Idővonal 1-12
KRYON/DAVID BROWN : 6 HÓNAP* MÉG 2012. DECEMBER 21-IG PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KRYON/DAVID BROWN   
2012. augusztus 22. szerda, 22:11

KRYON/DAVID BROWN : 6 HÓNAP* MÉG 2012. DECEMBER 21-IG

„A Szeretet mindent tud, a Szeretet a Tudás és a Szeretet meg fog tanítani bennetek a Szeretetre, és meg fog tanítani bennetek arra, hogy hogyan engedjétek el mindazt, ami nem szolgál többé bennetek, és a Szeretet el fog vinni bennetek az Új Tudatosság utazásába.”

„Pontosan hat hónap múlva*, pontosan 144.000 férfi és nő fog felemelkedni egy új tudatossági szintre. ők valamennyien egy személyes pólusváltáson fognak keresztül menni, és a pólusuk negatívból pozitívba fog kerülni, és pozitív energiákkal, pusztán csak a szeretetből fogják megteremteni életük tisztaságát és ekkor a sötét oldal visszahúzódik. Közületek 144000-en lesznek azok, akik azért vannak itt, hogy támogassák az új tudatosság, második, harmadik, negyedik hullámát. Ez időt fog még igénybe venni persze, de a bolygók már itt vannak, értetetek, és itt van az egész szellemi világ is támogatásával, veletek van.”

„Mindenkit azonosan, az összes férfit és nőt egyenlő elbánással bírál el az egész Világegyetem. 144000 ember fogja felülmúlni az eddigi tudatosság-tanításokat, és ők azok, aki csak szeretni, szeretni, szeretni szeretnének, a gazdagoktól a szegényekig, és nem számít mennyire előkelő vagy alázatos ezek közül, mert ők egyenlően fogják kezelni a társadalmi szinten legalacsonyabban élőket a legmagasabb szinten lévőkkel.”

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
A FÖLD TÖRTÉNETE 1. AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sal Rachele/Founders   
2011. július 18. hétfő, 12:58

 

 

A FÖLD TÖRTÉNETE 1.

AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL

Sal Rachele

Kivonat

1. rész

Az Elkülönülés folyamata

Az Alapítók, 12. Dimenziós létezők. Központi üzeneteik arról szólnak, hogy mi is 12. Dimenziós létezők vagyunk, akár csak ők. Az a különbség, hogy ők már rendelkeznek multidimenzionalitással, és ki tudják terjeszteni magukat, képesek rá, hogy egész galaxisokat teremtsenek. Az Alapítók voltak az emberi DNS mérnökei. Ők kísérletezték ki évmilliókkal ezelőtt az emberi formát a Lyra/Vega csillagképben. Az emberi forma a Plejádok csillagképében fejlődött majd ki teljesen ezután sok ezer évvel később.

 

Ez  egy különleges közvetítéssorozat, amit az Alapítók 2005. Május 9.-én kezdtek átadni. (megj.: 2005.05.05 után, a PHI mátrix, a szeretet és fényesség hálójának aktiválása után, amikor is az "új energia" mindenki számára korlátlanul elérhető a Földön.)

Bővebben...
 
HASZNÁLJÁTOK KI A LÓ ÉVE HOZTA LEHETŐSÉGEKET Selacia és a Tizenkettek Tanácsa üzenete PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia és a Tizenkettek Tanácsa üzenete   
2014. január 30. csütörtök, 21:26

 

 

HASZNÁLJÁTOK KI A LÓ ÉVE HOZTA LEHETŐSÉGEKET

Selacia és a Tizenkettek Tanácsa üzenete

A 2014-es Ló Évének energiáit ezen a pénteken (január31/február 1) ünnepeljük a Kínai Új Év kezdetével. Január elseje (az évet indító újhold) után nagyon gyorsan ide érkeztünk egy új energiaciklus beköszöntével, amely hatással lesz mindenkire és mindenkire, akiket szerettek.

 

El kell döntenetek, mert minden ciklus kezdetekor az jelentős, hogy mi a fontos számotokra most, mert meglehet, hogy a döntéseitek komoly kihatással lesznek az ezt követő ciklusokra. A döntéseitek, vagy választásotok, amelyeket most a Ló Éve kezdetén tesztek meg, sokkal hatékonyabban, jelentőségteljesebben fognak kibontakozni, mint 2013-ban és lesznek befolyással rátok, egész évben, 2014-ben, és azon túl.

Bővebben...
 
IDŐVONAL: 2013. MÁRCIUS 20.- MÁJUS 27. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SZERK:NJ   
2013. március 20. szerda, 08:42

IDŐVONAL: 2013. MÁRCIUS 20.- MÁJUS 27.


2013.MÁRCIUS 20. (12:03) Tavaszi/Őszi Napforduló – Napéjegyenlőség

Márciusi napéjegyenlőségtől-júniusig

A márciusi napéjegyenlőség bezárja az ajtót a Föld régi paradigmái előtt. Globális események sorozatával fedi fel azt az igazságot, hogy valójában hogy működik a világ és mindezek megjelennek majd a napi hírekben is. Sok meglepetés kibontakozásával kell számolnunk ebben az időszakban, melyek hatással lesznek a nagyvállalatokra és a legfőbb kormányzati szervekre is. Az északi féltekén kemény téli időre kell számítani, míg a bolygó más részein hatalmas esők és áradások lesznek.

