Idővonal 1-12
2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 1. RÉSZ Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül   
2013. január 31. csütörtök, 07:33

2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 1. RÉSZ

Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül

A Vízöntő Sugárzás valóban egyik alakítója a valóságotok társ-teremtésének és a Planetáris Felemelkedéseteket eredményezi. Ez úton az emberiség a Felemelkedés egyik nagyon fontos eszközét kapja most meg. Ami történni fog tehát, hogy 2013-ban, különösen a napkitörések maximuma folyamán egy javatokat szolgáló eszköz érkezik, egy hatalmas Kozmikus Plazma injekción keresztül, ami a Földre, és ami Földbe kerül. Az ionos energia több milliárd tonnányi részecskéje vetül rá a bolygótokra és ezzel egy hihetetlen energiát kaptok.”

„A Théta rezgés a bejárati ajtó az isteni-kreativitásra. A Théta állóhullámok, a koherens théta mező, nyugvó energiamezői most a rendkívüli energia-örvény-csomópontokon tömörülnek össze a bolygótokon. És ezeket a csomópontokat (szent tereiteket), mint „Teremtés Központokat”használhatjátok fel ti, mint Spirituális Vadászok, meditációs csoportosulások során, hogy megnyilvánítsátok azt, hogy egy harmonikus bolygó jöjjön létre az életetekben.”

„Amikor a koronakitörésekből származó fényplazma mezők létrehoznak egy emelkedő rezgést a bolygón, akkor az egész Föld elektromágneses áramlását érinteni fogja ez.  A tömegtudat és az emberiség paradigmája mindig befolyással van arra, hogy hogyan teremtse meg azt a saját valóságát, amelyben él, valamint azt is, hogy hiedelmei szerint mit fogad el benne valóságosnak. Mindezekre (tömegtudat, elektromágneses áramlás, hiedelmek, hitrendszerek stb.) befolyással van és lesz az a sugárzás, amely a Napból a Napszél segítségével érkezik.”

Bővebben...
 
JÚLIUS 14: X OSZTÁLYÚ NAPFÁKLYA KITÖRÉS A RETROGRÁD MERKÚR MEGINDULÁSAKOR/METATRON-TYBERRON JÚLIUS 15. BOLYGÓFEDÉS - A JUPITER A HOLD MÖGÉ BÚJIK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. július 15. vasárnap, 11:20

JÚLIUS 14: X OSZTÁLYÚ NAPFÁKLYA KITÖRÉS A RETROGRÁD MERKÚR MEGINDULÁSAKOR/METATRON-TYBERRON

JÚLIUS 15. BOLYGÓFEDÉS - A JUPITER A HOLD MÖGÉ BÚJIK

 

 

JÚLIUS 14.

X OSZTÁLYÚ NAPFÁKLYA KITÖRÉS ÉS A RETROGRÁD MERKÚR

Részletek és kivonat

 

Nem véletlen, hogy megint a Merkúr retrográdba fordulása idején történt éppen egy hatalmas Napkitörés, július 14.-én. (Ez egyébként a hatodik ilyen jellegű és erősségű kitörés 2012-ben.!) Ugyanaz és ugyanügy történt mindez, mint márciusban. A saját mágneses mezejéből származó kristályos-mágneses napenergia patakokban ömlik a Földre, amely erőteljes turbulenciájával felizzasztja Föld mágneses mezejét.

Bővebben...
 
2014: A SAS, A KONDOR ÉS A DHARMA VISSZATÉRÉSE Metatron Arkangyal üzenete Tyberonn-on keresztül 2013. szeptember PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron Arkangyal üzenete Tyberonn-on keresztül   
2013. november 13. szerda, 11:19

2014: A SAS, A KONDOR ÉS A DHARMA VISSZATÉRÉSE

Metatron Arkangyal üzenete Tyberonn-on keresztül

2013. szeptember

„Minden Tudás a Szeretet Tudásában Létezik és a Szeretet az Egyetlen Útja annak, hogy jobbá tegyétek a világotokat.”

„A Szellem paradigmája a Szeretet, és a Szeretet, Egységet hoz napvilágra. Szeressétek Magatokat és legyetek kedvesek másokhoz. A megvilágosodás filozófiája olyan sokszínű változatokban jelentkezik, mint a virágok a mezőn.”

„Ti Mint, az Emberiség Szivárvány Törzsének bölcsei/vénei szeretetek és fényhányadosotok integrálása által, minden igazi utat szabaddá tesztek. Ti vagytok azok a független, szuverén lények, akik felé hatalmas tisztelettel vagyunk! A Sas és a Kondor szivárványának ez a helyes értelmezése. Ti Mind Isteni Szikrák Vagytok!  A Szellem csak a szíveteket látja!”

 

 

Üdvözlet!

 

 

Metatron Vagyok a Fény Ura és köszöntelek bennetek!
Szeretettel vagyunk veletek együtt, itt ebben a teretekben, időtökben, ebben a pillanatban. Mindannyiótok életébe küldjük most a Leghatalmasabb Szeretet rendkívüli, tökéletes sugarát. Óh Drága Emberek! Érezzétek, ezt a Szertetetet, amit küldünk, ami a ti „Most”-otok valóságos idejéből érkezik mindannyiótokhoz. Egy ragyogó fényből hullámozódik ide ez a fény, egy nemlineáris dimenzió mezejéből átölel mindannyiótokat, ahogy olvassátok ezeket a szavakat és egy pillanat alatt, megkaphatjátok ezt az energiát. Mesterek, érzitek?! Ez a Feltétel Nélküli Szeretet, amely kitölti a tereteket, gyógyítja a szíveteket és mindannyiótokat emlékeztetni fogja az igazi forrásotokra és otthonotokra.

