Idővonal 1-12
„MERT EZ EGY PÉLDANÉLKÜLI KORSZAK EBBEN AZ UNIVERZUMBAN, AMELY KIBONTAKOZÓBAN VAN” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Matthew Ward/Máté   
2012. január 26. csütörtök, 15:16

 

„MERT EZ EGY PÉLDANÉLKÜLI KORSZAK EBBEN AZ UNIVERZUMBAN, AMELY KIBONTAKOZÓBAN VAN”

MÁTÉ/Matthew Ward 2012. JANUÁR 4.

Részletek és összefoglalők: 2-18, 36-os bekezdések

közreadja:

www.foldicsillagok.hu

Ez itt Máté szerető üzenetete!!!

 

Az utóbbi negyedévtől kezdve (2011 októberétől) az energiahullámok megállíthatatlan áramlással, folyamatosan hömpölyögnek felénk, és szédületes ingamozgásokkal érezhetjük hatásaikat. Ezek a mozgások a fény erőinek céltudatos tevékenységét és a sötét erők őrületes ellenállását mutatják, egyaránt tükrözik. Az utóbbiaknak már csak egy talpalatnyi helyük maradt, és az egykori bázisaik feletti ellenőrzés kicsúszott a kezeikből.

 

A Föld lakosságának legnagyobb részének fogalmi sincsen arról, hogy miért ilyen szélsőségesen élik meg az energiaáradást. A rövid és hosszú távú meglátásaik, kilátásaik eredményeként, reménytelenségben és kétségbeesésben vergődnek, vagy kincstári optimizmusban néznek a jövő elé. A kilátásokat, reményeket erősen befolyásolják a gazdasági szakértők és elemzők, a gazdasági, a bel- és külügyek és nemzetközi kapcsolatok, hadi készülődés, a választások és vallási ideológiák, területein, de az előrejelzéseik a már írott történelmen alapszanak. De semmi sem érvényes, igazi abból, amit a mai írott történelemként közreadnak.

Bővebben...
 
URIEL ARKANGYAL 2012-ES ÉV ENERGIÁNAK ELŐREJELZÉS - AZ IGAZSÁG, AZ ÖSSZEHANGOLÓDÁS ÉS A KITELJESEDÉS ÉVE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jennifer Hoffman/Uriel   
2012. január 20. péntek, 09:21

URIEL ARKANGYAL 2012-ES ÉV ENERGIÁNAK ELŐREJELZÉSE

-

AZ IGAZSÁG, AZ ÖSSZEHANGOLÓDÁS ÉS A KITELJESEDÉS ÉVE

részletek és összefoglalók

a message from Archangel Uriel channeled by Jennifer Hoffman

Sunday, 1 January, 2012

 

2012-ben különböző szintű és típusú kihívásokat és eseményeket fogunk látni majd. Az évre az lesz a jellemző, hogy az illúzióinkból való kijózanító energiák érkeznek hozzánk. Amint az évet elkezdjük, elkezdjük felismerni, hogy életünkben elismerjük, mind egyéni, mint közösségi szinteken, hogy mi magunk hozzuk létre a saját valóságunkat. Amint azt láthatjuk,  az ellenőrzéssel, bíró hatalmakkal szemben hogyan vágnak vissza a különböző megmozdulások, mint az Occupy és más mozgalmak, mint például azok, akik elfoglalták a Wall Streetet. A hatalom irányítói nem nagyon hajlandók elfogadni a változásokat és azok követelőit. Saját életünkben ugyanúgy megtapasztalhatjuk ezt, amikor ellenállunk a változásoknak, vagy ha változásokat akarunk magunknak vagy mások számára. Az egyik legfontosabb kérdés, hogy ellenállunk-e a változásoknak, megpróbáljuk-e megállítani azokat, vagy túllépünk-e rajtuk?

Módosítás dátuma: 2012. január 20. péntek, 10:18
Bővebben...
 
