Idővonal 1-12
SARAH VARCAS: 2015 ASZTRO-ENERGIA ELŐREJELZÉSEI PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. február 14. szombat, 08:57

SARAH VARCAS: 2015 ASZTRO-ENERGIA ELŐREJELZÉSEI

 

2015-öt energetikai szempontból jellemezve elmondhatjuk, hogy ez az év jelentősen eltér az elmúlt három évben tapasztalt „normáitól”. Az Uránusz/Plútó kvadrátsorozat, amely 2012-ben kezdődött és 2015-ben fejeződik be, szüntelenül érezteti hatását és jelenlétét sokunk számára.

Életünk a feje tetejére állt és a kilátásaink mindörökre megváltoztak, mert a helyzeteink is a felismerhetetlenségig összekuszálódtak. Elvesztetteünk olyan dolgokat, embereket, helyeket amikről/akikről azt gondoltuk, hogy nélkülük nem tudunk már soha tovább élni, de olyan új utakat fedeztünk fel, amelyekről viszont azt képzeltük, hogy soha nem lenne lehetségesek. Vannak, akiket ezek mélyen megérintettek, míg másokat kevésbé: néhány pozitívan hangolódtak rá, míg mások a látszataikkal szembesülve azt pusztító látványnak érezhették meg. Az Uránusz alapfogalmába beletartoznak a hirtelenséggel társult elkerülhetetlen változások, míg a Plútóhoz a rombolás és/vagy a kreatív, teremtő erő. Amikor ezek ketten találkoznak akkor a sokk és a meglepetések garantáltak, egyfajta újjászületés indul el a romok feletti pusztulást követően, amely egy új élet lehetőségét hordozza. Ha felébredünk ezekre, a változásokra és acélosan meglovagoljuk a hullámait, akkor azt is észrevehetjük, hogy hol tartunk a többiekhez képest.

Bővebben...
 
2014. JÚNIUSI ENERGIÁIHOZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. június 12. csütörtök, 12:14

2014. JÚNIUSI ENERGIÁIHOZ

Extrém Napkitörések – Tízmilliószoros Nap, Eper/Jóakarat Telihold, Nyári Napforduló : Harmónia Portál megnyílása/Harmonikus energiabeindítás

Az extrém napkitörésekből (jún.10.) hatalmas mennyiségű anionos (istennői  szeretet és tudás) fényrészecske hömpölyög áldott Földünkre. Mindezek felerősítik az év leghathatósabb teliholdjának (jóakarat, Eper Nyilas/Magyar Telihold) az energiáit, amely a kozmikus anyaméh feltétlen szeretet energiáit tükrözi bolygónk minden atomjába, molekulájába és életformájába. Az év egyik legerősebb DNS aktiválása kezdődik meg, és egyensúlyba hozza a fény és árnyék teremtő játékát. A hívás kiment, elment a Teremtőhöz a Fénymunkások szívén keresztül, és a válasz nem késlekedik. Készen vagyunk, készen állunk az új valóságunk következő rész-szintjére való belépésre. Bárhová megyünk, bárhová lépünk, a békesség lehorgonyzott magvainak kinyílt virágait lélegezzük ki magunkból. Ez az írás a Világbékesség egyik megnyilvánult virága, melyet tiszta lelkületünkből küldjük valamennyiőtöknek.

Köszönjük hogy Vagytok és teszitek fáradhatatlanul a dolgotokat.

 


Fénymunkások Vagyunk, Magyar Fénymunkások/Fényhozók/Fényharcosok

Szeretni tudunk és tudjuk a szeretetet: ez a foglalkozásunk.

Földicsillagok

 

Bővebben...
 
MEGKAPOD MERT MÉLTÓ VAGY RÁ, DE NEKED KELL MEGTEREMTENED 2013. SZEPTEMBER 6. - OKTÓBER 3. SZATURNUSZ-VÉNUSZ- SÁRKÁNYFEJ: HÁRMAS CSILLAG-BŐSÉGKAPU PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2013. augusztus 27. kedd, 12:43

MEGKAPOD MERT MÉLTÓ VAGY RÁ, DE NEKED KELL MEGTEREMTENED

2013. SZEPTEMBER 6. - OKTÓBER 3.  SZATURNUSZ-VÉNUSZ- SÁRKÁNYFEJ: HÁRMAS CSILLAG-BŐSÉGKAPU

 

