Idővonal 1-12
IDŐVONAL 2010. 2. MÁRCIUS-ÁPRILIS PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. május 06. péntek, 14:19

IDŐVONAL 2010. MÁRCIUS-ÁPRILIS

EGY ÚJ CSAKRA KERÜLT BEVEZETÉSRE

FÉNYJELENSÉG KÖZÉP-EURÓPÁBAN/KÁRPÁT-MEDENCÉBEN

4:4 SMARAGD SUGÁR ÜNNEP/AZ ILLUMINÁTUS MATRIX LEBONTÁSA

A KOZMIKUS BEINDITÁS KRISTÁLY FÁZISÁNAK KÖZVETLEN NYITÁSA ÉS AKTIVÁLÁSA

IZLANDI VULKÁNKITÖRÉS

MEXIKÓI ÖBÖL KÁROSODÁSÁNAK HATÁSTALANÍTÁSA


Márciusi portál. A választáson van a fő hangsúly, a bátran választáson. A választás elengedi a régi nem működő kapcsolatainkat, megrögződéseinket, amelyek már nem szolgálnak bennünk, elengedi a korlátozó mintákat, segít kinyitni magunkat, ami elmegy azt fénnyel töltse be. Semmi akadályoztató nem maradhat bennünk, mert a magasabb frekvencia nem tűri el majd.

Módosítás dátuma: 2011. május 13. péntek, 15:41
Bővebben...
 
IDŐVONAL 1000-1500 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. május 05. csütörtök, 11:56

IDŐVONAL 1000-1500

Módosítás dátuma: 2011. június 05. vasárnap, 06:15
Bővebben...
 
IDŐVONAL: 1962.-1969. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. április 20. szerda, 11:23

1962.-1969.

A FÖLD REZGÉSSZINTJÉNEK MEGMÉRÉSE

1962. A VÍZÖNTŐ EGYÜTTÁLLÁS

1962.-1987. KÖZÖTT

AZ EMBERISÉG TUDATSZINTJE ELÉRT EGY VÁLTOZTATÁSI PONTOT

AZ ISTENI RÉSZEKKEL RENDELKEZŐ LÉNY KÜLDETÉSE: SPIRITUÁLIS ENERGIA MEGTEREMTÉSE, EGY 12 MILLIÁRD FÉNYÉVRE LÉVŐ ÚJ VILÁGEGYETEM SZÁMÁRA

A SPIRITUÁLIS VIZÖNTŐ KOR KEZDETE

KENNEDY MERÉNYLET - TITKOS KORMÁNYOK

WOODSTOCK- 3 NAP BÉKE ÉS ZENE

 

Módosítás dátuma: 2012. március 09. péntek, 19:38
Bővebben...
 
2016. a Nibirubeliek szemszögéből – Engedjük el szabadon a Cabalt, így mi is szabadok lehetünk! Jelaila Starr és Nibiruancouncil/Nibiru Nagytanácsa két hírleveléből PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 25. csütörtök, 14:36

2016. a Nibirubeliek szemszögéből – Engedjük el szabadon a Cabalt, így mi is szabadok lehetünk!

Jelaila Starr és Nibiruancouncil/Nibiru Nagytanácsa két hírleveléből


2016. a Nibirubeliek szemszögéből


Amikor az előttünk álló évre gondolok és éppen ezt az üzenetet írom, kedvenc kávéházamban kinézve az ablakon, boldog emberek hangját hallom. Arra emlékeztet engem újra meg újra, hogy minden öröm forrása bennünk található. Úgy vélem, hogy 2016-ot, ez a szó Öröm fejezi ki a legjobban. Hát élvezzük, örüljünk annak, hogy már elkezdjük látni azt, hogy az elmúlt néhány küzdelmes év meghozza végre a gyümölcsét.

