Idővonal 1-12
Selacia: Bölcsen eligazodni a márciusi energiákban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. március 02. hétfő, 21:44

 

Selacia: Bölcsen eligazodni a márciusi energiákban

 

Március, vad, zabolázatlan energiái már a láthatáron vannak, és akkor éppen itt az ideje, hogy felkészüljünk rájuk, hogy előretekintsünk abban, hogy mire is számíthatunk, mit is tartogat számunkra, és milyen eredményeket hozhatunk ki belőlük magunkba személyesen, pozitív módon. Az előrelátással és tervezéssel ki lehet küszöbölnünk mindenfajta eltérítésünket – és ezek segíthetnek abban, hogy kihasználjuk egy új, egy adott kezdet lehetőségeit és azt is hogy elkerüljük a váláság és más meglepetések visszahatásait.

 

Minden hónapnak vannak intenzív pillanatai, így most márciusnak is, de akkor mi ebben a szokatlan?

Bővebben...
 
Selacia: Az összes lehetőségeitek ott vannak a múltban és a Felébredésetekben ! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia   
2014. augusztus 02. szombat, 08:12

Selacia: Az összes lehetőségeitek ott vannak a múltban és a Felébredésetekben !

 

Bizonyára rájöttetek már, hogy nem egy megszokott életidőtök élitek, amiben most vagytok. Egy hatalmas dologban különbözik az eddigiektől abban, hogy a DNS szintű bekódolásotok aktív kifejeződései most teljes lehetőségeitekre ébresztenek fel, és ez a mostani életetekben egy Bekapcsolt állapotot idéz elő és azokat az emlékeiteket katalizálja, amiért ideszülettetek, hogy megtegyétek és el tudjátok végezni azokat a dolgaitokat amelyek szüntelen vágyként ott kavarognak bennetek és azért is hogy belépjetek a spirituális kibontakozásotok következő szakaszába.

Bővebben...
 
A VÁLTOZÓ NAP ÉS AZ ANGYALI CSATLAKOZÓ Metatron A Fény Ura /Tyberonnon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron A Fény Ura /Tyberonnon keresztül   
2013. szeptember 14. szombat, 14:44

A VÁLTOZÓ NAP ÉS AZ ANGYALI CSATLAKOZÓ

Metatron A Fény Ura /Tyberonnon keresztül

2013. Az Emberiség újjászületése – Új kommunikációs lehetőség az Angyali Birodalommal – A tudományok spiritualizálódása – Az Emberek az Isteni Forrás csodálatos angyali  lényei – Őrangyalok – Angyali Hierarchia, Angyali Birodalom  – Metatron Arkangyal – Felemelkedett Mesterek - Az Angyalok valóban az Isten Küldöttei/Hírnökei - Az Angyalok a Fizikaiság Megtartói – A Feltétel nélküli Szeretet - Az Emberiség, Angyalokról alkotott képe - A Fény természetes kódolása - A Szén alapúból a Szilícium alapúba – Az Új Nap - A Föld Egyetemének tanulmányai

Üdvözletem!

 

Metatron Vagyok A Fény Ura! Most kódolt fénnyel ölelünk körbe bennetek, kiterjedve a Feltétel Nélküli Szeretetet egy mezejébe és terébe, megtartunk ebben titeket, és tisztelettel adózunk mindannyiótok felé. Szívetek, hangotok rezgését és nevetek szerint is ismerünk bennetek. És ez mindig is így volt.

 

Most, 2013. van, az Új Föld Első Éve, és annak is az utolsó időszakába érkeztetek, és ami még az emberiség előtt áll nem más, mint az emberiség Újjászületése. Ez egy kedvező/szerencsés év és annak a beteljesedése, egy erőteljes, átalakító idő. Számos változásokon mentek keresztül, míg a bolygótok felemelkedett. 2013-as év új energiájában, majd azon túl, a sugárzás ionikus aránya megváltozik a bolygón. Ti segítettétek ezt létrejönni, azt hogy a napsugárzás által, a Nap változásával egy 12 dimenziós folyamatba való kiterjedése, fejlődése jöhessen létre. A Nap most megváltozik, és ugyanúgy minden körülöttetek, ebben a folyamatban, amit a Vízöntő Váltásnak neveztük el.

Bővebben...
 
FELEMELKEDETT MESTER KUTHUMI-AGRIPPA üzenete MICHELLE MANDERS © -en keresztül 12:12 Az Alkímia Tudatosság Univerzális/Egyetemes Napfordulója PDF Nyomtatás E-mail
Írta: MICHELLE MANDERS   
2012. december 09. vasárnap, 12:22

FELEMELKEDETT MESTER KUTHUMI-AGRIPPA üzenete

MICHELLE MANDERS © -en keresztül

12:12 Az Alkímia Tudatosság Univerzális/Egyetemes Napfordulója

(Eggyé válás az Iker Önvalótokkal és az 1.444 milliárd Fénymunkást ébresztő szerepetekre való beavatás)

 

"Én Vagyok Kuthumi és a Szeretet és Bölcsesség Sugarán érkezem. Üdvözöllek bennetek, ebben az időben, és ez alkalommal elhozom nektek, a jókedv, az egyesülés, az egyidejűség és az isteni látomás áldásait! Üdvözlet Szeretteim!

Hatalmas örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben, mi is összejövünk veletek az Egyetemes Ébredés e fantasztikus napján úgyis, mint társteremtői ennek a Világegyetemnek, egyesülve veletek, akik szintúgy e Világegyetem társteremtői vagytok, hogy megünnepeljük ezt a napot, amellyel az Univerzális/Egyetemes Napforduló megérkezik."

Módosítás dátuma: 2012. december 09. vasárnap, 12:30
Bővebben...
 
A FÖLD TÖRTÉNETE 6. rész AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alapítók/Sal   
2011. november 02. szerda, 08:21

A FÖLD TÖRTÉNETE 6. rész

AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL

Sal Rachele

-         A 3 Fátyol a Föld körül –

-         A Luciferi Lázadás 1 rész

 

 

Ez a fejezet egy új témával kezdődik, hogy minél tisztább és pontosabb legyen az átadás.
Az Alapítók nincsenek tisztában 100%-ig minden lélek földi megtestesülésével, mert igen bonyolult kinyerni az információkat az Akasha lemezkről. Bár a Világegyetem összes információja szabadon rendelkezésére áll mindenkinek, bárki számára, azoknak, akik tiszta szándékkal kérik, de a legtöbb lélek nem érheti el ezeket a Rigeli és Drakonida Tanácsok korlátozása miatt, mert korlátozó frekvenciát helyeztek el az éterben a bolygónk körül, és így nehezen tudunk ezért eligazodni.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

18. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!