Idővonal 1-12
2017. Május 5. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. április 27. csütörtök, 12:26

2017. Május 5.

Nagyon sok változás fog történni az elkövetkező, előttünk álló években. Üstökösök és kisbolygók fognak majd nagyon közel jönni a Földhöz, de egyikük sem érkezik annyira jelentősen közel, hogy azt sugalljuk, hogy összeütközik a bolygóval. Lesz egy elektromágneses emelkedés/váltás 2017. május 5-én és azt követően 2030. január 30-án. 2030-ban főleg „égi” események miatt* (lásd az Alapítóktól korábban ezekre az időpontokra átadott anyag részletét az írás alatt). Mindegyik változás kiváló lesz arra nézve, hogy rendkívüli módon felgyorsíthatja a spirituális fejlődést, és hogy magunkhoz vehessük magasabb lelki szintű igazságokat, amelyek mindig is voltak és mindig is lesznek. Mindezek olyan változásokhoz fognak elvezetni, amilyeneket szeretnénk látni a világban. Nincs olyan magasabb lény, aki felelősséget vállalna értünk, de segíthetnek, vezethetnek bennünk és rámutathatnak néhány fontos dologra, amit tudnunk kell ezekkel kapcsolatban, de mindez a mi választásunktól függ, hogy hogyan haladjunk előre.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=519:sal-rachele-selacia-a-foeld-felebredese-2012-2030-profeciaja-sal-rachele-earth-awakens-profecy-2012-2030-cim-koenyvenek-szerzi-kivonata&catid=54:2014&Itemid=82

Bővebben...
 
ÖT BIRODALOM/KIRÁLYSÁG/DIMENZIÓ A FÖLD FELEMELKEDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN Mihály Arkangyal Ronna Herman közvetítésével PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. június 25. szombat, 09:10

ÖT  BIRODALOM/KIRÁLYSÁG/DIMENZIÓ A FÖLD FELEMELKEDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN

Mihály Arkangyal Ronna Herman közvetítésével

 

Szeretett Mesterek!

 

A Világegyetemben, minden a maga saját tulajdonsága szerinti tudatállapottal rendelkezik és az ennek megfelelő síkokon érzékel.

 

Ne felejtsétek el, emlékezzetek arra, hogy az Omniverzumban, MINDEN Teremtés a maga szintjének megfelelő olyan Kozmikus Energia, amely a Legfelsőbb Teremtő Szívének magvából küldetett ki. Ez az energia a vibrációs energiák végtelen variációjából, változatosságából áll, amelyek a Fény frekvenciájának változatossága által, egymásba ágyazottak, de mégis különböző mintákba különültek, különülnek el. A Teremtő Fény Energiája a Teremtés minden összetevőjét tartalmazza és ezek a megszámlálhatatlan Fény minta/sablon lényegek, alapok teremtik meg, alkotják össze az anyagvilági teremtés nagyon sok szintjét. A tisztánlátás és a megértés végett, a Teremtés szintjeinek összetettségét, a Dimenziók és Al-dimenziók fogalomrendszerét használjuk, hogy megértsétek a nagyon összetett valóságotok jellegét, amelyben minden létezik. Hogy mindannyian tisztában legyetek vele, a dimenziókon belül, a földi éterikus környezetben 7 alszint létezik.

Bővebben...
 
Metatron-Tyberonn: Az Aura Karbantartás Alapvető Követelményei 1. rész. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: AA Metatron   
2015. október 29. csütörtök, 15:12

Metatron-Tyberonn: Az Aura Karbantartás Alapvető Követelményei 1. rész.

 

Köszöntelek bennetek! Metatron vagyok a Fény Angyala. Most összekapcsolódom ezen a találkozón a Kristályos Szolgálatban álló Tyberonnal és együtt forrón üdvözlünk bennetek a Feltétel nélküli Szeretet Terében. Amikor 2012-ben a Földetek átesett egy bolygószintű Felemelkedésen, az nagyon sok lényegi változást hozott magával és ez még sokkal erősebben érvényes 2015-re, és ezek a változást hozó hatások egyre erősebben fognak jelentkezni egészen 2038 felé tartó utazásotokban. Ezek a változások valójában nagyon mély hatást gyakorolnak a fizikai, érzelmi, és mentális jóérzésetekre. Sokan majd túlterheltnek és veszélyérzésekkel teli állapotban találjátok hirtelen magatokat, mert úgy tűnik mintha nem áll elég idő rendelkezésetekre arra hogy a szokásos napi  szokásos teendőiteket el tudjátok végezni. Ezek az olyan történések, amiket mi „felemelkedési tüneteknek” szoktunk nevezni, amely tünetek az auravérzéshez (repedéshez, szivárgáshoz) vezetnek el. Mert most ti valójában a Földön egy ilyen gyakran jelentkező frekvenciális változásban éltek sok más egyéb változással, amelyek együttesen egyfajta nyomáskülönbséget hoznak létre az aura burokban, hasonlóan a Földet körülvevő magnetoszféra burkán és igazán ebben az analógiában találhattok közös vonatkozásokra is. Hogy legyen világos, a még előttünk álló 3 és fél hónapot tekintve, 2015-ből, nagyon erős és intenzív energia-időpontokat tartalmaznak. Ezeket az energiákat még külön fogjuk tárgyalni később ezen a csatornán, amelyek emelik a bolygó energiáját, de gyakran eléggé élesen jelentkeznek bizonyos csúcsidőszakaszaikban.

Bővebben...
 
JELAILA STARR: A NIBIRU (frissítve) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 18. csütörtök, 11:52

JELAILA STARR: A NIBIRU (frissítve)

Jelaila heti üzenete: 2014. december 1

Video: http://youtu.be/I9uznTD7vks

 

 

Már jó ideje nem frissítettem a Nibiruról szóló írásaimat. Még nem írtam arról sem hogy a Nibirubeliek közölték velem, hogy a Nibiru létezése már nem lehet kérdés számunkra. Még is úgy tűnik, hogy egy csomó félelemkeltés folyik ez ügyben, tény az is hogy az utóbbi időkben túl lett lihegve ez a kérdés.

 

Egy mini Naprendszer

 

Arról már írtam egy korábbi frissítésemben arról, hogy a Nibiru nem csupán egy bolygó, hanem egyben egy mini naprendszer is. Hogy lehet ez? Úgy hogy a Napunk egy kettős rendszer! Az ismert Napunknak van egy társa, egy „Barna Törpe”, vagy fekete nap, amely anyaga soha nem kap lángra, hanem halványan vöröses-narancssárgás színben izzik.

Bővebben...
 
RANDEVÚ AZ IDŐVEL RAHMA KÜLDETÉSE RAHMA PROJEKT 21. RÉSZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2014. június 03. kedd, 12:17

RANDEVÚ AZ IDŐVEL

RAHMA KÜLDETÉSE

RAHMA PROJEKT 21. RÉSZ

 

A MAJA PROJEKT

 

Jézus az Idők Ura megjelenése óta van a Földnek újrakapcsolódási lehetősége az Univerzum Valóságos Idejével. Ez az esemény szorosan összefonódik Jézus visszatérésével. Most azonban meg kell említeni más földönkívüli projektet, melyeket magába fogadott az emberi civilizáció. Ezek a projektek bontakoznak ki napjainkban Amerikában. Egyikük ezek közül különösen fontos volt az úgynevezett Maja Projekt.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!