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

 

2013.MÁRCIUS 20/21 OSTARA - az ébredő természet, a tavasz, kelta ünnepe

2013. MÁRCIUS 20. – AZ ÚJ ÉGBOLT LEHORGONYZÁSÁNAK KEZDETE - METATRON A FÉNY URA/TYBERRONON KERESZTÜL

Az Új Égbolt

Már korábban beszéltem nektek a planetáris háló világra jöttéről. Kívülről nézve ez a háló olyan, mint két szivárványszínben játszó elliptikus frekvenciális sáv, amely boltívszerűen körbeveszi a Földet, ugyanúgy, mint eonokkal ezelőtt. Az egyik sáv egy nagyon finoman az elektro-mágneses egyensúlyban rezeg, és amely arany árnyalatot bocsát ki magából. A másik kristályos és egy fényes platina színben tündököl.

A két spirális ív fölött fog forogni a 144-es Háló, amely egy 144-es dupla penta-oktaéder. Magasabb technikai szempontból nézve, az Égbolt olyan szerepet játszik, mint egy szupra-kristályos frekvenciális jelátadó. Oszcillációjával, jelátalakítással végzi a hálózat pizoelektromos felléptetésének illeszkedését. És ez lehetővé teszi majd a hálózat áramköreinek teljes körű integrációját a gamma kristályos energiákkal, amelyek a Nagy Központi Nap, vagyis Tula Egyesített Mezejéből érkeznek. A még jobb megértés végett az Égbolt az erőteljes égi/mennyei energiahullámokat fogja átalakítani egy  (nekünk) jótékony formában, így átalakítva, sokkal könnyebben megkaphatjátok azt, magatokhoz vehetitek azt, amit szeretnétek, a Föld bolygón.

Tehát az Égbolt egy fejlődést támogató formának mondható el, amely egy hatalmas transzformátor (energia-átalakító) és energia-túlfeszültségvédő szerepet is játszik. Az Új Égbolt meg fogja tisztítani az itteni energiákat és finomítani fogja égi energiákat, hogy azok alkalmazhatóak lehessenek a 12 dimenziós Földi valósághoz.

A két elliptikus sáv fogja létrehozni az OM frekvenciális területét, és 2038-tól ezek fogják bevilágítani a sarki fényhez hasonlóan az éjszakai eget.

Most az Új Mennybolt kezdeti szakaszának lehorgonyzása, rögzítése, a 2013. Márciusi Napéjegyenlőség idején kezdődik el. A beindító eseménynek néhány kulcsfontosságú energetikai területet van, beleértve, a Húsvét-szigeteket és Patagóniát (mert ebben az 51. Szélességi fok a kulcs).

Mindkettő terület megkapja ekkor az egységtudatosság kódjainak letöltését, más szóval az Akashát. Ezeket az aktiváló energiák letöltését fogjátok érezni elsősorban a Nagy Phi Piramis oktaéder energiáin és szerkezetén keresztül a déli féltekén, 2013-ban. Sokan lehetnek közületek, akik lehozzák azokat.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=414:2013-az-uj-foeld-nagyszer-kezdete--metatron-a-feny-uratyberronon-keresztuel&catid=49:2012-utan&Itemid=78

Bővebben...
 
AUGUSZTUSI ENERGIABŐSÉG, AVAGY A „FÖLDANYA MAJD ELMONDJA NEKTEK, HOGY MINDEN NAGYON IS JÓL VAN” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2012. augusztus 17. péntek, 10:03

AUGUSZTUSI ENERGIABŐSÉG, AVAGY A „FÖLDANYA MAJD ELMONDJA NEKTEK, HOGY MINDEN NAGYON IS JÓL VAN”

8:4, 8:8, 8:15, 8:16-17, 8:20, 8:31

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Augusztus 4.-én kereszteztük az Atlantiszi Idővonalat a Shaumbra jelzései szerint, immár visszavonhatatlanul menetelünk egy magasabb tudatossági szint felé. Soha többé nem lehetséges a Föld és a civilizációjának teljes pusztulása. Láthattuk a „beígért” olimpiai merényleteket (augusztus 4,8) illetve a globális tudatos vízmérgezést, felülírta a jelenlegi tömegtudatossági szintünk, így az új 9/11-es karmikus csomag a hamvába égett el.

 

A 8:8 időablakban Celia Fenn e havi üzenetei szerint megnyílt az Oroszlánkapu (amikor is a Regulus a „királycsinyáló” csillag uralma alatt magunkhoz vehetjük a saját jogon teremtő királyságunkat, királynőiségünket. Ez az időpont okot ad az ünneplésre, hiszen a Multidimenzionális Új Év kezdete, amely 2013-ban fog megnyilvánulni a Földi valóságunkban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

27. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!