Idővonal 1-12
Egy felhívás az E-Családnak ~ Fénymunkások Egyesüljetek! A Csoporttól Steve Rotheren keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. május 12. csütörtök, 16:05

 

 

Egy  felhívás az E-Családnak ~ Fénymunkások Egyesüljetek!

A Csoporttól Steve Rotheren keresztül

 

 

 

Drága Emberek, Üdvözlet Otthonról

 

Mi ezen a napon egy nagyon különleges üzenettel köszöntünk bennetek, azért is mert a múltban már annyiszor összegyűltetek nem csak ezen a Földön, de szerte az egész Univerzumban. Van a lelkeknek egy kiválasztott csoportja, akik az Univerzumban, újra meg újra, már hosszú ideje oda utaznak, ahol a szükség van rájuk. Így most is sokan közületek jó okkal lettetek összegyűjtve a Föld bolygón, azért mert ti vagytok E-Család. De mit is jelent az „E” rövidítés?  És hitelt érdemlően fontos-e az, hogy E-kel nevezünk meg bennetek? Nem, egyáltalán nem az! Az E rezgése, amit használtok a beszélt nyelvetekben, történetesen a legfontosabb hang a nyelvetekben, ugyancsak jellegzetes rezgés az Univerzum más területein. Az E jelentése Önfelhatalmazás(Empowerment”) (megj: a saját isteni felelős teremtői jog vállalása) és Megvilágosultság.  (“Enlightenment,”)( megj: a teremtői hatalom, teremtőtársság vállalása.)

 

Bővebben...
 
2015. November – A Csoporttól PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. október 20. kedd, 08:17

2015. November – A Csoporttól

 

Értsétek meg ne várjatok másra, hogy jobb legyen a világotok!

 

Most már egy új energia kezdett el beáradni a bolygótokra. Ez elétek hozza azokat a dolgokat, amiket megálmodtatok, a létezésetek olyan lehetőségeit hordozza, amiket tudatosan ti teremtettek meg a bolygón. Bár azt is elmondtuk már nektek ezzel a hatalmas nagyságrendű elmozdulással kapcsolatban, hogy  az hatalmas képességetekbe emelnek fel bennetek, de ezekben számos beállításoknak is meg kell történni még majd. Most van ideje rámozdulni ezekre az energiákra. Ebben az az érdekes nektek, hogy hogyan lehet a legmegfelelőbben, legjobban használni, alkalmazni. Ezek az energiahullámok nem azért vannak, hogy kifejezzenek, vagy közöljenek valamit, de nem is azért hogy túléljétek azokat. Ti hozzátok létre igazából ezeket a hullámokat, ami azt is jelenti, hogy épp ezért ti tudjátok a nektek megfelelő legjobb helyzetbe hozni őket azért, hogy elérjétek azt hogy megoldjátok azokat a problémákat amik annyi gondot okoztak az emberiségnek. Most van annak az ideje rámozdulni erre, és értsétek, meg ne várjátok máshonnan azt, hogy jobb legyen. Most van ideje rámozdulni a bolygóra érkező energiákra. Most van ideje a dolgokat mozgásba hozni. Nagyon világosan látni fogjátok körülöttetek, a rengetek változásokat, azokat, amiket azok, ezt az idővonalat keresztezve a helyükre kerülnek. Némi időbe fog telni mindez egészen november közepe-vége felé, 2015-ben. Ezért is van az, hogy a mostani időkre lettetek meghívva, ide szólítva.

 

Forrás: Steve Rother: The Job of Lightworkers : A Félelem átalakítása szeretetté (részlet)

http://spiritlibrary.com/lightworker/beacons-of-light/the-job-of-lightworkers

Közreadja:

www. foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
SELACIA: BÖLCSEN HASZNÁLJUK FEL A DECEMBERI ENERGIÁKAT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 09. kedd, 21:44

SELACIA: BÖLCSEN HASZNÁLJUK FEL A DECEMBERI ENERGIÁKAT

A hétvégi teliholdat, és a minden év végén az ünnepi időszakban szokásosan jelentkező felerősödő energetikai hatást, a legtöbb ember olykor idegesítőnek, megterhelőnek érezheti. Ahhoz hasonlítható mintha az érzéseink a levegőben zizegnének, és olyan teendőinkre emlékeztetnek, amiket még nem ismertünk fel vagy még nem bukkantak még sehol, de ott vannak valahol.

