Idővonal 1-12
Celia Fenn AZ ÚJ FÖLD, ÉBREDÉSBEN: MEGTALÁLNI A HARMÓNIÁT ÉS A SZÉPSÉGET PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Celia Fenn   
2012. április 21. szombat, 13:53

Celia Fenn

AZ ÚJ FÖLD, ÉBREDÉSBEN: MEGTALÁLNI A HARMÓNIÁT ÉS A SZÉPSÉGET

Tehát itt vagyunk a Napéjegyenlőség másik oldalán. Igen ez hatalmas energiaváltozást hozott, és azt is, ahogy elfogadtuk ezt az új energiaváltozást, amely el fog vezetni bennünk a decemberi fénykapuhoz és még majd tovább. Természetesen, Én személy szerint is nagyon örülök, hogy képesek voltunk megtartani ezt az energiát, minden szörnyű jóslat ellenére, és a pusztulás és a sötétség nem vált a valóságunkká. Hát ugye izgalmas, ahogy megérettünk a Föld Őrzőinek szerepére, és ahogy képesek vagyunk az egyensúlypontjainkat megtalálni magunkon belül, és ezt az egyensúlyt szintén képesek vagyunk megnyilvánítani a külvilágunkban is.

Bővebben...
 
Allison Rae: SZUPERHOLDAK ÉS A MESTERLÉT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Allison Rae   
2012. április 18. szerda, 07:20

Allison Rae: SZUPERHOLDAK ÉS A MESTERLÉT

 

(Áprilisi-májusi-júniusi kozmikus energiabőség)

 

Ezen a hétvégén a Telihold (április 6-7) jelentős fordulatot jelez. Spirituális/lelki energiák sorozatai fognak átfolyni, a Hold-átjárókon, Április és Május folyamán, és egy sor lélegzetelállító bolygókapcsolódás/összehangolódás történik meg Júniusban. Szuper Holdak egymást követik majd és egybeesnek az ezoterikai hagyományozás szerinti három nagy ünnepel. Ezek a Krisztusi ünnep (április 6.), Buddha Ünnepe (május 5.) és az Emberiség Ünnepe/a Jóakarat Ünnepe (június 4.)

A vallások szerint is említett szent napokat, a Húsvétot és a Wesakot, kötik össze ezek a Holdünnepek.

Bővebben...
 
CSAK A ZENÉTEKET ADHATJÁTOK ODA TIZENKETTEK TANÁCSA, SELACIAN keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: TIZENKETTEK TANÁCSA, SELACIA   
2012. április 15. vasárnap, 13:33

 

CSAK A ZENÉTEKET ADHATJÁTOK ODA

TIZENKETTEK TANÁCSA, SELACIAN  keresztül

Only You Can Give Your Music

 

 

Selacia megjegyzése:

 

Amikor elkészülök arra, hogy közreadjak egy tanítássorozatot a lelkemmel való kapcsolódással és önfelhatalmazásommal, a Tizenkettek Tanácsa beszélni kezd hozzám a lelkünk kiterjesztésének fontosságáról és ajándékainkról, amit a világunknak adhatunk. Azért vagyunk itt, abból a célból, hogy segítsük az emberiséget, mert az és a Föld a válaszútjára érkezett. Nagyon fontos az, hogy felfedezzük azt, hogyan lehet minél nagyobb mértékben összhangba hozni magunkat a lelkünkkel, vagy szellemünkkel, és ezt az összhangot beleépíteni mindennapi életünkbe. Senki sem teheti meg helyettünk, de valójában sok segítséget kapunk a Szellemtől és azoktól az emberektől is akik megérintenek bennünket az életünkben. Ahogy olvastam a Tizenkettek Tanácsának szavaiból, gondoskodnak felőlünk és rendkívül hatékony energiával segítenek bennünket, ami még jobban segíteni fogja azt, hogy minél jobban összekapcsolódhassunk a lelkünkkel és kifejezhessük ajándékainkat a világunknak. Arra kérnek bennünk, hogy bízzunk abban, hogy létezik egy magasabb terv a Föld és az emberiség számára. Arra kérnek bennünk, hogy tegyünk folyamatosan erőfeszítéseket arra, hogy a központunkban maradjunk és így hívjuk meg a lelkünket az összekapcsolódásra, amely tovább fog vezetni bennünk.

Bővebben...
 
„GAIA ÜZENETET KÜLDÖTT A TEREMTŐNEK, HOGY KÉSZEN ÁLL AZ ÚJ VALÓSÁGÁBA LÉPNI” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Egek Vándorai   
2012. április 10. kedd, 05:45

„GAIA ÜZENETET KÜLDÖTT A TEREMTŐNEK, HOGY KÉSZEN ÁLL AZ ÚJ VALÓSÁGÁBA LÉPNI”

Egek Vándorai/Wanderer of the Skies - March 25, 2012

http://galacticchannelings.com/english/wanderer25-03-12.html

 

Üdvözlet a Föderációtól

Kezdjük azzal az üzenetünket, hogy a világotok nagyon hamar jelentős változásokon fog keresztülmenni, amely a Felemelkedési folyamtatotokkal lesz összhangba hozva. Gaia üzenetet küldött a Teremtőnek, hogy készen áll! Ő és ahogy mi is reménykedve várjuk a Teremtő válaszát. Egy hatalmas történés kapujában állunk, mert a Teremtő válasza most már lehet hogy „Zöld utat/fényt” enged és ez lehetővé teszi számunkra (Galaktikus Föderáció), hogy előrelépjünk a nyilvánosságra hozatalunkkal. Ezért is van az, hogy a mostani időkben a szívünk a Teremtő felé fordul, és lessük a válaszát, szavait, hogy a nyilvánosságra hozásunkat, hogyan és mikor kell lefolytatnunk.

Bővebben...
 
Jennifer Hoffman-Uriel Arkangyal 2012. Áprilisi energiák PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jennifer Hoffman-Uriel Arkangyal   
2012. április 05. csütörtök, 07:21

Jennifer Hoffman-Uriel Arkangyal

2012. Áprilisi energiák

 

Január 23-ától induló nehéz időszakon túl vagyunk (részleteket lásd: 2012.-es Idővonal előrejelzéseket a Honlapunkon) és ez hatással volt az életünk minden területére, legyen szó, akár egy tervről, kapcsolatról, személyes életünk döntéseiről, vagy annak hatásairól. Sokszor képtelenek voltunk tenni, cselekedni, és nem is számított az, milyen fontosságúak voltak ezek, mennyire keményen próbáltak meg, de annyi bizonyos, hogy ezek az idők mindenkit kimozdítottak a holtpontjukról. A múlt héten (a március utolsó hetében), viszont az energiák, megújult friss illatát érezhettük, és most minden újra mozgásba lendült és ismét folytathatjuk dolgainkat. Habár folyamatosan kapunk kozmikus támogatást, ami segítségünkre van, mégsem ez a döntő, de továbblépni csak magunk által mehetünk tovább, mert van már egy új energia központunk és így saját magunk dönthetjük el, hová akarunk menni, és hogyan és mit akarunk elérni.

Módosítás dátuma: 2012. április 06. péntek, 04:45
Bővebben...
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

32. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!