Módosítás dátuma: 2014. január 22. szerda, 15:35
Bővebben...
 
2013. JANUÁR 26. – KOZMIKUS AKTIVÁLÁS- GLOBÁLIS GYÓGYÍTÓ NAP – TELIHOLD IDEJÉN ISMERJÜK MEG KOZMIKUS ÖRÖKSÉGÜNKET ÉS SORSUNKAT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2013. január 25. péntek, 11:39

2013. JANUÁR 26. – KOZMIKUS AKTIVÁLÁS- GLOBÁLIS GYÓGYÍTÓ NAP – TELIHOLD IDEJÉN

ISMERJÜK MEG KOZMIKUS ÖRÖKSÉGÜNKET ÉS SORSUNKAT

 

Mexikó: A Tizenkettek Tanácsával/Selaciával valamint Mazatzin Aztekayolokalli mexikói kozmológussal, az ENSZ utazó békekövetével, Az Azték Szívek Háza alapítójával, a Tér- és Idő titkainak tudójával, a maja naptár utáni időszak ismerőjével.

 

Az év első globális meditációs eseménye. A Tizenkettek Tanácsa ösztönöz bennünk erre az eseményre.

2013. január 26. 18:30-20:30 (Los Angelesi idő) +9 óra (UTC-8)

- Csatalakozhatunk e szent időszak áldásaihoz*

- Kozmikus aktiválási energiák alapján saját kozmikus profilunkba, sorsunkba tekinthetünk be.

-  Az Irányított globális meditációs esemény, minden egyes ember gyógyulásáért és a Föld alapvető gyógyulásáért történik.

- A meditáció során kapcsolatba kerülhetünk a Delfinek és Bálnák energetikai képviselőivel. Ők a Föld gondnokai és a kozmikus emlékezetünk adattárai, akik hozzásegíthetnek bennünk a planetáris gyógyuláshoz.

- A meditáció eszközével: a Felébredés és Bőség frekvenciájába kerülheünk.

 

Bővebben: http://selacia.com/schedule.php?utm_source=Hidden+Article+with+Jan+26+event+last+call&utm_campaign=Hidden+and+Jan+26&utm_medium=email

 

Január 26.-27.-re a Napkorona kilyukadásból származó a Napszéllel érkező hatalmas erősségű és mennyiségű fényplazma beáradása várható. Rendkívüli módon jótékony hatással érkezik és teremtéseinkbe foghatjuk ezt az isteni ajándékot. Különösen a bolygó erőcsomópontjain, az úgynevezett "Szent tereiben", közös választásunk alapján, szer-ünk szerint, tudatosságunk Théta rezgésbe való emelésével, megnyílhat Tobozmirigyünk és átutazhatunk világokon keresztül, és nagyon könnyen most egy multidimenzionális tapasztalatcserében lehet részünk

 

 

 
KRYON/DAVID BROWN: EZ A VILÁG, MINDENKIÉ LESZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KRYON/DAVID BROWN   
2012. július 11. szerda, 08:31

KRYON/DAVID BROWN: EZ A VILÁG, MINDENKIÉ LESZ

This World Belongs To Everybody a message from Kryon channeled by David Brown

 

„Jelenleg 144.000 ember érkezett nagyon közel a Krisztusi Tudatosság teljességéhez és egységéhez és ezek az emberek olyanok lesznek, mint a tóba vetett kavics, és akkor majd ők fogják sugározni magukból a Krisztusi Tudatosságot és ezzel felébresztik a világ minden népét, erre a tudatosságra.”

 

„...előreláthatóan 2012. december 21.-én 144000 ember fog átmenni a pólusváltáson, és majd ők fognak mindenki mást tanítani...”

 

„Ez az amikor visszatér a Mindig Szerető Isten Tudatossága, amely addig tartja majd fenn a fizikai testeket, ameddig azt szeretnétek.”

 

„Nincs olyan erő, hatalom a Földön, amely elég erős lenne arra, hogy megállítsa ezt a bekövetkező tudatosság váltást. Semmiféle erőszakkal nem lehet megállítani ennek az új tudatosságnak a beáramlását.”

 

„Nincsen semmi olyan ok a Földön, hogy bárki, másokkal szemben erőszakot alkalmazzon, és minden problémát meg lehet oldani erőszak alkalmazása nélkül. Az erőszak árának megfizetése így kapcsolódik a karmához, és minden erőszakos cselekmény karmikus hatása megkétszereződik. Minden olyan nemzet vezetősége, amely erőszakhoz folyamodik ezen a Földön, nagyon meg fogja fizetni minden erőszakosságának az árát.”

 

„144.000 közületek azok száma, akiknek véget ér a régi utazásuk, és ők lesznek azok, akik magukból sugározzák a Szeretetet és a Tudatosságot, és Békességet és Szeretetet hoznak ide a Földre. Minden rendszeretekbe, Becsületességet, Tisztaságot, és Igazságosságot hoznak.”

 

„Ez a Világ Mindenkié Lesz, nemcsak néhányaké. A Szeretettel teli és tudatos férfiak és nők,

elkezdik magukhoz venni a saját hatalmukat (önfelhatalmazásukat) ebben a világban, hogy szeretettel teli és tudatos döntéseket hozzanak.”

 

„A pénzügyi rendszer hamarosan összeomlik, és soha többé már nem lesz a régi. A pénz már soha többé nem fogja ugyanazt jelenteni. Csak egyfajta árfolyammal bíró valuta lesz a bolygón, és ez mindenkire és minden értékre lesz érvényesített deviza lesz, minden nőre, férfira, fajra, felekezetre, bőrszínre érvényesített valuta, amelynek SZERETET a neve. Minél több Szeretetet küldtök ki a Világegyetembe, annál több Szeretetet fogtok visszakapni.”

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

29. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!