 

Ezek a hatások eddig is nyilvánvalóak voltak, de a mostaniakban van valami olyan új, amiket másképp lehet még idén decemberben megtapasztalnunk.

 

Mi is az újdonság a mostani decemberi energiákban?

Bővebben...
 
AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2013. DECEMBER ÉS 2014. JANUÁR KÖZÖTT. MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN ÁTADÁSÁBAN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN ÁTADÁSÁBAN   
2013. december 21. szombat, 21:00

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2013. DECEMBER ÉS 2014. JANUÁR KÖZÖTT.

MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN ÁTADÁSÁBAN

„2014-ben a Föld (teljesen) lehorgonyozódik az 5. dimenziós rezgésébe és a Krisztusi Tudatosság Arany Sugarának rezgésén fog vibrálni. A Krisztusi Tudatosság Frekvenciája egy hatalmas ébredést fog kezdeményezni a Földön. Az emberek nagyobb számban, tömegesen és nagyon gyorsan fel fognak ébredni, és ti pedig útmutatást, vezettetést és segítséget adtok nekik ebben a folyamatban, hiszen ez a ti új küldetésetek egyik lényege.”

A Fény Szeretett Családja! Ebben a hónapban, 2013 decemberében és 2014 januárjában a Földetek jelentős változáson megy keresztül úgy, hogy rezgésében megemelkedik és elkezdi lehorgonyozni az Arany Sugár Frekvenciáját.

 

Erre a frekvenciaváltásra a Nap már rásegítette, hiszen az elmúlt 6 hónapban intenzív napaktivitások sorozatán, segítségére volt a Föld frekvenciájának újrakalibrálására, amely lehetővé teszi azt, hogy az új frekvencia letelepítésre kerüljön és horgonyt vethessen a bolygón.

 

A Fény Szeretett Családja! Tudjuk azt, hogy mennyire nehéz volt ez nektek. A Fény Családjaként úgy kellett dolgoznotok, hogy minden nehézség és kihívás ellenére, meg kellett, hogy tartsátok a Fényetek, még akkor is, amikor az életetek megannyi színterén szembe fordultak veletek.

Bővebben...
 
A (SMARAGD)ZÖLD SUGÁR ÉS SMARAGD LÁNG SZENT AKTIVÁLÁSA METATRON A FÉNY URÁN KERESZTÜL TYBERONN KÖZVETÍTÉSÉVEL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: METATRON / TYBERONN   
2013. július 19. péntek, 11:35

 

 

 

 

A (SMARAGD)ZÖLD SUGÁR ÉS  SMARAGD LÁNG SZENT AKTIVÁLÁSA

METATRON A FÉNY URÁN KERESZTÜL TYBERONN KÖZVETÍTÉSÉVEL

 

 

Üdvözlet Szeretteim, Metatron Vagyok a Fény Ura és mindannyiótokat köszöntöm a Feltétel Nélküli Szeretet terében, azokat amint ezeket a szavakat olvassátok.

 

Mi most örömmel megosztjuk az elkövetkezőkben veletek és a Felemelkedő Földnek a Smaragdzöld Sugár és a Szent Smaragd Láng teljes aktiválását. Mesterek ez egy régóta várt esemény, egy évmilliókkal ezelőtti ígéret, az ahogy egykor a megvilágosodott korba kerültök. Ez az aktiválás egy olyan megvilágosodott időben történik, amelyet mostanában a Föld elért és folytatja tovább azon az útját egy sokkal nagyobb dimenzionális kiterjedés elérésébe és ez most már mindez sokkal tisztábban közreadható a Föld valamennyi királyságának. Olyan megvilágosodott időszak ez, amelyben képesek vagytok értelmes kölcsönhatásban és teljes mértékben kommunikálni a Föld összes elemeivel és királyságával. Ez valamikor így is volt egykor, amikor a Smaragd Dimenzió teljes spektrumát bírtátok, és ez most visszatért hozzátok.

Módosítás dátuma: 2013. július 19. péntek, 11:42
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!