Idővonal 1-12
2014. ELŐZETES ENERGIANAPTÁRA www.foldicsillagok.hu szerkesztésében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János szerk.   
2013. december 28. szombat, 15:27

2014. ELŐZETES ENERGIANAPTÁRA

www.foldicsillagok.hu

szerkesztésében

 

AZ ÚJ FÖLD MÁSODIK ÉVE

 

2012. OKTÓBER 5.-2014. DECEMBER 23.  ÉS 2015. JÚNIUS 14.- SZEPTEMBER 17.

SZATURNUSZ A SKORPIÓBAN

2013. NOVEMBER 7. – 2014. MÁRCIUS 6.ÉS 2014. DECEMBER 9.- 2015. ÁPRILIS 9.

RETROGRÁD JUPITER

Retrográd Jupiter tranzit

Kárpáti Gábor Csaba, 2013. 10. 31.

2013. november 7-től 2014. március 6-ig a nagy szerencse bolygója, a Jupiter retrográd mozgású lesz. Nézzük meg, hogy milyen hatásokat okoz ez a Jupiter tranzit ebben az időszakban.

Retrográd Jupiter

Emlékeztetőnek röviden annyit a retrográd, azaz az égen látszólag visszafelé haladó (az ekliptikai sorrenddel ellentétes) mozgásról, hogy ilyenkor az adott bolygó a pályája során a legközelebb van a Földhöz, és emiatt nagyobb/fényesebb. Régen a retrográd mozgást kifejezetten erőveszteségnek, sújtottságnak tartották, mivel a bolygó “természetellenes” mozgást folytat: hátrafelé megy, holott előrefelé kellene, hogy menjen. A kortárs asztrológia erről azt mondja, hogy a bolygó ilyenkor nem kifelé hat, hanem befelé – tehát ez is a régi értelmezés egy másik megközelítése, ugyanis az a bolygó, ami kifelé nem tud hatni, az gyönge. A védikus szemlélet csavar egyet az egészen, és úgy tartja, hogy mivel a bolygó ilyenkor van a legközelebb a Földhöz, ilyenkor fejti ki a legerősebb hatást a Földre – ám ez a hatás már túlságosan is erős, kicsit olyan, mint egy pohár, amit túlöntünk. Végeredményben itt is azt kapjuk, hogy ez a túlzott erő már káros, mert nem tudjuk kezelni – így a retrográd bolygó hatása végletes lehet, ami problémákat okoz kifelé.

 

Hogy ez a sok, látszólag ellentmondó információ ne zavarjon meg bennünket, egyszerűsítsük le a retrográdság fogalmát kulcsszavakra: kifelé gyönge / a külvilágban problémákat okozhat / befelé hat.

 

A retrográd Jupiterről régen azt mondták, hogy egy gazdag emberhez hasonlatos, aki nem tud élni a gazdagságával ill. egy olyan bölcs, akinek az elméjét aggodalmak kerítik a hatalmukba. Itt a Jupiter két általános jelölése (bőség, gazdagság / bölcsesség) szenved csorbát. Védikusék szerint a Jupiternek van a legnagyobb hatalma, hogy semlegesítse a rossz karmát – amikor tehát retrográd, és befelé hat, ezt az időszakot jól ki lehet használni a karmikus okok föltérképezésére (bölcsesség), ami a hatástalanításuk első lépése, amit majd a konkrét tettek követnek.

F. http://astrokarma.org/retrograd-jupiter-tranzit/

2013. DECEMBER 22.-2014. JANUÁR 31. - RETROGRÁD VÉNUSZ A BAKBAN

Módosítás dátuma: 2014. január 22. szerda, 13:45
Bővebben...
 
2013. MÁRCIUS 3.,12.,21.: 33:33 A Földicsillagoktól PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Földicsillagok   
2013. március 01. péntek, 13:05

2013. MÁRCIUS 3.,12.,21.: 33:33

A Földicsillagoktól

A TEREMTÉS KRISZTUSI  FÉNYÉNEK  ÉS  TUDATOSSÁGÁNAK ABLAKA  - A KRISZTUSI NŐ ÉS A KRISZTUSI FÉRFI SZENT EGYSÉGE

A 12 ASPEKTUSUNK HARMONIKUS (6:6) ÖSSZESZÖVÉSE MINDENEGGYÉ

Spirituális nézőpontból 3-as létezők vagytok

1: Isteni Lények

2: Duális Angyalok

3: Fizikai Testbe Megnyilvánuló Teremtők (isteni-angyali társ-és újrateremtő gyermekek)

 

Vannak olyan alkalmak, kegyelmi pontok a tér-időben, amikor a kozmikus idő és a lineáris idő összeegyeződik, amikor az Isteni gondolat életre fogan és megnyilvánul.

Ezek a napok is ilyen „fény-estélyek”, ünnepek a hajnalba múló sötétségben. Egyre több fényszikra világít egyre többen húzódnak elő a sötét sarkakból otthagyva félelmeiket, egyre többen döbbenek rá, hogy csak egyféle haladás lehetséges már, egyféle konkrét idővonalon, a Teremtő Fényének Szolgálata, a Fény Házainak Szeretetszolgálata, az Egymásért/Egy-Másért Tevés - Együtt-Tevés - Együtt-Levés, minden más út részleges, időleges illúzió, amely az utazásotok bizonyos útszakaszain szolgáltak bennetek, hogy a sűrűségben tudjátok mérni, viszonyítani, tükrözni magunkat.

