Idővonal 1-12
METATRON ARKANGYAL: 2015 – EGY LENYŰGÖZŐ ÉV ELÉ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. január 07. szerda, 19:40

 

METATRON ARKANGYAL: 2015 – EGY LENYŰGÖZŐ ÉV ELÉ

 

Üdvözlet Mesterek!

 

Metatron Vagyok A Fény Arkangyala. Szeretettel köszöntelek bennetek a Feltételnélküli Szeretet Terében. És ha már így összejöttünk, akkor megkérem ezt a csatornát, hogy tárgyaljuk meg a 2015-ös lineáris év kronológiáját, időrendbeli történéseit.

 

Ez az év az Új Föld harmadik éve, és valójában egy lenyűgöző év lesz, az emelkedés éve, a hatalmas változásoké, ugyanakkor mozgalmas is egyben. Minden szándékkal történik benne (egy célt szolgál) és a benne rejlő nehézségeket, amikkel az emberiség találkozik, le lehet küzdeni, meg lehet oldani, de mint mindig ehhez tettekre és erőfeszítésekre lesz szükség. Itt az ideje, hogy Társteremtéssel létrehozzátok a Békesség Világát!

Bővebben...
 
Selacia és a Tizenkettek Tanácsa: Buddha Bölcsesség Wesak idejében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia   
2014. május 11. vasárnap, 11:06

 

 

 

Selacia és a Tizenkettek Tanácsa: Buddha Bölcsesség Wesak idejében

 

 

Ha Buddha ma élne és felköszöntenénk Wesak ünnepének alkalmából, akkor egy nagyon is másfajta drámai világot tapasztalhatna meg maga körül. Ez a mai világ, a ti világotok ebben az időben ugyanis tele van olyan kihívásokkal, amelyben egy újfajta ösvényt kell kitaposniuk a spirituális útjukat járóknak.

 

Ez egy időtlen, idejét vesztett út, ugyanaz, amin jártak annak idején, a nem időhöz kötött nagy tanítók, mint Buddha, Krisztus, Kuan Yin, akik megosztották veletek az egyetemes igazságokat annak okán, hogy emlékeztessen az isteni természetetek és szeretet legfontosabb mintáira, amelyek alapvetően megvannak bennetek magszinten.

Bővebben...
 
AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2013. JÚLIUS/AUGUSZTUS MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN-EN KERESZTÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN-EN KERESZTÜL   
2013. július 11. csütörtök, 13:21

 

 

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2013. JÚLIUS/AUGUSZTUS

MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN-EN KERESZTÜL

Oroszlánkapu Csillagkapu megnyílása – Planetáris Új Év kezdete – Szíriuszi Új Év – Indigó Nemzedék energiái  – Új Föld Új Szoláris/Lunáris/Galaktikus és Isteni Fénykódolása –Július 26. – Augusztus 12. : A Galaktikus Fény Új Kódjaival részesül a Föld és az emberiség

 

A Fény Szeretett Családja! Ezzel az inspiráló üzenettel jöttünk hozzátok a Föld mostani viharos idejében. A 2012-es Felemelkedés Kapu megnyílása után a Föld továbbra is folytatja a maga Felemelkedését, az Új energia Mintázatába és Életmódja felé. Az  Indigó Nemzedék úgy halad előre küldetésében, hogy összeroppantsák a régi rendszereket, melyekkel nagy horderejű változásokat hoznak létre világotokban, hogy helyet készítsenek egy Új Világnak! Egy hatalmas és mély vágy fogalmazódott meg a Békesség, a Közösség Lét Egysége és a Szabadság elérésére, és hogy ez most meg is nyilvánuljon a Földön. A munka, amit a múltban már magasabb szinteken elkezdtetek ezért, hogy megteremtsétek a Békességet és a Harmóniát, az most kezd megnyilvánulni Fizikai Formában és mindez változásokat hoz  létre a Földön.

Bővebben...
 
FELEMELKEDETT KUTHUMI MESTER-AGRIPPA ÜZENETE AZ ŐSZI/TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG IDEJÉN MICHELLE MANDERS KÖZVETÍTÉSÉVEL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KUTHUMI MESTER-AGRIPPA/MICHELLE MANDERS   
2012. október 28. vasárnap, 12:23

FELEMELKEDETT KUTHUMI MESTER-AGRIPPA ÜZENETE AZ ŐSZI/TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG IDEJÉN MICHELLE MANDERS KÖZVETÍTÉSÉVEL

2003. Szeptember 21. óta az egész bolygó egy olyan kibontakozási folyamaton ment

keresztül, amikor a SZÍRIUSZI KORSZAK ÚJ FÉNYE MEGSZÜLETETT.”

A Szíriusz most felkínálja azt a lehetőséget mindannyiótoknak, hogy a Lélek Tanulásának Egy Új Világába Költözzetek, hogy Megtapasztalhassátok a Teremtő Erőtöket!

„Az igazat szólva, ti azok közül a legbátrabb lelkek közül vagytok, akik eddig valaha is éltek ezen a Földön.”

„Nem azzal a szándékkal jöttetek ide erre a bolygóra, hogy kiegyensúlyozzátok a fényt és a sötétséget. Azért jöttetek ide erre a bolygóra, hogy összeolvasszátok a férfias és nőies énetek, hogy egésszé, teljes lénnyé váljatok. Ez nem a fény és a sötét kiegyensúlyozásáról szól. Arról szól, hogy kiteljesedjetek és teljes mértékben, a saját fényetekben legyetek, így amikor a tükrözéseitekre tekintetetek, akkor a tiszta fényetek tükrözitek vissza minden irányba.”

 

„Isten mindig nyer, ha tetszik, ha nem, de ez nem azt jelenti, hogy a lélek nem rendelkezik döntéssel. Ahogy most is mondjuk: van egy Isten/Istennői Akarat, amely a Lelketek Akaratával egyesülve sokkal erősebb és messzebb nagyszerűbb, mint a félelmetek.”

 

Közreadja:www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 4. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2011. szeptember 15. csütörtök, 16:06

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

4.  rész

A Tejút Galaxisról, és hogy miért ennek ezen részében, az Andromeda főgalaxis terében lett kiválasztva egy UR típusú bolygó (a Föld), ahol létrejöhetne egy új emberiség a Kozmikus Terv szerint

Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

22. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!