Amikor a Nibirubeliekre hangolódtam éppen, hasonló öröm érzése fogott el és izgalomba jöttem ettől. Igen bár a tervek (felemelkedés) megváltoztak és már évekkel ezelőtt megvalósulhattak volna, mégis valahogy kellemes ez a késlekedés. Sokszor már, annyiszor mondták nekem évekkel ezelőtt, csak egy dolog a biztos (a jövőnket tekintve) és az, hogy a tervek, ha meg is változnak, de a közeljövőben megvalósulnak. Ennek pedig az az oka, hogy a Földön mi már képesek vagyunk megváltoztatni az Idővonalat, saját választásaink szerint.  Úgy tűnik jó úton haladunk már, végre valami jó is történik velünk, mert hiszen az utóbbi időben egy nagy lendületet véve pozitív irányba mozdultunk el.

Bővebben...
 
Jelaila Starr és a 9. dimenziós Nibiru Nagytanácsa A Három Nagyszabású Földi Kísérlet Avyon – Pelegai – Gaia PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. augusztus 05. szerda, 09:32

Jelaila Starr és a 9. dimenziós Nibiru Nagytanácsa

A Három Nagyszabású Földi Kísérlet

Avyon – Pelegai – Gaia

 


Az Első Föld létrehozása – Lyra csillagkép (Vega csillagrendszerében)

 

 

Az első földi kísérletre a Lyra csillagrendszerében került sor. Kialakulásáról és bukásáról milyen történetek is rejlenek e mögött? A választ teljes mértékben megtalálhatjátok a We are the Nibiruans (Mi vagyunk a Nibirubeliek) című könyvemben.

 

Hosszú idővel ezelőtt, ahogy azt már ismerjük, a Világegyetem Alapítói, akik nagyon fejlett lelkek voltak, elkészültek egy új Univerzális Teremtőjáték Tervével. Ezek az Isteni Teremtőerővel bíró lények, úgy döntöttek, hogy létrehoznak maguk számara is egy Univerzumot.

 

Ahogy mind a tizenkét Alapító találkozott, összejöttek, elkezdtek azon tanácskozni, hogy milyen- és melyikfajta teremtő játékot válasszák. Olyat szeretnének, amelybe a lelkek maguk is beleteremthetnek (társ-teremthetnek) és hívhatnának másokat is az új világegyetemükbe a lelki fejlődésük céljából. Mert a lelki/spirituális fejlődés, minden lélek legfőbb vágya.

 

Hosszas megfontolás után, végül is a „Polaritás Integráció” (a Kettőség egyesítés, kiegyenlítése) teremtő játék mellett döntöttek. A sokfajta tervezett játékok közül, ez az egyik olyan volt, amelynek lényegét az Isteni Teremtők által elképzelt Fény és Árnyék integrálása foglalta magába, annak érdekében, hogy megtapasztalhassák az abban részt vevő lelkek, amit csak lehet abból, hogy milyenek valójában Ők.

 

Most ahogy a kiválasztott játék beindítására elkészültek, azonban tudták azt, hogy ahhoz szükséges van az egyedi/individuális szempontú megtapasztalásra is ebben a játékban, amely abban segíti majd őket, hogy a játék beteljesüljön ebbe az új univerzumba. Akik ezt az egyediséged/individuális szempontot elfogadják, azok részesei lehetnek ennek a játéknak, és kézzelfogható módon felkészülhetnek erre.

 

Így tehát az Alapítók egy felhívást tettek közre, minden univerzumban, és minden lélekhez, hogy készüljenek fel arra, hogy nemsokára beindul a Polaritás Integrációs Teremtőjáték. Egyelőre 90 olyan individuális lelket hívtak meg először, akik maguk is igen magasan fejlett lelkek voltak, akik éppen befejeztek, teljesítettek egy korábbi játékot a közelmúltban és éppen egy másik olyan helyet kerestek maguknak, ahová csatlakozni tudnak, hogy tovább tudják folytatni a spirituális/lelki fejlődésüket/evolúciójukat. A 90 fős csapat két részből állt. 45-45 Madáremberek lényből és Macskaféle emberekből állt.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 39 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!