 

És hogy értsék is és érezzék a 2012.12.21.-es Kozmikus Integráció Napjával való csalódottságukat, a szomorú, dühös és vádaskodó angyalaink, a Teremtő felülírta a Felemelkedés A-tervét, és életbe léptette a B-tervet, mert az előzetes energia-szintmérések szerintihez képest túl „jól” sikerült az Integráció, és így nem is volt szükség egy alapos nagytakarításra. Mivel nem volt olyan látványos Gaia új ruhába öltözése ez sokakat sokkolt és gúny tárgyává tett ki, de aki látva lát, azok elmondhatják azt, hogy nagyon is elindultak bizonyos dolgok.

Módosítás dátuma: 2013. március 01. péntek, 13:10
Bővebben...
 
AUGUSZTUSI ENERGIÁK - Jennifer Hoffmann PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jennifer Hoffmann   
2012. augusztus 05. vasárnap, 11:28

 

AUGUSZTUSI ENERGIÁK  - Jennifer Hoffmann

 

The Energies of August 2012 a message from Jennifer Hoffman

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Kezdem azzal a csodálatos érzéssel, hogy egyáltalán talpon tudtam maradni még mindig és képes vagyok augusztusban is írni, lélegezni tudatosan gondolkodni. Mert amit júliusban tapasztaltunk meg, az rendkívül erős és fárasztó volt, és elvitt bennünk a belső mélységünk lehető legszéléig, hogy lássuk azt, milyen messze lehet még kiterjednünk, mert csak így tudhatjuk meg azt, hogy mennyire messze jutottunk már. Gondoljatok bele, mi mindenen mentünk keresztül, egészen az 1990-es évek óta, sőt azelőtti időszaktól. Mennyivel jobban értjük már meg azokat a tapasztalásainkat most és mennyivel mélyebben kapcsolódunk hozzájuk és mennyivel gyorsabban tanulunk, fejlődünk, amelyek segítenek bennünk az átalakulásunkban.

Bővebben...
 
JENNIFER HOFFMAN : 2014 ÉVI ELŐREJELZÉSEK: A SZERELMETESSÉG ÉVE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JENNIFER HOFFMAN   
2014. január 22. szerda, 13:42

 

JENNIFER HOFFMAN : 2014 ÉVI ELŐREJELZÉSEK: A SZERELMETESSÉG ÉVE

 


A felemelkedési utunk beteljesítése az, amely lehetővé teszi azt, hogy a Világegyetem többi, más részei is felemelkedhessenek.”

„Ez azt jelenti, hogy az idővonalon az események lefolyását fel tudjuk gyorsítani, és nem kell évtizedekig várni ahhoz, hogy kibontakozzanak az események, mint ahogy ez a múltban történt. De minden ilyen ténykedésünk következménnyel jár, (jut eszembe itt, hogy vigyázzatok, amit kértek, azt meg is kapjátok).”

„Ez az év lesz az, amikor bátran kimondhatjuk: „semmi sincs kőbe vésve”, mert minden lehetőség fenn áll arra, hogy bármit megváltoztathatunk, amit akarunk. Minden kikerül a korlátozás, akadályoztatás alól, de ahogy azt már mondtam csak akkor, ha azokat örömmel, békességgel, szeretettel akarjuk és akkor a bőség és a siker hosszú idő után meg fog valósulni életünkben.”

„Ahogy belépünk 2014-be, valójában kilépünk a sok olyan nehéz megpróbáló évből, amelyek alapvető szinteken, kihívásokkal volt teli. Ezek az alapvető szintű kihívások arról szóltak, hogy befejezzük-e a földi utjainkat, vagy sem. Sokan úgy döntöttek, hogy befejezik ezeket, míg mások úgy, hogy továbbfolytatják.”

 

Módosítás dátuma: 2014. január 23. csütörtök, 17:28
Bővebben...
 
2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 2. RÉSZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül   
2013. február 26. kedd, 23:15

2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 2. RÉSZ

Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül

„A Fény az eredeti természeteken most átragyogja az árnyékot.”

 

„Edgar Cayce a látnok azt mondta, hogy az emberiség egyre többet fog megismerni isteni természetéről a tudomány által, mint a vallástól. Ideje van annak most, hogy mindezek megnyilvánuljanak.”

 

„A Napból most folyamatosan áradó fényplazma valóban az alapja lesz az úgynevezett Új Égboltnak és ezelvisz benneteket a meghatalmasodásotok idejébe, ahogy szilicium alapuba alakul át a biológiátok.”

 

„…a bolygó felemelkedése nem következett volna be, az emberiség nélkül, mert ti hoztátok létre ezt. Mégha annyian az emberek közül nem is ismeritek fel a 3. dimenziós tudatosságotokkal, de a Föld valóban megváltozott, letehette erre az érettségi vizsgáját egy új paradigmájához. Tehát itt az ideje elengedni a félelem régi energiáját. Az üzenetünk az Istenségetekről szól nektek, és arról, hogy beszéljünk igazságotok egy olyan pontjáról, amikor is most az Új Föld Első évébe léptetek.”

 

„A globális gazdasági rendszer változóban van, és meg is fog változni, de nem megengedett, nem szabad, hogy szétessen, és helyrehozhatatlanul összeomoljon, hogy egy bolygószintű káoszt hozzon létre.  Ami érkezik, az nem szolgálna egy ilyen káoszt. Inkább a változások egy tudatosságbeli változást fognak magukkal hozni mmajd, és ezek pozitív elemei terjeszkednek szét egy sokkal jobb út érdekében. Ez az, ami történik most, ez az, ami történhet, és ez vezet el a változásokhoz.”

 

A Vízöntő Sugárzás folytatása következik

Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

28. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!