Jelenések
Üzenet az Istennőtől (Maureen Moss "A Message From The Divine") PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Maureen Moss   
2013. március 28. csütörtök, 16:32

Üzenet az Istennőtől

(Maureen Moss "A Message From The Divine")

Jöjjetek el hozzám mindennap. Én segíteni fogok abban, hogy megtartsatok engem és fellobbanjak/fellángoljak bennetek, mert ekkor könnyedén átléphetitek a régi világ küszöbét, és az újba léphettek. Ez az ígéretem nektek.”

 

Egy új időben éltek már kedveseim. Hagyjátok el a régi magatokat, és az egymás közötti, a régi történeteiteken alapuló felfogásaitokat engedjétek útjaikra. Ti mindannyian azt választottátok, úgy határoztatok, hogy az evolúció egy olyan meredeken ívelő görbéjén keresztül éltek majd, melyet még egyetlen faj sem élhetett át eddig, akik korábban itt már előttetek jártak.  Azt választottátok, hogy a Szeretet nevében, a lelketek evolúciója érdekében és ugyanúgy, mint mindegyikőtök, a bolygók evolúciója érdekében itt lesztek jelen, és lehetővé teszitek azt, hogy hozzájáruljatok mindezekhez. Mindegyikőtök, értem és általam ereszkedett le ide, és azért hogy ezt teljes mértékben kifejezhessétek magatokat ebben a bolygótokon keresztül, és azt választottátok, hogy  a végsőkig hajlandóak lesztek kitartani és alkalmazkodni fogtok ehhez a helyzethez egy rövid ideig, mindazokhoz, ami elibétek, kerül.

Bővebben...
 
MÁRIA ANYA ÜZENETEI A MAGYARJAIHOZ (2008. FEBRUÁR 14.) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. április 01. vasárnap, 12:26

MÁRIA ANYA ÜZENETEI A MAGYARJAIHOZ

(2008. FEBRUÁR 14.)

 

1. rész

 

Drága Gyermekeim, Magyarjaim !

 

Most, hogy nemsoká holdatok teljesen elbújik a látszatban, és az Atyával megszenteli az új együttléteteket, az új életszeretet áramlatát küldi felétek az elemi valóságotokba, ne aggódjatok, mint azt régen tettétek, hogy elhagytak Titeket, vagy bármiféle hiányt is szenvednétek, a további utatokon. Valójában ezen a napon kezdődik az isteni vizek szétöntése földeteken, hogy ez az év termékennyé tudjon válni általatok. Tudjátok meg, ti teszitek azzá, amivé gondoljátok és érzitek, és nem egy fölöttes hatalom fog bennetek igazgatni.

Bővebben...
 
„A pápa, aki nyilvánosan láthatóan egy klón” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kristáyhang   
2013. február 23. szombat, 10:14

„A pápa, aki nyilvánosan láthatóan egy klón”

 

„A pápa, aki nyilvánosan láthatóan egy klón. Mivel rohamosan öregszik, és az energiái apadnak, nem lesz képes sokkal tovább működni, és csere klónokat nehéz manapság beszerezni. Ekképpen a pápa maga, aki egészségesebbnek és fiatalabbnak néz ki, mint a klón, elkülönítésben marad. Az élettartamától függően, és a klónokról szóló az igazság időzítésétől függően, ő majd esetleg látható lesz, ahogy meglehetősen fel lesz frissülve kinézetében.

Módosítás dátuma: 2013. február 26. kedd, 23:19
Bővebben...
 
A JÁTÉKRA KI EMLÉKSZIK? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NászJ/R Mester   
2011. november 22. kedd, 10:28

A JÁTÉKRA KI EMLÉKSZIK?

 

(R. Mester inspirációjával a középső Ego-m által)

 

 

Kezdetben a Világ Atyának/Anyának egyszívű kétmagikrei születtek az isteni áldásban.

Rendkívüli képességgel...és együtt-együtt játszadoztak az örökkévalóságban.

A játék egy idő után oly egysíkúvá, megszokottá vált, nem volt benne már aktivitás, kreativitás, lendület, inspiráció.

A fehérmagvú ikerrész a KA-RA-AN a vonzással lett megáldva, magához vonzotta a teremtés porát, míg hogy az, amit magához vonzott, mozdulni is tudjon a sötétfényességű magva a Teremtésnek, az AN- KA-RA arrébb taszította.

Alkotás és mozgás ez volt kezdetben a játék, és ketten kellettek hozzá.

Jókat kacagtak, alkottak és mozgattak galaktikákat, csillagokat, bolygókat, holdakat, üstökösöket és megannyi minden mást.

Aztán kezdtek feleszmélni az Önvalójukra, felcseperedtek önállóvá váltak és a saját szemszögükből a teremtés játékát, másképp kezdték látni.

Az egyik csak mindent magához kívánt vonzani, a másik, pedig mindent csak mindent mozgásba taszigálni.

Amit az egyik magához vonzott, a másika szétmozgatta, amit a másika pedig mássá vonzotta össze. - Ezt így gondolom, nem úgy mint te, ezt én, nem úgy mint te.

Így összekülönböztek és elkezdték saját teremtői útjukat járni.
Ahogy az Egy teremtette a 2, az a 3, az a 7 majd a 12-őt és meg se álltak 144.000-nél.

Te Drága, Drága az Mindegyik TE Vagy és voltál, de a Játékra Emlékeszel-e?

Bővebben...
 
A Naprendszeri Változások Kivonat Richard Hoagland & David Wilcock irásából Sári Izabella fordításában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Richard Hoagland & David Wilcock-Sári Izabella fordításában   
2013. február 14. csütörtök, 16:36

A Naprendszeri Változások

Kivonat Richard Hoagland & David Wilcock irásából

Sári Izabella fordításában

(A Nap, A Naprendszer, A Helioszféra Vezér (első) Peremének Változásai, Az Uránusz és a Neptunusz is fényesebbé válnak. A Föld Változásai, Naprendszerünkben Történő Más Változások.)

 

Furcsa dolgok történnek a külső és a belső űrben. A tudósok Oroszországban, pontosabban Dr Alexy Dmitriev tudós, felfedezték, hogy a Naprendszer, a Nap és az élet is egy eddig teljesen példátlan változáson-mutáción megy keresztül.

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 8

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!