- AZ IGAZI FELEMELKEDÉS (12:12:12) – TRUE ASCENSION – METATRON A FÉNY URA TYBERONN ÁLTAL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: METATRON/TYBERONN   
2012. november 30. péntek, 04:22

- AZ IGAZI FELEMELKEDÉS (12:12:12) – TRUE ASCENSION –

METATRON A FÉNY URA TYBERONN  ÁLTAL

The True Ascension, a message from Archangel Metatron channeled by Tyberonn

„Mi azt mondjuk nektek, hogy, 12-12-12 nélkül nem következhetne be 12-12-21.

Az Igaz Felemelkedés most 12-12-12-ben történik. Az Új Föld születésnapja, pedig 12-12-21-ben kezdődik.

úgy fogjátok majd érezni magatokat ekkor, mint ha hazaérnétek egy nagyon hosszú utazásból és örömötökben, az otthonotok felismerésében, sírva fakadtok… A  12:12 Beindítás a 12-12-12 idejében (2012. december 12. 12:12 perckor) jelenti majd a Planetáris/Bolygószintű Felemelkedést a Földön

A BOLYGÓSZINTŰ FELEMELKEDÉS, KITERJEDT (MÁS VALÓSÁGOKRA ÉS TUDATOSSÁG ÁLLAPOTRA NÉZVE) AZ ÚJ FÖLD MINTÁIT HOZZA MAGÁVAL ÉS A TELJESEN MŰKÖDŐ 144-ES KRISTÁLYOS HÁLÓT. Ezek az energiák lehetővé teszik majd azt a tömegek számára harmonikus átalakulásukkal, azt, hogy az emberiség is elérje a felemelkedést. De azt mondjuk nektek a változásokkal kapcsolatban, hogy azok fokozatosan következnek be az emberiség szempontjából, a lineáris idő mozgásával.

December 22.-én, amikor a legtöbb ember körülnéz (a világon), azt fogja mondani: „Semmi sem történt, mi volt ez a nagy felhajtás?” De közöttetek a megvilágosodtak tudni fogják, hogy valami csodálatos dolog történt, mert ez az igazi kezdete a Felemelkedésnek, valóságos virradata.”

közreadja:www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
JELAILA STARR: THE FORMULA OF COMPASSION ™ AZ EGYÜTTÉRZÉS SZABVÁNYA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JELAILA STARR   
2012. november 22. csütörtök, 15:27

JELAILA STARR: THE FORMULA OF COMPASSION ™

AZ EGYÜTTÉRZÉS SZABVÁNYA

Az Együttérzés Szabványa (Formula) egy többdimenziós eszköz, amelynek sok feladata van. A legfontosabb, elsősorban egy alapvető, alapos érzelmi tisztításra használható, amivel véglegesen fel lehet oldani a bennetek lévő érzelmi lezáródásokat. A Formula (a Szabvány) megnyitja és újraindítja a testeteken belül lévő Belső, Rejtett Technológiát annak érdekében, hogy ez a tisztulás megtörténhessen, és az a legnagyszerűbb ebben, minden egyes esetben amikor sikeresen alkalmazzátok a Formulát és ráéreztek a Belső, Rejtett Technológia munkára, a DNS-eteket lépésről-lépésre újrakódolódik, és szépen lassan egyre inkább megváltozik szén-alapúból-kristályos alapúvá. (Erről többet olvashattok a honlapomon a DNA Recording overview közlésemben)

A Formula segítségével az Élet Tervrajzotok/Ősminták leckéi szerint haladhattok előre, a teljes tudatosságotokba kerülés szükséges frekvenciájának az eléréséhez. Más szóval a Formula, minden egyes alkalommal finomítja a frekvenciátok rezgését, hogy kezelni tudjátok a konfliktusokat, és integrálni tudjátok a leckéitek mögötti konfliktusokat melyek beburkoltak bennetek félelemmel.

A leckéitekbe konfliktusok vannak becsomagolva, és azt tapasztaltam eddig, hogy a Formula nélkül magam sem tudtam befejezni az RRA folyamatot (Process of DNA Recording Reconnection and Activation – azaz a DNS újrakódolása újrakapcsolása és aktiválásának folyamata). A Formula viszont lehetővé tette számomra, hogy el tudjam távolítani a konfliktusaimból származó negatív érzelmeket a fizikai és érzelmi testemből, eltávolítva azokat a szívemből a magasabb szívcsakrámból, de az addig nem volt lehetséges, míg át nem alakítottam őket Együttérzéssé.

Bővebben...
 
JIM SELF: TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 3. rész. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JIM SELF   
2012. november 15. csütörtök, 11:23

JIM SELF: TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 3. rész.

 

Miért és hogyan változott meg minden 2003-ban, amely időszak új lehetőségeket hoztak maguk után.

