklizma, a 3. dimenzióba süllyedés. 1956 szabadságát, mégha néhány napra is akkor fegyverekkel vívták meg, az generációról-generációra nagyon is mélyen benne él az itt élőkben hogy ez majd egykor meg is nyilvánulhasson.

Ideje tehát a Szabadságunkról szólni. 1956 óta rendszerek, kormányok jöttek-mentek, de úgy tűnt mindig egy-egy lépéssel közelebb kerülünk a szabadság ösvényére, csakhogy a szabadság érzületéből kitörlődött az együvétartozás, együttérzés, együttműködés, egymás tisztelete, sőt az önmagunk tisztelete, a népi-nemzeti aspektusunk tisztelete, a Föld és minden életformájának tisztelete, az őseink és ősi tudásunk, szerves hagyományaink tisztelete, sőt a világmindenség tisztelete. Az hogy egymásban a mindenség egy másik élő-lélegző csodáját, úgy, mint önmagunkat tiszteljük meg, mert nélkülünk nem lenne egész a Minden Ami Van.

Módosítás dátuma: 2012. október 20. szombat, 13:40
Bővebben...
 
AZ EMBER (SPIRITUÁLIS ANTROPOLÓGIA) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. május 26. csütörtök, 16:50

 

AZ EMBER


(SPIRITUÁLIS ANTROPOLÓGIA)

EMBER: ÉN-BEÉRŐ, ÉNBE ÉRŐ, ÉN-BŐR, ÉN-POR, ÉN-BÍRÓ, ÓM-BUROK

 

Vélekedések az őseinktől, a földönkívüliektől (4-7 dimenzió), és a földöntúliaktól/angyali világ: (7-12 dimenzió)

"Értsétek meg Ti Vagytok az Univerzumok legrenitensebb lényei, azok akik sohase adják fel az  isteni igazság utáni kutatást, szép kis bagázs mondhatom, de éppen ezért esett rátok a választás, és amit itt tesztek az hatással van minden világokra, megtettétek, már megtettétek, tudnátok lazulni egy kicsit, hogy büszkék legyetek rá, amit tettetek azt, hogy mindenki léphet egyet előre, és ezért rendkívül hálások vagyunk, na és várjatok csak a java még most következik, gyertek már ki végre ebből az áldozatiságból, a túlélési nyöszörgésből...na hogy viselkedik ennyi, de ennyi Isten? És éppen ezért nincs arra szó, hogy mennyire szeretünk bennetek, és mindig veletek vagyunk, körülöttetek és bennetek "Földicsillagok"

Módosítás dátuma: 2011. július 23. szombat, 08:14
Bővebben...
 
SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA: A TESTETEK TUDJA - AZ ÖNFELHATALMAZÁSUNK A TESTETEKEN BELÜL KEZDŐDIK EL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA   
2013. április 26. péntek, 08:10

SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA: A TESTETEK TUDJA  - AZ ÖNFELHATALMAZÁSUNK A TESTETEKEN BELÜL KEZDŐDIK EL

 

„Most egy rendkívüli időszakban éltek. A másképp teszitek már a dolgaitokat, miután besétáltatok az Isteni VáltozástTevő szerepetekbe, amint emlékeztek újra a magasabb céljaitokra és isteni természetetekre.”

 

Hányszor fordult elő veletek az, hogy valamit előre megéreztetek és azután nem foglalkoztatok vele, és amikor ez kedvezőleg hatott később számotokra, úgy tettek mintha azt választottátok volna? Mindenki így teszi ezt természetesen, mert a hagyományos normák szerint ezekben a helyzetekben nem adtok elég hangsúlyt az intuícióitoknak.

Bővebben...
 
MÁRIA ANYA ÜZENETE, ANGYALAIN KERESZTÜL AZ Ő SZLOVÁKJAINAK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2012. április 01. vasárnap, 12:55

MÁRIA ANYA ÜZENETE, ANGYALAIN KERESZTÜL AZ Ő SZLOVÁKJAINAK

 

 

Szép Jó Napot Kedvesek, Dobry Den!

 

Emberi angyalunkon keresztül, el nem múló szeretetünkbe foganva hozunk üzenetet számotokra, ugyanúgy, ugyanazzal a mennyei lelkesedéssel, mint magyar testvéreiteknek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 8

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 32 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!