A nyár közepén már elkezdett formálódni a szeptemberi változásokat gerjesztő hármas csillagkapu, egyik eleme, a Szaturnusz és a Sárkányfej (Északi holdcsomópont jótékony kombinációja (Maha Yoga, királyi kapcsolódás), amely egy különleges bőségáldás ígéretével állt össze. A Sárkányfej, vagy hagyományosan Rahu egy "árnyékbolygó" amely hatalmas erővel rendelkezik és bizonyos kombinációi a bolygókkal a Napúton az anyagi javakat tekintve lehetőségeket generál. Így a precessziós/indiai, védikus asztrológia a Yotisha szerint, a Mérleg jegyében, a fent említett kettőhöz, csatlakozni fog még a Vénusz (örömök, anyagi élvezet, de itt egyensúly a javak megszerzésére és elosztására) is. A Mérleg a Vénusz saját/maszkulin jegye, míg a Szaturnusznak a tetőzési jegye, tehát, a szűkösséget hozó, megpróbáló, korlátozó szerepéből kibújva egy ritka felszabadult, jótékony, boldog arcát mutatja meg nekünk. A kombináció, amely szeptember 6.-án jön létre és csak nem egy hónapig fog tartani, megengedi számunkra hogy saját teremtő erőnk, gondolataink (Ráhu: fej), és vágyaink (Vénusz) határozottan, földelve (Szaturnusz) irányításunkkal bevonzzuk életünkbe azokat a javakat, melyre óhatatlanul szükségünk van a spirituális fejlődésünkhöz.

Módosítás dátuma: 2013. augusztus 28. szerda, 06:33
Bővebben...
 
MICSODA CSODA HOLDFOGYATKOZÁS, AMIKOR AZ ÉLET ÖRÖK FOLYÓJA ELSÖPRI A DURCÁS KISGYERMEKEK HOMOKVÁRAIT Holdfogyatkozás 2012. november 28. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Földicsillagok   
2012. november 27. kedd, 10:28

MICSODA CSODA HOLDFOGYATKOZÁS, AMIKOR AZ ÉLET ÖRÖK FOLYÓJA ELSÖPRI A DURCÁS KISGYERMEKEK HOMOKVÁRAIT

Holdfogyatkozás 2012. november 28.

A Fény Áldott Csillagai!

Nagyon időnkbe kerültünk, és a 3 D. osztály utolsó szülői értekezlete most történik, 28.-án közép-európai idő szerint pontosan 15 órakor. A megprófétált év utolsó fogyatkozása történik, és a metatroni kulcsok és közlések szerint ez az utolsó lépés, a 12-12-12-ben meginduló Felemelkedési, paradigmaváltási folyamatunkba, amely legalább 20 év terminusban szépen szakaszosan, de elsöprő lendülettel érkező folyóként, semmivé porlasztja az elkülönülés játékát még mindig játszani kívánó durcás kis diktátorok homokvárait. Bár őszentsége a pápa (már összecsomagolt!) és a szkeptikusok megnyugtatnak mindenkit, hogy nincs semmi gond, semmi olyan nem történhet, ami akár aggodalomra adhat okot a régi világgal kapcsolatban, jó minden, ahogy van, egyszer élünk, aztán ott van még a józan ész, meg az is, hogy az evilági nélkülözéseiért elnyerjük méltó jutalmunkat majd persze odaát, de hát ők ezt a filmet egy nagyon régi gépen nézik, mi meg a szívünkön keresztül. Nem számít !, - ahogy a hétsugaras mester mondaná, - mindig minden jól van a teremtésben.

Nos, első látszatra egy szimpla holdfogyatkozással állunk szembe, de ha valaki bepillant a precessziós csillagmozgás idővonala mögé, meglepődve láthatja meg, micsoda bolygóenergia mintázattal van mindez megtámogatva és megáldva. Mindez tágra nyitja teljesen az Átalakulás Kapuját a teremtő mudrájának három ujjával felmutatva a végtelen égboltra: Készüljetek, Én most szóltam!!!

Bővebben...
 
A FÖLD TÖRTÉNETE 5. RÉSZ – A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL 5. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alapító/12-ek Tanácsa/Sal   
2011. október 04. kedd, 08:48

A FÖLD TÖRTÉNETE 5. RÉSZ  – A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL

5. rész

A Marsi civilizáció

Sal Rachele/Selacián keresztül

 

Az Eredeti DNS kísérletek során, a nem sikerült, nem a célra használható kísérleti példányokat az Alapítók a „kukába” dobták, így mondják ezt földi nyelven, hogy megértsük. A laboratóriumuk „szemeteskosaraiból”, máshonnan származó technikusok lopództak be az éj kellős közepén és kikukázták a selejtes példányokat, teremtményeket, és ezek a máshonnan jöttek, elkezdtek ezekkel tovább kísérletezni.

A Földi kísérleteket megérteni nagyon sok időt vesz igénybe, de az Alapítók visszatérnek a Sagájukkal a Maldek pusztulása utáni időkre.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

20. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!