 

 

Majd 2003-ban* valami nagyon-nagyon izgalmas történt. Egy új Teremtői Sugarat hozott létre társteremtéssel a Teremtő, más számos nagyszerű Fénylénnyel, Mihály Arkangyal vezetésével. Ez a sugár már olyan elemet is tartalmazott, amely még soha nem volt eddig a Teremtési folyamatban ezelőtt. Ez az összetevő a Minden Ami Van-on belül nem volt megtalálgató eddig a Földön, és ez a sugár nem volt más, mint az, amely az emberiséget szeretetbe összeköti, összetartja egymással. Ez egy ilyen egyszerű és tiszta rezgése a Szeretetnek, amely bele lett szőve és aktiválva az új sugárba. És mindez elkezdett beleszivárogni a beszennyezett tudatosság megannyi számos aspektusába. És a sugár egyre csak egyre folytatta tovább a munkáját. A mutációk és torzulások kibillenésének növekedése lelassult.

Bővebben...
 
JIM SELF : TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 1. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JIM SELF   
2012. október 28. vasárnap, 08:40

JIM SELF : TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 1.

 

The Story of the Fall of Consciousness - Part 1

http://spiritlibrary.com/jim-self/the-story-of-the-fall-of-consciousness-part-1

Első közreadó: www.foldicsillagok.hu

 

 

2002-ben egy egyszerű kérdést tettem fel az Arkangyaloknak, és nagyon egyszerű választ is vártam rá, de amit válaszként kaptam, az nem egy egyszerű válasz volt, hanem egy történet. A Tudatosságunk Leesésesének története. A válasz még nem volt teljes, és ez a csodálatos beszélgetés folytatódik.

 

Hogyan is történt az, hogy a Tudatosságunk ily módon lecsökkenhetett? Milyen esemény volt ez, kik voltak, akikről szólt, kik avatkoztak bele, és hogyan folytatódott mindez a mai napig? Ezt a történetet nekünk: Uriel, Zadkiel, Mihály és Metatron Arkangyalok rakták össze.

 

Uriel kezdte el magyarázni: "Nem voltak háborúk. Nem voltak rossz fiúk, és nem voltak angyalok, akik elárulták a Teremtőt és visszaéltek az összes tudatással. Nem így történt.”

 

Kezdjük el egyszerűen!

Bővebben...
 
JIM SELF: TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 2 rész. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JIM SELF   
2012. november 08. csütörtök, 08:45

JIM SELF: TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 2 rész.

 

HOGYAN, MIÉRT ÉS MIKÉPP JÁRULTAK HOZZÁ A TORZULÁSOK ÉS A MUTÁCIÓK AHHOZ, HOGY A TUDATOSSÁG ESÉSÉT OKOZTÁK?

 

A mutációk és a torzulások már a saját életükre keltek és a torzulások elkezdtek egymással kölcsönhatásba lépni és összeszövődtek egymással. A mutációk és a torzulások egyre több és még több torzulást és mutációt hoztak létre, még több mutációt kiterjesztő spirált. De a mutációkban és torzulásokban nincsen tudatosság, olyanok, mint a vírus, vagy egy olyan gép, amely másolja és sokszorosítja önmagát. A 3. Dimenzióba a torzulásokat és a mutációkat olyan rezgésként lehet felismerni, mint például: a harag, féltékenység, düh, durvaság, csalás, uralkodás, ellenőrzés és vérfertőzés, nemi erőszak, és az olyan izmusok, mint a szexizmus, rasszizmus és így tovább. Mindezek a rút, ronda torzulások és gondolatok, azok, amelyek a mindennapi életetekben bennetek játszódnak és ezek mindent beburkolnak félelemmel.

Bővebben...
 
REZGÉSETEK EMELÉSÉVEL GYÓGYÍTJÁTOK A FÖLDET A TIZENKETTEK TANÁCSA ÜZENETE SELACIÁN KERESZTÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: TIZENKETTEK TANÁCSA /SELACIA   
2012. október 19. péntek, 13:59

REZGÉSETEK EMELÉSÉVEL GYÓGYÍTJÁTOK A FÖLDET

A TIZENKETTEK TANÁCSA ÜZENETE SELACIÁN KERESZTÜL

„…az emberiség, szervesen össze van kapcsolódva a bolygóval, és ahogy az energiáitok szintje is emelkedik, azzal emelitek az egész bolygót is.”

„Minden olyan alkalommal, amikor nem a haragosok és dühösök útját választjátok, inkább feldolgozzátok mindezeket, akkor még több fényt teremtetek a bolygón.”

 

Meglehet, hogy úgy érzitek most, hogy már elég ideje, oly sokat vártatok egy a szereteten alapuló Új Földre. A valóságban azonban szó sincs arról, hogy várakozni kell valamire is, amióta tettre készen a felemelkedés útjára léptetek. Ez azt jelenti, hogy mindez azon alapszik, hogy a tudatotokkal tudatosan legyetek a jelenben és tegyetek meg lépéseket ezért.

Módosítás dátuma: 2012. október 19. péntek, 14:05
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 15

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 93 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround