Idővonal 1-12
Jelaila Starr és a Nibiru Nagytanácsa : Álmok és a Nibiru PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr és a Nibiru Nagytanácsa   
2014. március 28. péntek, 16:50

Jelaila Starr és a Nibiru Nagytanácsa

Álmok és a Nibiru

 

Nagyon úgy tűnik, hogy mostanában egyre megnövekedtek a katasztrófákkal kapcsolatos álmaink. Csupán az elmúlt két napban, többen említették ezt nekem. Ezek az álmok többnyire arról szólnak, hogy a közeljövőben a Föld forgása teljesen kiismerhetetlenül megváltozik egy globális katasztrófa következtében, és nem marad más utána, mint egy teljesen lepusztult táj képe. A Fénymunkások persze lehet, hogy ezen elkedvetlenednek, mert mintha mindez arra utalna, hogy lehetséges az, hogy minden keményen végzett munka kevés volt és semmi eredménye sincsen. De ellent kell mondanom ennek itt, mert van miért.

 

A Földet már régóta bombázzák a mellette elhaladó égitestek. Néha kevesebb, míg máskor erősebb katasztrófákkal járó hatást gyakoroltak rá. Az ezekkel az eseményekkel járó hatás emlékét eltárolta a tömegtudatosság és így azok befészkelték magukat a DNS-be, és mint minden más fájdalmas esemény során beindítják bennünk ezeket az érzéseinket.

Bővebben...
 
ELŐTTÜNK VAN WESAK emlékeztető az év leghatalmasabb energiaáradásáról összerendeződéséről PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. május 24. péntek, 08:55

ELŐTTÜNK VAN WESAK

emlékeztető az év leghatalmasabb energiaáradásáról összerendeződéséről

részletek a Metatrontól megjelentett anyagainkból és az Idővonalból

2013, Hármas fogyatkozás sorozata egy egyedülálló és hihetetlen erőteljes (energia) töltéssel bír: ez egy olyan megnyílást eredményez, amikor a „Föld Őrzői” megjelennek, így ezért is különleges időszak az idei Május 24-25-én bekövetkező Teliholdas Holdfogyatkozás. A Buddhisták ezt az időszakot Wesaknak nevezik. Május 24-28 közötti csúcsidőszak alatt a Sedona Örvény különösen meggyönyörködtető lesz és ez egy hihetetlenül hatalmas idő arra, hogy találkozzatok, együtt lehessetek és imádkozhassatok, szertartást végezzetek és meditáljatok.

2013 áprilisától, májuson keresztül egy hármas fogyatkozás (A Triád energiája:

Április 25/26 Holdfogyatkozás a Skorpióban, Május 9-10 Napfogyatkozás a Bikában, Május 24/25 Holdfogyatkozás a Nyilasban jön létre, amikor is egy teljesen megdöbbentő, rombikus négyszög formálódik, alakul ki. amely egyesülni fog energiáival a júniusi napfordulóéval. A harmadik fogyatkozás, a Wesak idejében Teliholdkor történik meg majd, és idén, és ekkor lesz az energetikus, tetőpontja, amikor is egy kristály korona helyeződik beléje, épül fel benne

Wesak ideje alatt egy rendkívülien ritkán tapasztalható interfész (két tudatossági szintet összekapcsoló térfelület) nyílik meg, amely idején a jóindulatú Szíriuszi-Plejád Szövetség megtestesülését hozza magával. Megjelennek, érzékelhetővé, érezhetővé lesznek és teljes mértékben valóságosan is láthatóak is sokak számára ezekben a portálokban egy dimenzionális egybeesés által. A Hármas Időpont (Tripla Date, a három fogyatkozás) Energiáiból teljes mértékben részesülhettek, melyek tajtékos hullámaikkal egyesítenek, összekötnek mindent az Egy-ség tudatossággal, és valóban ekkor minden a 13 rezgés mezőbe kerül. 2013 Wesak idejében, ebben az értelemben a 13-13-13 energiáiban kerültök. (2013 és a 13. kozmikus rezgés, vagy sugár, valamint a hagyomány szerinti 13. telihold a 27-es holdház felosztás szerint adja a 13-13-13 rezgését.) A régi világot Felülíró Átkódolás fog beteljesülni, amelynek lényege valójában egy földönkívüli Kozmikus, egy Asztrológiai és egy Kristályos energiák keveréke alkotja majd. A Teliholdas Holdfogyatkozáskor (május 24/25), az Uránusz-Plútó (kvadrát) valamint a Jupiter-Szaturnusz, bolygók által alkotta kombináció (korona) hatásra egyesülnek az energiák olyan módon, hogy a dimenzionális fátylakat elvékonyítják és megnyitják a Kozmikus Egység egy példátlan folyosóját. A Felemelkedett Mesterek egyesített légióval egy földi interfészen (tér-idő vonalak összetalálkozása) keresztül összekapcsolódva kerültök egy 7 napos fázison, időszakon keresztül, május 21-28. között, olyan csúcsponti energiákkal, melyek tetőpontja, csúcshatása Május 24-27.-én adódik.

Wesak idején, május 24.-én a Teliholdas Holdfogyatkozáskor az Angyali Birodalom Jelenléte elhozza számotokra a Felemelkedett Mestereket, a Krisztusi Avatárokat és Buddha Nagyurat a 12 fő, alapvető portálon keresztül, ahol ezúttal mi is ennek részvevői leszünk.

Minden erőcsomópontnak nevezett terület meg fogja kapni ezt az energiát, mert  valóban a Szellem Jelenléte túl van minden korlátozáson, azon is amit fizikai anyagnak neveztek.  A 12 portáltól kiindulva, Kezdetben a kódok különleges energiafolyosókon vagy fénykapukon áradnak szét és másodlagos közvetítő kapukon szóródnak szét, 144 pontba, majd onnan egy harmadik osztódással az egész bolygóra vetülnek.  2013-ban 12 Alapvető ponton kezdődik el az energia letöltése, amely kapcsolatban áll a Vízöntő Felemelkedés ionos áramlásával.

A Földönkívüli Őrzők Ashtar Légiójának csapatai és a Szíriuszi-Plejád Szövetség csoportjai megjelennek, láthatóak , érezhetőek és érzékelhetők lesznek sokak számára és egy rendkívüli tiszta rezgésről gondoskodnak majd ebben térségben.

A csoportos meditáció irányába tett közös szándék, exponenciálisabban erősebben ölt testet, most ebben az időszakban. Azt mondjuk nektek, hogy a tágabbra nyílik a dimenzionális ablak, Május 21-28. között, és ennek a legerőteljesebb, és az energiacsúcspontja a 3 napos (Május 23-25) Holdfogyatkozásra irányul. Nincs ennél alkalmasabb hely összejönni ekkor, mint Sedona Tisztítótűzének Energia rezonanciájával.

Bővebben...
 
2012. SZEPTEMBER 21. A BÉKESSÉGBEN LEVÉS NEMZETKÖZI/BOLYGÓSZINTŰ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSI NAPJA LEGYÜNK EGYÜTT BÉKESSÉGBEN MINDENKI, MINDENÜTT EGYÜTTVÉVE MOST!!! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2012. szeptember 20. csütörtök, 18:20

 

2012. SZEPTEMBER 21.

A BÉKESSÉGBEN LEVÉS NEMZETKÖZI/BOLYGÓSZINTŰ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSI NAPJA

LEGYÜNK EGYÜTT BÉKESSÉGBEN

MINDENKI, MINDENÜTT EGYÜTTVÉVE MOST!!!

A Föld Történetében az első legnagyobb szabású, együttes, globális meditáció a békességért

A Világ minden részéről, rengeteg szervezet rendelkezése szerint, szeptember 21-én, összejönnek az emberek együttvéve, hogy megteremtsék a Békességben levés eddigi legnagyobb, legerőteljesebb látomását, egy időben, meditációval és imával.

Ez egy élő, eleven esemény, több száz városban és településen, egy olyan esemény, amely még nem volt az emberiség történetében sohasem.

A helyi időzónák szerint délután 6 órakor kezdődően, megteremthetjük a Békesség Hatalmának hullámzását, amely átárad az egész bolygón keresztül.

Az eseményen belül még 3 időpillanatot is felajánlunk az összekapcsolódásra, amikor egyszerre mindenki csatlakozhat.

Így a helyi időszerinti délben 12 órakor

Így a helyi idő szerint éjjel 12 órakor

És az Eastern Time (EDT) idő szerint GMT -4 óra 12 óra éjjel, (ami 24+6 óra, beleértve a Gmt-t és a nyári időszámítást is, tehát: Szeptember 22. reggel 6 óra.

 

Megteremtünk egy teljesen mély, szoros bolygószintű kapcsolatot.

 

A Békesség Pulzálása

 

A Legyünk Békességben (BeThePeace) üdvözöl minden embert, minden kultúrát, minden szellemi hagyományt és politikai nézettől függetlenül meghívunk szeretettel mindenkit, hogy EGY-ként csatlakozzon.

Hozzunk létre közösen egy olyan világot, ahol a külső és belső békesség az életünk alapvető szokásává válik.

Együtt teremtsünk történelmet!

Kérünk bennetek, csatlakozzatok hozzánk!!!

 

Forrás: September 21: Largest Global Meditation for Peace - BE THE PEACE

 

http://galacticchannelings.com/english/peace-meditation.html

Website: www.BeThePeace.com

Közreadó: www.foldicsillagok.hu

 

 

 
IDŐVONAL 9 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTTŐL – I.E. 100.000-IG PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. augusztus 10. szerda, 14:30

IDŐVONAL 9 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTTŐL – I.E. 100.000-IG

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 30. kedd, 12:09
Bővebben...
 
METATRON A FÉNY URA – JAMES TYBERONN ÁTADÁSÁBAN A HARMONIKUS PORTÁL: 2014 - 2038 – 2075 – A 3. ELJÖVETEL LEHORGONYZÁSA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberonn   
2014. március 10. hétfő, 13:39

METATRON A FÉNY URA – JAMES TYBERONN ÁTADÁSÁBAN

A HARMONIKUS PORTÁL: 2014 - 2038 – 2075 – A 3. ELJÖVETEL LEHORGONYZÁSA

 

 

Üdvözlet Mesterek!

Metatron Vagyok a Fény Ura! Ezen a napon mi most a Harmonikus Beindítás, társteremtéssel való létrehozásáról beszélünk, amely most az Új Föld Második Évében (2014. március 20.) indul be. Rendkívülien fontos és időszerű a mostani üzenetünk számotokra. A Krisztusi/Kristály és Harmonikus Portálról fogunk beszélni és továbbá a 2014, 2038, 2075-ös évekről, de a MOST-ból.

 

A Harmonikus Portál (2014. március 20.-június 21.)

A Rendkívüli Harmonikus Portál, a Föld bolygó új paradigmájának második évében nyílik meg: Ahogy már azt említettük ez 2014. márciusi napéjegyenlőség idején veszi kezdetét és teljes gyönyörű potenciáljába virágzik ki az Áprilisi Napfogyatkozás idején és azt követően a potenciája csúcspontjára a Júniusi napforduló idején ér fel. Ez egy végképp megdöbbentő energiakódolás, mivel a (Földbe) a VilágBéke magvai kerülnek elvetésre. A megfelelő helyükre kerülő magvak így életre kapnak a „Krisztusi-Köldökben”, Izraelben a Templom Hegyén, egy, egyre kiterjedő örvény átjárón keresztül. Ezt követően (ezt az energiát) rögzíteni/lehorgonyozni kell a bolygó teljes felületén lévő nagyon különleges pontokban az egész Földön keresztül. Valóban itt az ideje annak, hogy küldetéseteknek megfelelően összejöjjetek erre az egyedülálló alkalomra, hogy megkapjátok, és kivetítsétek (a fizikai valóságba) ezt az adományunkat. Ez az időszak azt a lehetőséget kínálja fel nektek, hogy a világbéke magvait le tudjátok rögzíteni/horgonyozni és hogy mentesíteni lehessen velük a konfliktusokkal terhelt területeket, mint például a Közel-Kelet…és most az úgynevezett Kristálykód Hordozókat hívjuk arra, hogy legyenek jelen most, mert sokan közületek vannak olyanok szép számmal, akik ezért erre az időre lettek idehívva azok, akik egykor együtt jártátok az utatokat Krisztussal, kétezer évvel ezelőtt. Ez egy a lélekszerződésetek szerinti szent utazás. Másrészt a Szíriuszi-Plejád Csillagmagok egy csoportja éppen ezért testesült meg ebben az időben a Föld bolygón, akiket mi „Hálómunkásoknak” hívunk. Ők azért lettek idekérve hogy lehorgonyozzák és újra beállítsák a Szent Ark (Arkangyali Rend)  energiájának új vibrációs rezonanciáját a Templom Hegy alatt és összehangolják és feltárják más földönkívüliek  különféle transzdimenzionális eszközeit és a Földön és letelepítsék azokat a bolygó különböző geo-végtelen pontjaira.

 

Második, Harmadik (Eljövetel), de még ennél is sokkal több

Módosítás dátuma: 2014. március 10. hétfő, 16:15
Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

25. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!