Idővonal 1-12
IDŐVONAL 2002. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. május 22. vasárnap, 17:55

IDŐVONAL 2002.

GABRIEL ARK MÁSODIK HÍVÁSA

A FÖLD ÉS AZ EMBER, A TÖMEGTUDATOSSÁG ELTÁVOLODÁSA A DUALITÁSTÓL

A DUALITÁS UTOLSÓ NAPJA

HÁLÓIGAZÍTÓ CSOPORT TÁVOZÁSA

4 ENERGIA-KÖZVETÍTÉS

INTENZÍV NAPKITÖRÉSEK

A FÖLD ÚJ KRISTÁLYRÁCSÁNAK LÉTREHOZÁSA

2002. DECEMBER 31.

A FÖLDET KÖRÜLVEVŐ MÁGNESES ERŐVONALAKKAL (MAGNETIC GRID)

ÚJ HELYRE KERÜLT A FÖLD MÁGNESES HÁLÓJA

Módosítás dátuma: 2011. május 22. vasárnap, 18:09
Bővebben...
 
IDŐVONAL: 1952-1956 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. április 18. hétfő, 14:42

1952-1956

HATALMAS MÁGNESES VIHAR A FÖLDÖN

KILENCEK TANÁCSA ÜZENETÁTADÁSAI

ASTHAR GALAKTIKUS PARANCSNOKSÁG ELSŐ SZEMÉLYES BELÉPÉSE A FÖLDRE

PALENQUE - A MAJA PRÓFÉCIÁK ELŐKERÜLÉSE

USA/ EDWARDS LÉGITÁMASZPONT: TALÁLKOZÁS A SZÜRKÉKKEL

FÉNYMUNKÁSOK NAGYOBB CSOPORTJA ÉRKEZETT A FÖLDRE

SANAT KUMARA VILÁGMESTER VISSZATÉR A VÉNUSZRA

Módosítás dátuma: 2012. március 09. péntek, 19:39
Bővebben...
 
2016. ASZTRÁLIS ÉS SPIRITUÁLIS ESEMÉNYEI, ENERGIANAPTÁRA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 17. szerda, 09:24

 

 

2016. ASZTRÁLIS ÉS SPIRITUÁLIS ESEMÉNYEI, ENERGIANAPTÁRA

Bővebben...
 
Selacia/Tizenkettek Tanácsa: A Föld története PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. május 15. péntek, 17:35

Selacia/Tizenkettek Tanácsa: A Föld története

 

(rövidített változat)

 

Értékes információkat találhattok erről a témáról A Life on the Cutting Edge című könyvemben. De van egy másik jól használható könyv is, mégpedig: Lyssa Royal által írt: The Prisma of Lyra címmel szintén. Több könyv is foglalkozik még a mi sokszínű és izgalmas kozmológiánkról (amelyek elérhetők valahol a kibertérben) és még azt a tájékoztatást kaptam, hogy ezek ugyanúgy kapcsolódnak ehhez a témákhoz közvetlenül.

 

Kezdetben

Kezdetben az Isten/Teremtő megteremtette az Eget és a Földet. – rendben van, a történet e részét ismeritek már. Mintegy 100 millió évvel ezelőtt egy lélekcsoport, akiket Alapítóknak hívnak (megj.: később  egy másfajta aspektusukban a Tizenkettek Tanácsa néven is) és akik a Lyra-Vega rendszeréből származnak, és majd később, mint Plejádiak ismertek, a Földre jöttek, hogy megvizsgálják, hogy milyen feltételekkel lehetne élni egy harmadik sűrűségű világban. Mivel megérettek a feltételek arra, létrehozták egy humaniod forma eredeti DNS őslenyomatát, és ezzel (a csillagmaggal) betelepítették a galaxist számos hasonló kísérleti helyként. 90 millió éven keresztül próbálgatták a 3. dimenziós életben való lehetséges létezés megvalósulását, de ez rendkívül nehéz volt, mert ehhez le kellett lassítani egy nagyon alacsony szintre a rezgéseket ahhoz, hogy képesek lehessenek az életformák megmaradni a 3. dimenziós testükkel. Ezek a testek kezdetben az egysejtű amőbákhoz hasonlítottak, majd időkön keresztül fokozatosan átalakultak főemlősökké és azt követően humanoid formákká. A Lyraiak így sokszor próbáltak megtestesülni (birtokba venni ezeket a fizikai testeteket) ezekben az időkben, de nem jutott sikerrel az erőfeszítéseik, hogy alkalmazkodni tudjanak, birtokba tudják venni a magasabb rezgésszintjükkel ezeket a kezdetleges humanoid formákat. Végül is, mintegy 10 millió évvel ezelőtt a Lyraiak/Vegaiak/Plejádok sikerrel megtestesítettek egy férfi-nő párost (akiket Ádámnak és Évának ismertek). Ők 7. dimenziós tudatossággal rendelkező, de a 3. dimenziós testben élő lények voltak. És ahogy múlt az idő, minden tekintetben egyre inkább 3. dimenziós lénnyé váltak és megfeledkeztek a 7. dimenziós örökségükről. Ezt a megfeledkezést hívjuk mi közismerten bukásnak. Mivel azonosultak a 3. dimenzióval (a polaritással), megtanulták a jó és a rossz fogalmát, ami nem más, mint a dualitás tudománya. Az alma „históriája”, nem volt más, mint egy szimbolikus elfogadása az alacsonyabb sűrűségű energiáknak. 10 millió évvel ezelőtt így, úgy tudom, hogy a Lyrai/Vegai/Plejádi pár és utódjai, mint az ádámi faj vált mindenhol ismeretessé.