2012. JANUÁR ENERGIÁI JENNIFER HOFFMAN/URIEL ARKANGYAL ALAPJÁN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jennifer Hoffman   
2012. január 11. szerda, 10:26

2012. JANUÁR ENERGIÁI

JENNIFER HOFFMAN/URIEL ARKANGYAL ALAPJÁN

összefoglaló

Január hónap során az úgynevezett vihar előtti csendben fogjuk találni magunkat, jórészt azért, mert nincsenek retrográd mozgású bolygók a hónap első három hetében. Az USA (és a Föld más mérsékeltövi területein) tavaszszerű idő ígérkezik, de ezután (a hónap végén) a tél hirtelen fog lecsapni, jóval fagypont alatti hőmérséklettel és bőséges hóeséssel, jéggel, süvöltő szélviharokkal, melyek emlékeztetni fognak bennünk arra, hogy a tavasz még pár hónap múlva kopogtat majd be.

Bővebben...
 
ÁTALAKULÁSOTOK 2012-BEN ÉS AZON TÚL ÖT OK, AMIÉRT FEL FOG ERŐSÖDNI AZ ÁTALAKULÁSI FOLYAMAT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: A TIZENKETTEK TANÁCSÁTÓL SELACIÁN keresztül   
2012. január 11. szerda, 08:14

ÁTALAKULÁSOTOK 2012-BEN ÉS AZON TÚL

ÖT OK, AMIÉRT FEL FOG ERŐSÖDNI AZ ÁTALAKULÁSI FOLYAMAT

*

A TIZENKETTEK TANÁCSÁTÓL SELACIÁN keresztül

 

A 2012-es év egyedülálló, különleges energiákat fog hozni és elültetni bennetek. Most ha azon töprengtek, hogy mit is fogtok ezekből elraktározni magatoknak, akkor később úgy fogtok ezekre tekinteni, hogy ezek voltak azok az energiák, melyek olyan rendkívüli hatással voltak rátok, melyek segítettek nektek a kibontakozásotokban.

Változásokat érzetek, mindenhol a levegőben és ez egyértelmű számotokra, és 2012-ben még jobban fogjátok érezni ezek lendületét, mint ahogy a mostani évetek véget ér.

Bővebben...
 
AZ ARANY ÚT ÁTKELÉS A SZÍVÁRVÁNY HÍDON EGY MAGASABB TUDATOSSÁG FELÉ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Celia Fenn/Mihály Arkangyal   
2012. január 06. péntek, 10:12

AZ ARANY ÚT

ÁTKELÉS A SZÍVÁRVÁNY HÍDON EGY MAGASABB TUDATOSSÁG FELÉ

 

Celia Fenn/Mihály Arkangyal

 

Az Új Föld energiái: 2011. december-2012. január

Összefoglalás

közreadja: www.foldicsillagok.hu

2012-ben az emberiség az Arany Útjára lép.

Ez azt jelenti, hogy az utolsó lépcsőfokát teszi meg amely egy magasabb tudatosságba és az Isteni Szeretetnek a Földi valóságba való megnyilvánulásához vezet majd.

Az Arany Út 11-11-11-ben nyílt meg, amint a Föld összehangolódott a Kozmikus Portállal, a Kozmikus Portál teljesen 12-12-12 és 12-12-21 között tárul fel. Ez egy rendkívüli időszak lesz Kedvező Alkalmak/Új Lehetőségek Csomópontja, amikor az összes álmunk és látomásunk összegyűlik a létezés új útján és a kozmosz minden szintjén.

A Föld a Felemelkedése középpontjába kerül, amikor a Kozmikus Krisztusi Tudatosság Arany Fénye szabadon beáramlik a valóságába és az Isteniség mintáit és lenyomatait hordozva, megszületik a jövő Arany Galaxisa, ott, amit ma Tejút Galaxisnak hívunk.

Az Arany Rózsa Galaxis elnevezést fogjuk majd rá használni, mert ekkor válik valóra az, hogy a Kozmikus Központból áradó Kozmikus Lótusz Fénye megérkezik, 2013 utáni utunkon, amikor a Föld új sorsára nyílik majd meg.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

35. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!