Idővonal 1-12
METATRON 2012- EGY BEPILLANTÁS AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ MÁGIKUS ÉV ELÉ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberron   
2011. december 13. kedd, 13:58

METATRON

2012- EGY BEPILLANTÁS AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ MÁGIKUS ÉV ELÉ

 

Üdvözlet Mesterek!!!

Most körülveszünk bennetek, mindegyikőtöket, egyenként is közületek, gondoskodó szeretet energiával és az önfelhatalmazás mezejével, terével, mindannyitokat azért is, mert Ti Vagytok a Mesterei a Felemelkedésnek. Hivatottak vagyunk abban, hogy ihletet és tisztaságot kínáljunk föl nektek, de valójában egyszer s mind szükséges azt kihangsúlyoznunk, hogy ti mind szent és szuverén lények vagytok, abban hogy hogyan élitek meg ezt a csatornázott üzenetet.

 

2012-vel kapcsolatban, úgy fogjuk kezdeni ezt az esszét, hogy valóban egy szerencsés év lesz számotokra, bár néhányatok még félelemmel kezeli ezt.

Először is, megnyugtatunk bennetek, hogy a Felemelkedés jó úton halad és valóságotokban meg fog történni. Ti teremtették meg így!! Több szempontból is nézve, a Felemelkedés már megtörtént, minden a helyére került. Hogyan is lelhettek rá, ez a Kristály Háló befejezésével egyenértékű, amely végső beteljesítő aktiválása a Kristályos átmenetnek.

Bővebben...
 
Felkészülés 2012 energiáira A Tizenkettek Nagytanácsa üzenete Selacián keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tizenkettek Nagytanácsa /Sal   
2011. szeptember 09. péntek, 08:02

Felkészülés 2012 energiáira

 

A Tizenkettek Nagytanácsa üzenete Selacián keresztül

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Azt senki sem tudja még előre, hogy hogyan fognak kibomlani 2012 energiái, de abban biztosak lehettek, hogy 2012 különleges kihívásokkal és példanélküli forradalmi változásokkal érkezik majd meg.

Így valószínű, hogy számotokra egyre izgatóbb, idegesítőbb lesz ez az időszak, és egyre több kérdést vet fel majd ez az időpont, és valahogy úgy fog majd tűnni, hogy ezekre nem lesznek meg a válaszok. Attól függetlenül, hogy bármit is gondolhatnátok a 2012-ben kibomló energiákról, mélyen a csontjaitok velejében érzitek azt, hogy az emberiség a keresztútjára érkezett. Felismertétek azt, hogy nagyon is szükséges változások előtt álltok, mind az emberiség, mind, társadalmaitok tekintetében. Persze megértitek, hogy ez kavarodás természetes részét képezi a változásoknak, és nagyon is fontos, létfontosságú a saját lelki átalakulásotok miatt.

Bővebben...
 
EGY ÚJABB METATRON ELŐADÁS AZ EGYESÜLT NEMZETEK SZÖVETSÉGÉBEN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberron   
2011. szeptember 24. szombat, 13:37

EGY ÚJABB  METATRON ELŐADÁS AZ EGYESÜLT NEMZETEK SZÖVETSÉGÉBEN

Metatron/Tyberron

 

Üdvözöllek bennetek !!!

 

Metatron Vagyok a Fény ura és körülveszlek bennetek mindannyiótokat szeretettel, a feltétel nélküli szeretettel.

 

Összejöttünk tehát, ezen a csodálatos napon az Egyesült Nemzetek Szervezetével. Most elidőzünk ebben a szobában itt, és betöltjük a Krisztusi Fény Feltétel nélküli Szeretetével. Azt mondjuk nektek, hogy csak a Feltétel nélküli Szeretet az, amely képes egyesíteni a nemzeteket a szeretett Földeteken.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 24. szombat, 13:40
Bővebben...
 
Maja próféciák a 2012-es évre PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Benedict, Gerald   
2011. augusztus 31. szerda, 09:40

 

Benedict, Gerald: Maja próféciák a 2012-es évre

 

Benedict, Gerald: Maja próféciák a 2012-es évre. Bp. Saxum 2010.

 

Gerald Benedict amerikai teológus 21 maja prófécia, jövendölés alapján próbálja megközelíteni a nagy 2012-es kérdést, mi történik a világgal e dátum lejárta után, hogyan és mi alapján állítják e népek ősei hagyományosan generációról-generációra, miszerint az emberiség egy új korszakába lép(het). Sok az aggodalom, félelem, félreértés ezzel kapcsolatban, hiszen ha körbetekintünk a nem írott történelmünket nézve, vagy szakrális ismereteinket tükröző könyvekbe, ezekben is megtalálhatjuk azt a kettősséget, amely egyrészt az Armageddonról/Világpusztulásról, másrészt a Megváltásról/Eljövetelről szólnak. Világvége vagy Mennyország, választhatunk.

Bővebben...
 
Az érzéseiteken keresztül leltek rá a gyógyulás kapujára PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kryon/David Brown   
2011. június 16. csütörtök, 09:51

Az érzéseiteken keresztül leltek rá a gyógyulás kapujára

The Gateway To Healing Is Through Your Feelings

Kryon by David Brown

2011. március 14. San Pedro, Costa Rica

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Az embereket fel kell világosítani, hogy mi fog történni 2012-ben. Minden egyes ember számít, és hatással van erre a folyamatra. Azok közül, akik tudják mi fog történni 2012-ben és visszatartják az információkat, meg fognak szenvedni ezért nagyon-nagyon.”

Bővebben...
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

36. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!