Bővebben...
 
ANNA MERKABA: ISIS VISSZATÉRÉSE – HOL TAPASZTALHATJUK MEG ŐT ÉS HOGYAN FOGJUK A HATÁSÁT ÉREZNI PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 02. vasárnap, 09:39

ANNA MERKABA:

ISIS VISSZATÉRÉSE – HOL TAPASZTALHATJUK MEG ŐT ÉS HOGYAN FOGJUK A HATÁSÁT ÉREZNI

 

 

Június 21.-én (a nyári/téli napfordulón), egy fantasztikus esemény történt a Földön. A (Felemelkedés) kereke mozgásba lendült és mi végre képesek lehetünk belélegezni ennek energiájának kiáradását. Június 21.-én az Istennő, akit már olyan nagyon réges-régen vártunk, visszatért hozzánk. Isis, Inanna, Ishtar és más különböző neveken is ismerhetjük Őt. Az egyik legerősebb Istennői energia érkezett meg, amely erősebb, mint, valaha is a Földre lépett, de most visszatért.

 

Gyönyörtől eltelten ennek megtapasztalásától, június 21.-én, amikor újra magasba lendültek az őt köszöntő harsonaszavak, és ennek gyönyörű zenéje jelezte azt, hogy megérkezett egész világunk számára. Először nem értettem, hogy miről szólnak ezek a hangok, hogy mi is ez az egész, és akkor megpillantottam őt. Csodálatos, lenyűgöző és folyamatosan változó volt. Időnként talán nyugtalanító is, mert amikor megláttam Őt, annyiféle változó arcát mutatta meg, az egyik megjelenésétől a másikig mutatta azt, hogy mi-mindent képvisel, kifejez jelenlétével. Már azt sokan tudják, hogy az Istennő nemcsak a Szeretet energiáját képviseli, hanem a jólétet, a fejlődést, termékenységet, szenvedélyt, de ugyanakkor a háborút és sok minden mást. Azon kaptam magam, hogy hihetetlen nyugalommal és gondolattal meggyőzzem magam. „Most már minden rendben van.”

 

Ahogy már mondtam, Isis a Szeretet és Nőiesség tiszta energiája. Minden, ami nőies, csendes azt képviseli, de mégis erőteljesen. Rendkívül erős. Ő nem, egy egyszerű lény, hanem a Fény egy összetett,(csoportosult, társult), lénye, aki a tiszta energia valóságában létezik, és mégis mint energia képes megváltoztatni, átalakítani a különböző embereket annak érdekében, hogy jobban tegyék a dolgukat, jobban végezzék munkájukat. Ő az Istennő, képviseli a mi nőies oldalunkat, attól függetlenül, hogy nők vagy férfiak vagyunk. Egy része bennünk van és egy részünk pedig Ő benne. Minden egyes lény a Földön és azon túl egy-egy részét képezi neki, és ő részként van bennünk. Ő az AnyaIstene és Anyai Forrása a Minden Ami Van-nak.

 

És most mi fog ezután történni? Csak annyit mondhatok, hogy az lélegzetelállító, rendkívül izgalmas és egyenesen félelmetes.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

11. oldal / 37

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!