Idővonal 1-12
2012. MÁRCIUS 20. – NAPÉJEGYENLŐSÉG – KOZMIKUS BEINDÍTÁS 4. ÉS EGYBEN UTOLSÓ HULLÁMA – METATRON KULCSOK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. március 20. kedd, 10:47

2012. MÁRCIUS 20. – NAPÉJEGYENLŐSÉG – KOZMIKUS BEINDÍTÁS 4. ÉS EGYBEN UTOLSÓ HULLÁMA – METATRON KULCSOK

A Tűz Gyűrűjén/(Lemuria ébredése-Hawaii) belül a 4 energetikai kiegyensúlyozó időpont létezik: március 20. tavaszi napforduló, május 20. napfogyatkozás, június 4. Holdfogyatkozás+ június 6. Vénusz tranzit/átvonulás, június 20. nyári napforduló.

Március 20. A Tűz gyűrűjének feltöltése az isteni szeretet energiájával, amely május 20.-ra töltődik le fizikai valóságba és megnyitja a kristályos kódokat/a krisztusi szeretet mintáit.

(Metatron/Tyberron)

 
2012. Március 20-26. Akkor jöjjön az, aminek jönnie kell PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2012. március 18. vasárnap, 08:24

2012. Március 20-26.

Akkor jöjjön az, aminek jönnie kell

A Fény Földi Csillagainak!!!

Amint azt tapasztalhattátok tavaly december vége óta, át  az ez év januári újholdon keresztül, most elérkeztünk a Kozmikus beindítás (Metatron) 4. és egyben utolsó szakaszának megnyílására, a március 20. Planetáris/bolygó energiaegyensúly középpontjához. Az ezt követő hét a lehető legnagyobb izgalmakat fogja hozni számunkra, hiszen mind a csillagközi, mint a bolygóközi energiák egy kórusba rendeződnek, és a kozmikus Szeretet szívdobbanása az  OM dobogását, immár akinek a füle van hozzá az elcsöndesülésben F-dúr hangnemben (a szívcsakra magasabb oktávjában) lehet fizikai füllel is meghallani. Az Új Föld engedélyt kapott arra, hogy kezdje meg megnyilvánulását és sűrű önvalóját az új galaktikus és csillaghálók és a mag új ruhája szerint finomítsa, és rezgésébe emelje meg. Mit jelent ez: azt, hogy a szívalapú világunkba lépés, kézzelfoghatóan szépen, lassan el kezd megjelenni. Szépen lassan persze, hogy hozzászokjunk. Gondoljunk csak bele, olyanok voltunk, mint akik egy sötét pincében éltek évekig, és most a pinceajtót csak lassan, fokozatosan nyitogatják ki, hogy meg ne vakuljunk. Mint a búvárok, akik egy-egy szakasznál mindig megállnak, amikor a felmerüléshez indulnak vissza.

Módosítás dátuma: 2012. március 20. kedd, 09:29
Bővebben...
 
TAVASZI ÉBRESZTŐ ÉS NAGYTAKARÍTÁS A márciusi energiákhoz PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. március 06. kedd, 11:14

 

TAVASZI  ÉBRESZTŐ ÉS NAGYTAKARÍTÁS

A márciusi energiákhoz

 

3:3 és 3:5, a soros telőholddal meghozta az újabb hatalmas fénycsomagjainkat, gigantikus elsőosztályú napkitörés formájában, melyek a Nagy Központi Napból, csillagNapunkon keresztül került a bolygónk aurájába. Mivel a Föld lényeinek többsége úgy döntött, hogy a Földön a Mennyországot választják, ahhoz vannak szabva a csomagok tartalmai. Persze fizikai testünket eléggé megviseli, de kell a kondíció, hiszen még csak most jön a java. A média a szokásos módján rémülten figyelmeztet a márciusi küldemények következményeire.

Módosítás dátuma: 2012. március 18. vasárnap, 19:12
Bővebben...
 
2012. MÁRCIUS 17. – NAPÉJEGYENLŐSÉG BOLYGÓSZINTŰ MEDITÁCIÓ SELACIÁVAL ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSÁVAL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. március 13. kedd, 08:57

2012. MÁRCIUS 17. – NAPÉJEGYENLŐSÉG

BOLYGÓSZINTŰ MEDITÁCIÓ SELACIÁVAL ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSÁVAL

 

Az év első bolygószintű meditációja a Tizenkettek Tanácsával, spirituális és gyógyító energiák kíséretében, melyek felgyorsítják a Felébredést és a teljes teremtői potenciálba kerülést. A 2012-es év az Isteni VáltozástTevők-idejébe érkezésének az éve, jó idő arra, hogy világítsanak és tegyenek meg mindent ezekért. Mindannyiunk számára radikális változások érkeznek. Az ezt követő Napfordulós esemény, segíti, megkönnyíti a változás hullámait, hogy a Földön még több világosság legyen és a szellemmel való kapcsolataink, szeretetben, bőségben és örömben érkezhessen el.

Jöjjetek és csatlakozzatok hozzánk, mint az Isteni VáltozástTevők Közössége, erre a különleges gyógyító eseményre a Tizenkettek tanácsával.

www.selacia.com

Bővebben...
 
A CSOPORT 2012. FEBRUÁRI ÜZENETÉNEK KIVONATA A Kötél vége – Mágneses Újraigazítás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: St.Rother/Group   
2012. március 10. szombat, 13:13

A CSOPORT 2012. FEBRUÁRI ÜZENETÉNEK KIVONATA

A Kötél vége – Mágneses Újraigazítás

„A KÖZELJÖVŐBEN CSAKNEM KÉTSZER ANNYI SZERETET-ENERGIA FOG ÉRKEZNI A NAPON KERESZTÜL, MINT AMENNYI MOST NAPJAINKBAN...”

 

A január végi Napkitörések hatására a legnagyobb mágneses hullám lökte meg a Földet a valaha írt történelmében, ilyen esemény még nem volt. A Csoport korábban is beszélt már arról, hogy mivel ezek a hullámok mágneses természetűek, és ilyen hatással bírnak, így elsődlegesen az érzelmi testünkre hatnak majd. A hullámok erejének csúcsa a napkitörést követő 36. órában volt.

 

Az emberiség immáron a szeretet sebességével száguldozva halad tovább az útján, amely gyorsabb, minta fény sebessége.

A bolygó egy születési folyamaton megy át, de a Föld nem beteg, hanem áldott állapotban van és egy új bolygót készül napvilágra hozni.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

33. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!